W sumie bardzo dobrze się składa, ponieważ miałem właśnie kupować WZ 111 1-4, ale zamiast tego zainwestuję 4 mln kredytów w pociski i zwróci mi się wystarczająco dużo kasy, by za to przeszkolić załogę i dokupić wszystkie niezbędne moduły do niego. W najgorszym przypadku będę miał ponad 1,5 mln na złote pociski do działa ze 110, aby jakoś wskoczyć na 10 tier stockową 9'tką Numer z CDA też niezły, bo za cenę praktycznie taką samą, którą płacę za 2500 golda, mam szansę dostać 3600. I tak muszę doładować sobie konto goldem, bo już powoli zaczyna świecić pustkami i z tych resztek nie jestem w stanie kupić premki na miesiąc. Teraz kupię premkę na 2 miesiące, bądź zostawię sobie trochę golda na pierdoły. Chociażby kupienie ostatniej premki niemieckiej do kolekcji ^^
Co do czołgów z nowej linii niemieckiej... jako jedyny podoba mi się 8 tier. Z jednej strony żałuję, że nie grałem dłużej VK3002 DB, ale z drugiej nie miałbym cierpliwości do gry tym czołgiem, tym bardziej, że jest to 7 tier. Cóż, mam zbadaną i wymaksowaną Panther II i już pociągnę tę linię. Rzecz jasna jak skończę robić obie 10'tki chińskie.
EDIT: Jednak będzie można wpisać tylko jeden kod z CDA na konto, wiec w takim razie raczej daruję sobie zakup tej gazetki.