Dawno powinienem się przywitać, ale zawsze jakoś brak czasu, kajam się i posypuję głowę popiołem.
Jestem pewnie starszy od większości kolegów, pamiętam czasy gdy w akademiku gość miał 8-mio miejscowy kalkulator i ciągnęły pielgrzymki żeby zobaczyć...
Lubię gry miecza i ew. magii, zaś M&B, a szczególnie POP (mi się jeszcze kojarzy z podst. org. part. ale na szczęście takich już coraz mniej) kocham za rewelacyjne konie!
Najwyżej oceniałbym Gothic I, II ,serię Baldurów, HoMM 3 (chyba faktycznie gra wszechczasów, jeszcze podcinam w WOG-a jak mnie wszystko znudzi), Diablo I II, Rune etc.
A pamiętacie Rage of Mages? :) Książek parę w życiu przeczytałem, z muzyki lubię folk, dobry stary rock, czasem country, klasyka wybiórczo, nie da się tak wymieniać, sorry.
Lubię włoczyć się po świecie, ostatnio dalsza północ jeśli chcecie zobaczyć parę zdjęć to... ( pytanie do moderatorów: można podać nazwę chomika?)
Jakby kogoś bawiły zdjęcia mieczy, chat, grobów wikingów na Islandii, cenotaf Egila Skallagrimsona etc.to wrzucę...
Kocham polski XVII w. ale do M&B Ogniem i mieciem mam mieszane uczucia...
Pewnie tyle, bo ciężko tak pisać w próżnię, pogadamy zobaczymy.