Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mała liczba serverów + mały błąd  (Przeczytany 3682 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Andre

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Mała liczba serverów + mały błąd
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 18, 2010, 19:47:12 »
    Mam wersję bezpośrednią, konto na TW mam.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 18, 2010, 19:52:49 »
    Więc się zaloguj na swoje konto na forum TW. Potem przejdź na stronę taleworlds.com. Po prawej stronie będziesz miał małą ramkę z Twoim awatarem i będzie tam też m.in. napis "My Games". Klikniesz go, potem dasz "Add new game" i wpiszesz tam swój klucz. Powinno zarejestrować wtedy Twoją grę i będzie ona widoczna w Twoim profilu na forum.

Cała operacja jest bezpiecza, bo wszystko dzieje się na oficjalnej stronie TW, więc nie masz się czego obawiać. Podaj mi tylko link do Twojego profilu na tamtym forum, albo chociaż nick jakim się tam posługujesz.

Jeśli ikonka z Warbandem pojawi się przy Twoim profilu, to ostrzeżenia zdejmuję.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 18, 2010, 19:53:01 »
    Mam wersję bezpośrednią, konto na TW mam.

Co za niesamowity zbieg okoliczności. Nagle wykrywa ci serwery których nikt inny nie widzi, dodatkowo niby brat wgrał ci jakiegoś tam cracka. Masz sam klucz, ale pomyliłeś się i stwierdziłeś że jest z Empiku a później już nagle na gram.pl Na dodatek nie masz konta na Steam podczas gdy większość je ma. Dziwny zbieg okoliczności. Albo jesteś piratem albo jedynym człowiekiem na świecie z tym problemem.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Daedalus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 18, 2010, 19:58:56 »
    Wstrzymajcie się ze zbędnymi komentarzami, dobra? W niczym one nie pomagają. Sprawa jest w trakcie wyjaśniania.

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 18, 2010, 20:47:58 »
    Na dodatek nie masz konta na Steam podczas gdy większość je ma.

Nie musi go mieć, wystarczy, że kupi klucz od TW i ściągnie wersje z niego. Kiedys był bug, że wszędzie pokazywało się "STR: NOT FOUND:", przy ładowaniu, wyborach języków, trybu gry, wczytywania itd. Serwery są dziwne, nigdy ich nie widziałem, ale co z tego? Jeśli twierdzi, że nie ma pirata, to mu uwierzcie, bo co innego macie zrobić? Wbijecie mu się na chatę i sprawdzicie to? Raczej w to wątpię... a bezpodstawnych oskarżeń, stawiać nie macie prawa...

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #20 dnia: Lipca 18, 2010, 20:55:03 »
    Po cholerę brat miałby ci ściągać cracka?
    A jednak... Ja sam mając legalnie kupionego DiRT'a na Steam'ie - jeśli ktoś nie wierzy to niech wejdzie w mój profil - żeby normalnie pograć musiałem wrzucić cracka, ponieważ inaczej wyskakiwał mi (na oryginalnie pobranej ze Sztima grze!!!) przy uruchomieniu błąd z plikiem startowym gry. Tak więc są przypadki i Przypadki. :p

Jeśli twierdzi, że nie ma pirata, to mu uwierzcie, bo co innego macie zrobić?
    Hmm... pomyślmy jakie mamy możliwości. Trudny wybór, ale jest przecież zawsze możliwość by nie wierzyć w takie zapewnienia. I co, jest inne wyjście?

(...)a bezpodstawnych oskarżeń, stawiać nie macie prawa...
    Tylko że to nie są bezpodstawne oskarżenia, bo każdy normalny użytkownik, który czyta ten "festiwal przypadków" może wyrobić swoje własne zdanie, a że niektórzy te "poszlaki" traktują jako posiadanie pirata - w tym ja tak myślę - to już ich (nasza) sprawa.

Offline pogomce

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • WV_Rastablasta
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 25, 2010, 16:09:28 »
    to SĄ pirackie serwery (nie powiem skąd wiem :P) skoro ma oryginała, to niech przeinstaluje grę i z***bie brata :)

a co do STR_not_found to może pomóc zmiana języka na angielski.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 25, 2010, 18:09:25 »
    to SĄ pirackie serwery (nie powiem skąd wiem :P) skoro ma oryginała, to niech przeinstaluje grę i z***bie brata :)

a co do STR_not_found to może pomóc zmiana języka na angielski.

Myślę że to wie każdy głupi więc mogłeś się wstrzymać:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Daedalus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lipca 26, 2010, 12:51:03 »
    Główny zainteresowany nie odezwał się od ponad tygodnia, więc sprawę uznaję za zamkniętą.