Ale Skrabek... Ty w ogóle myślisz o czym piszesz? Tu narzekasz na dużą ilość obiektów, a tu dajesz propozycję budowania nowych. -.- Wyobraź sobie, że po kilku dniach, obiektów na mapie będzie 2 razy więcej niż podstawowo, no i co? Też będziesz narzekał, że za dużo obiektów? Dlatego budowania budynków na pewno nie będzie.
Uwierz mi myślę, ale piszę to z prostych założeń:
-Mod nie będzie przystosowany do czajników.
-Mod nie jest robiony do przystosowania do czajników.(tak to wygląda)
-Mod nigdy nie był robiony pod czajniki.
-Ty nie masz czajnika choć to mówisz lub nie wiesz co to znaczy(tzn. nie wiecie jakie na prawdę czajniki działają na tym świecie i wydaje wam się że lekko słabszy komp od tego wamb`a(bądź kogoś innego) to od razu czajnik).
-Nie wiedzieć czemu ciągle utrzymujecie, że to mod pod czajniki i tak go reklamujecie pomimo innej prawdy.
-A skoro mój czajnik tego nie pociągnie(jak i wielu innych), to czemu macie się w końcowym efekcie ograniczać?
Skrabek chyba nie grałeś w PW czy FPW tam jest dużo więcej zbędnych elementów. Wambo nie może zrobić pustej mapy na której stoją 3 zamki statek i to wszystko bo to po prostu źle wygląda. Zamiast użalać się nad modem weź du** w kroki i zarób na jakąś kartę graficzną i ram...
Nie użalam się nad modem a nad tym co obiecują a czego nie dotrzymują. Poza tym Wambo może tak stworzyć mapę aby była pusta choć wyglądała na pełną, wystarczy trochę artystycznej wyobraźni, a oko i mózg da się zmylić. A żeby podkreślić bezsens twego ostatniego zdania(bo nijak się ma do tematu jaki prowadzę) napiszę ci: Zamiast użalać się nad tym co piszę weź du** w kroki i spadaj stąd bo każdy mógłby tak napisać...(a twórcy LoC obiecali ze nikt nie będzie musiał tak pisać...)
EDIT:Piss chodziło mi o to że zamek jest pusty(jak teraz) dopiero po wybudowaniu się zapełnia, na początku nic niema a dochodzi dopiero w tedy kiedy coś zaczną budować. A efektem końcowym jest pełen zamek jaki by był bez tego dodatku. No i do tego dochodzi możliwość zniszczenia budynków...