Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZKM] Zakon Krwi i Miecza [stary temat]  (Przeczytany 26793 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: [KLAN]Zakon Krwi i Miecza
    « Odpowiedź #315 dnia: Kwietnia 17, 2011, 22:30:36 »
    Z tego co wiem to:
    zkm - rekrut
    ZKM - pełnoprawny członek.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #316 dnia: Kwietnia 17, 2011, 23:36:17 »
    Spoko nie ma sprawy,dobrze że o takim incydencie powiedziałeś bo inaczej nie wyszło by to może na " światło dzienne " co do rekrutów,jeżeli tacy sprawiają problemy,są automatycznie wyrzucani z klanu,rycerze zaś degradowani,w zależności od przewiny nawet wyrzucani. Zapytam wymienione przez ciebie osoby czy coś o tym wiedzą i zobaczymy jak to dalej się potoczy. A co do liczebności,to naprawde nie jest problem ściągnąć 15 albo 20 osób na serwer : ) Pozdrawiam.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Nowy5

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #317 dnia: Kwietnia 19, 2011, 00:26:36 »
    Mógłbym wiedzieć jak incydent, coś nowego?

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #318 dnia: Kwietnia 20, 2011, 16:56:19 »
    Nie,ciągnąłem ludzi za języki w sprawie tego banowania na serwerze,tylko dwie osoby zgłosiły zbanowanie jakiegoś gracza,powodem było nagminne bieganie po łóżkach,stawianie płotków wokół graczy ( Rozwalanie płotków przez 10/15 minut pewne ;d ) Po za tym żadnego banowania nie było,wiadomo jednak że jakiś gracz pod nickiem "Survival men " Czy jakoś tak co chwilę wchodził i wychodził z serwera,jego pojawienia się były zsynchronizowane z głosowaniami,to że ludzie klikali 1 to już ich sprawa,mieli do tego zupełne prawo. Pozdrawiam i mam nadzieję że sprawa się wyjaśniła. No i oczywiście przepraszam za te dwie osoby których nicków nie wymienię z wiadomych powodów : )Pozdro.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Nowy5

• Użytkownik
    « Odpowiedź #319 dnia: Kwietnia 21, 2011, 00:25:46 »
    Zaszła raczej pomyłka, bo ja po łóżkach nie biegam, nie biję, a w szczególności jak na serwer wbija klan. Można powiedzieć że kiedy mnie wyrzucili,  byłem w okolicy łóżek, ale nie biegałem po nich, zapewne się pomylili i nie tego co trzeba wyrzucili.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #320 dnia: Maja 02, 2011, 21:57:31 »
    Jako lider PE, dziękuję klanowi ZKM za dzisiejszy mecz. Świetnie się grało. Byliście naprawde wymagającym przeciwnikiem, pomimo przewagi punktowej jaką uzyskaliśmy na naszej mapce ;) Dziękujemy ! Czekamy na rewanż.

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #321 dnia: Maja 03, 2011, 04:38:09 »
    Kamilo chciałem zaznaczyc ze to był trening ale napewno rozegramy kiedys sparing ;]
    I w imieniu ZKM równierz dziekuje za trening
    Retarded are everywhere

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #322 dnia: Maja 03, 2011, 09:27:17 »
    Kamilo chciałem zaznaczyc ze to był trening ale napewno rozegramy kiedys sparing ;]
    I w imieniu ZKM równierz dziekuje za trening
    Tak trening, zgodnie z umową, bez wynikow, screenow ;)
    I również liczę, że w przyszłości rozegramy oficjalny sparing ;>
    Powodzenia !

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #323 dnia: Maja 03, 2011, 09:31:23 »
    A możecie chociaż powiedzieć kto wygrał czy nie?

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #324 dnia: Maja 03, 2011, 09:35:47 »
    A możecie chociaż powiedzieć kto wygrał czy nie?
    Przykro mi, zgodnie z umową, wynik pozostaje informacją, TYLKO dla tych dwóch klanów.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #325 dnia: Maja 03, 2011, 10:56:00 »
    Mus1c PW:)

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #326 dnia: Maja 03, 2011, 12:21:04 »
    Kamillo graty. Tyle że wasze perfidne kampy na wiosce oraz uciekanie przez ponad minutę na remis. Nie wydaje mi się że taka gra jest uczciwa. Uciekać przez ponad minutę. Po prostu żal.
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #327 dnia: Maja 03, 2011, 13:37:02 »
    Tu się z tobą nie zgodzę do końca Grzewit. Oczywiście zgodzę sie z tobą ze byłą sytuacja gdzie kampilismy i gdzie uciekaliśmy na remis. Lecz przepraszam bardzo ale i wasz klan tak samo uciekal na remis i co lepsze jak mnie pamięć nie myli(oczywiście mogę się mylić) to właśnie twoja osoba uciekała na koniec mapy. Wiec bardziej nieuczciwe jest pisanie o uciekaniu jak to samo robiliście. I gdybyśmy nawet nie uciekali wynik zmienił by się tylko punktowo i tak i tak nie zadecydowal by który klan by wygrał .

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #328 dnia: Maja 03, 2011, 13:40:43 »
    Grzewit, każda taktyka jest dobra jeśli przynosi sukcesy, a świadczyc o tym może 8 pkt przewaga...
    Co do najemników, których nam zarzucasz, nie użyliśmy żadnego ;p Naprawdę, nie jesteście mocni abyśmy się musieli prosić innych klanów(Zwłaszcza w starciu z ZKM, może gdybyśmy mieli grać z klanem typu GSE-czyli lepszego- to byśmy chwile pomyśleli...);p

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #329 dnia: Maja 03, 2011, 14:21:25 »
    Panowie to byl tylko trening. Bylo sporo błedow gdyz powinien czas byc dluzszy a i zdarzylo sie ze Resid zaglitchowal.. ale to byl tylko trening wiec mysle ze nie trzeba wzburzac tu klotni.
    Strona ZKM napewno skorzystala na tym :D nie wiem czy panowie z PE zauwazyli ale wypuscilismy wyjatkowo duzo Rekrutow i zakonnikow i dziekujemy wam ze daliscie im mala lekcje i mysle ze obie strony na tym skorzystaly ;]
    Retarded are everywhere