Jak Wy obskakujecie tym wolnym, skoro go przychodzi po 10 na bitwe ? Za złocisze wymieniacie? To sie chyba nie specjalnie pyli :P
Bardzo pomocny w tym jest również mnożnik ;) Opłaca się zdejmować gwiazdki z czołgów, jeśli masz czas. Szczególnie szybko wpada ten free exp, jak jest mnożnik x5 w niektórych eventach :D
Doradzcie mi.Do Ferdka opyla sie expic przez Tigera czy llepiej isc linia TD?
Na TD jestem na III poziomie a na medach V.
Dlatego sie zastanawiam bo nie wiem czy grajac Tigerem P dotrwam przez te 150k expa idac przez medy;p
Probowal ktos w ten sposob?
Wg. mnie lepiej "przemęczyć" się przez TD'ki, gdyż będziesz miał dodatkową załogę, jeśli chciałbyś iść jednocześnie w 2 linie, a to bardzo pomaga. Głupotą byłoby granie na 75% załodze na VIII tierze, którym jest Ferdek... Zresztą nie miałbyś odkrytych dział, które z Heavy/Medów nie pasują na Td'ki.
Jesteś na III poziomie - Marder?
Hetzer - chyba najlepszy TD IV tieru [zakładasz 10,5, HE naboje i wszystko prawie na hita ;)]
Stug III - jeden z lepszych V, szybko strzela, ładny celownik
JagpzIV - nie taki straszny, jak go malują - fakt, najgorszy, porównując do innych VI, w Niemieckim drzewku, ale da się nim fajnie grać ^^
Jagdpanther - miodzio! Polecam do niego działo 8.8 gdyż można ładnie zaspamować wroga - niestety, ale na Ferdku, trzeba się przerzucić na 10,5 gdyż gra się nim zupełnie inaczej ;)