O to chodzi, że w ogóle się nie instaluje. Sprawdzałem. Zainstalowałem w innych folderach, nawet na pulpicie. Nawet nie zabiera miejsca z dysku. Więc pobrałem piracką wersję MBW, spaczowałem do 1.57 i dalej gówno. Jedyny szok to fakt, że pirat waży o prawie 100 mb mniej od oryginału. Oczywiście pobrałem launchera Brytenwaldy z różnych źródeł. Nie wiem o co chodzi, płacze ; _ ;
PS: Naprawione! IJO IJO IJO IJO IJO!!!!
Dla wszystkich, którzy będą mieli podobny problem wyjaśnię jak to zrobiłem. Wpierw w panelu sterowania > opcje folderów zaznaczyłem, żeby pokazywały wszystkie ukryte foldery, pliki, dyski. Następnie zainstalowałem Brytenwaldę na pulpicie, dając ścieżkę "[...]users/Jasza/desktop". Zainstalowany tam folder Brytenwalda wrzuciłem do pliku modules.
@DOWN:
Zgodności i uprawnienia było w porządku, za każdym razem uruchomiałem instalator jako administrator przez PPM. Na TW była wzmianka o sterownikach i bibliotekach danych, że są z nimi problemy czasami. A że ja korzystam z OS WinPe 7 to muszę manualnie aktualizować wszystko ;/// Czyli w skrócie, można zrobić tak jak to opisałem, albo zaktualizować biblioteki danych...