Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mała liczba serverów + mały błąd  (Przeczytany 3690 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Andre

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mała liczba serverów + mały błąd
    « dnia: Lipca 18, 2010, 16:49:40 »
    Witam. Grając w multi zauważyłem małą liczbę serverów. Czy wy też macie tylko tyle serverów?

I jeszcze jedno, co jest z tym błędem wyświetlanym na górze po prawej, a mianowicie "STR: NOT FOUND:". Jak się tego pozbyć? Też tak macie?

Grę mam na patchu 1.125

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Mała liczba serverów + mały błąd
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 18, 2010, 16:58:46 »
    "STR: NOT FOUND:". Jak się tego pozbyć? Też tak macie?

Powinien się tam znajdować "Filtr serwerów" jednak nikt tego nie spolszczył ;O też tak miałem i spolszczyłem sobie sam. Tutaj masz link do pobrania wklej to do languages:

Co do tak małej ilości serwerów to nie ustawiłeś w tym filtrze aby wyświetlało tylko serwery z graczami?

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 18, 2010, 17:05:33 »
    Bardzo dziękuję, ^IvE. A czy ty także masz te servery, które są na screenie?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 18, 2010, 17:22:32 »
    Nie masz czasami pirata?

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 18, 2010, 17:26:56 »
    Gdzie tam, przecież nie zwracałbym się o pomoc z piratem. Martwi mnie tylko taka mała ilość serverów

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 18, 2010, 18:21:30 »
    Więc czy to jest normalne? Każdy ma tak mało serverów? Czy macie takie same servery, jak ja na screenie? (Przepraszam za double posting, ale pilnie potrzebuję tej informacji).

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 18, 2010, 18:36:08 »
    Chyba nikt na forum, nie ma takich serwów. Jak jeszcze pogrywałem w WB też były inne.
    Zgadzam się z proudem. To może być pirat, chociaż dziwne, żeby na piracie można było grać na necie.
    Napisz skąd masz grę. Bo serwy normalne nie są.

Offline Samowar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 18, 2010, 18:50:43 »
    Nie chcę nikogo oskarżać, ale według mnie to na 100% jest pirat. Rozmawiałem z paroma osobami kiedyś, ktoś od nas z klanu z ciekawości zobaczył jak to jest z tym piraceniem i wygląda to właśnie tak, że są specjalne, inne, złodziejskie serwery.

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 18, 2010, 19:08:00 »
    Kurde, nie wiem co jest. Mam na 100% oryginała, ktoś mi chyba musiał majstrować przy grze. Klucz do Warbanda zamówiłem w Empiku.
    @EDIT: Już wiem, co, a raczej kto jest przyczyną. Mój młodszy brat wrzucił sobie bez pozwolenia cracka. Problem więc rozwiązany, dziękuję i przepraszam, przez niego wyszedłem na pirata.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2010, 19:10:24 wysłana przez Andre »

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 18, 2010, 19:15:19 »
    Od kiedy to Empik sprzedaje same klucze do gier??? :O

Kręcisz strasznie. Za piracenie i bezczelne kłamanie dostajesz 2 ostrzeżenia.

edit: Jeżeli czujesz się pokrzywdzony i niesłusznie osądzony o piractwo, to możemy w bardzo łatwy, szybki i bezpieczny dla Twojego klucza sposób sprawdzić, czy faktycznie masz oryginała, czy też nie.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2010, 19:26:51 wysłana przez Daedalus »

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 18, 2010, 19:30:59 »
    Przepraszam, pomyliłem się, chodziło mi o klucz z gram.pl: http://www.gram.pl/sk5_9QPhJO7_Mount_Blade_Warband_klucz_online.html
    Jak sprawdzić, czy mam oryginała bez klucza?

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #11 dnia: Lipca 18, 2010, 19:38:53 »
    Ale kręcisz, człowieku...
    Jak nie masz klucza, to nie masz oryginała.
    Po złożeniu zamówienia i pomyślnym zweryfikowaniu płatności (wymagana płatność z góry), klucz będzie widoczny w szczegółach zamówienia. Aby go wyświetlić, wejdź w "Moje zamówienia", a następnie kliknij numer zamówienia na ten produkt. W informacjach dotyczących zamówienia znajdziesz swój klucz. Dokładną instrukcję postępowania można znaleźć pod tym adresem.

No na prawdę, trudno sprawdzić??? Poza tym dziwne serwery i Twoje kręcenie, mówią same za siebie.

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lipca 18, 2010, 19:41:43 »
    Ale jakie kręcenie? Myślicie, że wymyśliłem sobie tą historyjkę na poczekaniu? Klucz mam i wiem jaki jest, a w zdaniu "Jak sprawdzić, czy mam oryginała bez klucza?" miałem na myśli wypowiedź Daedalusa o sprawdzeniu, czy mam pirata, czy nie. No bo przecież nie podam wam mojego klucza, nie?

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #13 dnia: Lipca 18, 2010, 19:42:15 »
    Andre, krótka piłka:

1. Jeśli masz wersję Steam, to wystarczy, że podasz mi link do Twojego profilu. Tam będą wypisane posiadane przez Ciebie gry i się wszystko wyjaśni.

2. Jeśli masz wersję "bezpośrednią" czyli sam klucz, który wpisuje się w grę, wtedy potrzebne będzie konto na forum TW. Zakładam, że takowe masz? Jeśli nie, to dobrze by było, gdybyś się tam zarejestrował. Jak już będziesz je miał, to daj znać, powiem Ci co dalej.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #14 dnia: Lipca 18, 2010, 19:44:18 »
    Ale jakie kręcenie? Myślicie, że wymyśliłem sobie tą historyjkę na poczekaniu? Klucz mam i wiem jaki jest, a w zdaniu "Jak sprawdzić, czy mam oryginała bez klucza?" miałem na myśli wypowiedź Daedalusa o sprawdzeniu, czy mam pirata, czy nie. No bo przecież nie podam wam mojego klucza, nie?

Szczerze mówiąc to nawet ja wymyślił bym coś lepszego i to w minutę:) Historia naprawdę słabiutka, pirat i tutaj nie ma się co kłócić. Po cholerę brat miałby ci ściągać cracka? W końcu oryginalna gra chodzi bez płyty, dosyć ciekawe.

EDIT: Ciekawe że żaden z tych serwerów nie ma włączonego systemu Voice Anty Cheat (czy jakoś tak). Wpadłeś, niby skąd na oryginalnej grze pirackie serwery?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012