Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZKM] Zakon Krwi i Miecza [stary temat]  (Przeczytany 26839 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: [KLAN]Zakon Krwi i Miecza
    « Odpowiedź #120 dnia: Października 31, 2010, 10:29:46 »
    Możemy zagrać nie ma problemu.
    Lygrys ty jesteś matka lub ojcem CG??To juz chyba są duzi chłopcy i sami umieja sie obronić.
    Narazie nie przyjmujemy żadnych propozycji rozegrania sparów, bo pracujemy nad czymś i nie mamy zbytnio czasu.

Offline Hector

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #121 dnia: Października 31, 2010, 12:23:23 »
    dla zainteresowanych log ze spara ZKM i CG od Inco
    http://rapidshare.com/files/428109734/server_log_10_30_10_Sparing_ZKM_CG.txt

PS:Milej lektury
    Native: Hektor

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #122 dnia: Listopada 08, 2010, 21:34:58 »
    Dziękujemy za sparing :)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #123 dnia: Listopada 08, 2010, 21:38:58 »
    My również, nie usiądziemy na własnych dupskach do Bożego Narodzenia -_-

Ale i tak zabawy mieliśmy więcej niż podczas wygranych bitew :D
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #124 dnia: Listopada 08, 2010, 22:43:09 »
    Fajnie się grało chodź trochę oberwaliśmy, ale było warto dzięki temu parę osób przejrzało na oczy xD

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #125 dnia: Listopada 09, 2010, 14:35:57 »
    Dziś dokładnie przed chiwlą, poznałem mentalność członków...
    1 Mapę wygrałem ze statystykami 15-0.
    2 Mapa w połowie ze statystykami 6-0 zostałem wyrzcony bez powodu.

http://img213.imageshack.us/i/mb94.jpg/
    A oto screen z 1. mapy, nie zdążyłem zrobić na drugiej, gdyż mnie wyrzucono.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Kaman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Listopada 09, 2010, 14:56:14 »
    Rzeczywiście ładne miałeś statsy. Nie było mnie wtedy na serwie, dlatego mało wierzę w Twoją wersję. Najprawdopodobniej doszło do jakiegoś nieporozumienia, albo wdałeś się w kłótnię z adminem.
    War, war never changes...

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #127 dnia: Listopada 09, 2010, 15:15:04 »
    Dlaczego nicki innych graczy są rozmazane? Nie pamiętam żeby Ezio tak wymiatał nigdy, trzeba spytać tych co tam byli, może przypadek bo trudno mi uwierzyć w zamierzony kick..

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Listopada 09, 2010, 15:31:22 »
    Dlaczego nicki innych graczy są rozmazane? Nie pamiętam żeby Ezio tak wymiatał nigdy, trzeba spytać tych co tam byli, może przypadek bo trudno mi uwierzyć w zamierzony kick..

Można w logach sprawdzić.
    Jeśli mówi prawdę to tylko właśnie o was świadczy...
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Listopada 09, 2010, 16:00:41 »
    Trudno wnioskować o tym bardziej oceniać. Każdy ma prawo popełnić błąd. Ja powiem tak, że choć niekiedy 'zjadałem' wszystkich na serwerze, jakoś nikt mnie nie kickował ani nie banował. Odpukać w niemalowane :)
    Gdy są jakieś uwago co do zachownaia na serwerze, ładniej byłoby może najpierw napisać pw a nie podnosić larum na forum i prowokować niepotrzebną dyskusję. 

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #130 dnia: Listopada 09, 2010, 16:08:18 »
    Ja akurat nie wątpię w autentyczność skrina, ale raczej w to, dlaczego cię skikowano. Niektórzy, gdy mają dobrą passę, doprowadzają wszystkich do szału, np. tak:
    ,,Jakie lamy, szkoda mi was, możesz pomarzyć o takich statach, spróbuj tylko mnie drasnąć, *zabija kogoś* buhahahahha frajer'' itp itd. Oczywiście nic nie sugeruję ale tak się zdarza, może i teraz tak było.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Listopada 09, 2010, 16:34:52 »
    Tak się nie zachowywałem, co można sprawdzić w logach, na co z niecierpliowścią czekam :)

www.pustamiska.pl

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #132 dnia: Listopada 09, 2010, 16:51:32 »
    Ja odpowiem tak u nas w klanie adma ma około 5 osób z tych osób co są na screenie nikt niema adma więc niemożliwe żeby ciebie wyrzucili. Fakt faktem, że ostatnio mamy problem z serwerem czasami wywala wszystkich z serwera bez powodu czasami jakiś lag jest ale staramy się to naprawić. Szczerze mówiąc ja prawie zawsze teraz gram na klanowym serwie i nigdy ciebie pod takim nickiem nie widziałem ale to szczegół jak mówisz, że ktoś cie kiknął to kłamiesz i tyle. Na pewno za dobrą grę nie wywalamy ludzi z serwera najwyżej co to jak jest przepełniony i jak wbija ktoś z klanu to automatycznie kogoś wywala z serwera.

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Listopada 09, 2010, 19:54:18 »
    Cóż, muszę Cię zmartwić, ale było głosowanie za moim wyrzuceniem :) Zanim cokolwiek napisałem już mnie nie było :)
    Taki nick wziąłem, gdyż to moja postać z PW_MODA i dla niepoznaki :D.
    Cóż zamiast się przyznać, wogóle niech wypowiadają się Ci którzy grali, nie chce chorcyh domysłów, tylko stwierdzenia :)
    Czekam na te logi :)

www.pustamiska.pl

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Listopada 09, 2010, 20:11:49 »
    Wiesz, rzecz jest z Twojej strony niesamowicie niesprawiedliwa... Najpierw niejasno piszesz, że dostałeś kicka (przez złe ZKM) jakoby, że admin Ci go dał przy czym żadna z tych osób na ss adma nie ma (jednym z adminów serwera ZKM jestem ja). Potem dopiero po odpowiedzi Sosny (którego całkowicie popieram) odpowiadasz, że było głosowanie a nie wyrzucenie przez admina. Zachowało się tak 3 osoby a Ty oceniasz z góry cały klan, przy czym ja osobiście nie zbanowałem tam jeszcze nikogo a zdarzyło mi się tylko kicknąć raz osobę notorycznie robiącą tk i drugiego ziomka, który bluzgał na Polaków (to był bodajże Czech), więc wydaje mi się, że zachowuję się wobec ludzi sprawiedliwe. Logi sprawdzę w wolnej chwili jutro (dzisiaj późno wróciłem z uczelni i po prostu wolę zająć się innymi sprawami).

Upomnę ludzi, którzy wtedy grali z Tobą i tak się zachowali ale także proszę z Twojej strony o jasne wypowiadanie się i o zbytnie "nietragizowanie" (ukłon ode mnie w stronę forumowicza Voland_s_POL, z którym się całkowicie zgadzam) bo dla mnie to jest w pewnej mierze prowokacja :]

EDIT Tak jak pisał Sosna ostatnio mamy pewne problemy ze stabilnością serwera (pisaliśmy w tej sprawie do firmy odpowiedzialnej za niego), więc jeżeli ktoś "wypadnie" z gry to być może będzie to spowodowane po prostu usterką a nie czyimś zamierzonym działaniem.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 09, 2010, 20:37:04 wysłana przez Apollo »