Witam, ja takze mam taki problem. (M&B WarBand v1.113, Nie chce zakladac nowego tematu, wiec napisze odrazu tutaj).
Aczkolwiek w moim przypadku jestem Serranidami i sam najezdzam na miasta i lordow Khergickich, na karawany nie napadam, gdyz nie chce zepsuc sobie szacunku u krola ktorego mam tylko 18 pkt.
Od 3 dni proboje wywolac wojne(w grze przelecialo z pol roku). Lordow wypuszczam dzieki czemu juz mam 49 honoru, a takze wiekszosc Emirow(Lordow) Serranidzkich jest po mojej stronie(5 przyjacieli i kilku wspolpracujacych), moze mi ktos doradzic jak wywolac skutecznie wojne i zostac marszalkiem?(O ile wiem to tylko podczas wojny sa wybory na marszalka, a jest naprawde ciezko nim zostac, gdy panuje pokoj).
Obecnie mam ponad 1500 Reputacji, Honor mniej wiecej 50. Panstwo Khergitow jest do mnie nastawione na -92(Msciwi), natomiast Serradinowie 24(Wspolpracujacy)
PS: Obecnie podbilem dwa zamki i dwa miasta Khergitow, zostaly im juz tylko 2 zamki i jedne miasto(jedne stracili podczas wojny z Veagirami).
Bylbym wdzieczny gdyby ktos by udzielil rady.