Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jakie czołgi są według was najlepsze ( Którymi się wam najlepiej gra )

Niemieckie
    15 (44.1%)
    GP
    4 (11.8%)
    Chińskie
    0 (0%)
    Japońskie
    0 (0%)
    Amerykańskie
    5 (14.7%)
    ZSSR
    9 (26.5%)
    Francja
    1 (2.9%)

Głosów w sumie: 22

Autor Wątek: World of Tanks  (Przeczytany 190874 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: World of Tanks (zgłoszenia do turnieju Super 6 Cup, strona 69)
    « Odpowiedź #1305 dnia: Listopada 04, 2012, 19:13:52 »
    Jakie umiejętności dla Niemieckich medów [akutalnie Panterka I]?

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Theoden

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1307 dnia: Listopada 09, 2012, 18:08:49 »
    Są jakieś tekstury na zmianę terenu? Podobno kiedyś takowe były.

Offline Radh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1308 dnia: Listopada 09, 2012, 19:49:58 »
    Są jakieś tekstury na zmianę terenu? Podobno kiedyś takowe były.
    Nie trafiłem na nic podobnego,mam za to WOT Tweaker 2.4 for 0.8.1,możesz go pobrać np. z tej strony.
    To jak z tym wspólnym graniem?Osobiście przyłączył bym się do propozycji Bułki,czyli szóstki.Martwi mnie tylko fakt że dobre szóstki to KW-1S + grille.
    Do ruskich mam jakiś uraz,chyba przez te obrywanie jeżdząc PZetkami ;) W akcie zemsty wymaksowałem Churchila I i muszę powiedzieć że zabawa jest przednia.Taki pewny siebie KW-1 nie może się nadziwić co się właśnie stało.Jak najbardziej polecam ten pojazd.
    Jeśli są chętni do grania,zapraszam na TS Greyów.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Theoden

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1309 dnia: Listopada 10, 2012, 18:01:24 »
    -_- Korzystam z WoT Tweaker'a. Ech, nie otrzymam dokładnych informacji. W google też pusto. A kij z tą grą...

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1310 dnia: Grudnia 15, 2012, 21:32:03 »
    (click to show/hide)
    Świetny team czy beznadziejni przeciwnicy ? ^^

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #1311 dnia: Grudnia 16, 2012, 17:59:22 »
    (click to show/hide)
    Świetny team czy beznadziejni przeciwnicy ? ^^

Dobry team, słabi przeciwnicy i dużo farta z waszej strony...
    Nie wiem po co zamieszczasz takie screeny, nie raz wygrywałem w ten sposób i nic tutaj nie pokazywałem.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1312 dnia: Grudnia 16, 2012, 19:55:32 »
    Nie wiem po co zamieszczasz takie screeny, nie raz wygrywałem w ten sposób i nic tutaj nie pokazywałem.

A może po to, żeby nie był to kolejny martwy wątek?.. Fakt faktem, również nie raz miałem takie bitwy, ale do ożywienia tego wątku przyda się ciut rywalizacji :). Nie głupim by było również wstawianie fotek z bitew gdzie mamy b. dobre wyniki. Może nawet jakiś ranking tawerniarzy by powstał :D

Offline Gedbard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1313 dnia: Grudnia 16, 2012, 21:23:48 »
    Dobry team, słabi przeciwnicy i dużo farta z waszej strony...
    Ech, to też nie jest moje pierwsze takie zwycięstwo. Zresztą w tej bitwie "moje" to za dużo powiedziane, większość zrobili koledzy z drużyny. Ale w ten sposób tak jak powiedział Kradus chciałem ożywić wątek. To może pochwalcie się ile najwięcej zniszczyliście czołgów w czasie bitwy i na jakim sprzęcie ? Przekroczył ktoś dychę?^^ Mi niestety zabrakło do dziesiątki jednego fraga- miałem 9 siedząc za sterami świetnej radzieckiej maszyny zwanej KV-1 ;P Wynik ten powtórzyłem też na SU-85, ale z działem 107 mm to nie był zbyt wielki wyczyn.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 16, 2012, 21:42:18 wysłana przez Gedbard »

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Wątek o modzie na oficjalnym forum TaleWorlds
    « Odpowiedź #1314 dnia: Grudnia 17, 2012, 04:17:25 »
    Ja miałem 8 fragów D.Max`em na jakiejś pustynnej mapie. Czołgi od Tier5 w górę, więc łatwo nie było, ale taktyka robi swoje, nawet dla takiego kartonu, jak D.Max :) Ledwo dotrwałem do końca rundy, bo ammo już nie miałem, kolega mnie uratował jakimś critical`em w silnik ostatniego przeciwnika :)
    Prócz tego udało mi się raz ubić 7 z mojego kochanego M7 Priest. Arty jaka jest, każdy wie, kto nią grał, ale dopiero na lepszym dziale pokazuje swój potencjał, który to wykorzystałem :) Aha, z tych 7 ubitych tylko dwa były na zasadzie dobicia, reszta od zera :)

Offline Blast

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1315 dnia: Grudnia 17, 2012, 23:32:17 »
    Cóż, w sumie dobry pomysł na ożywienie tematu :D
    Nareszcie się coś dzieje.
    Ja żadnych szczególnych statystyk co do ilości fragów w bitwie nie mam. Uważam, że liczy się damage, a nie fragi. ( to tylko taki mały dodatek )

Irytuje mnie jedna rzecz, otóż "Strzał w dziesiątke, Trafienie Krytyczne " gdy nie zabieram wgl. hp... Uważam, że powinni to usunąć i ustawić coś w stylu "Cholera jasna, prawie" 
    Wiem, że wtedy ginie czołgista, albo niszczy jakiś moduł... ale co mi to daje?

Czy może ktoś tu zamierza zrobić Amerykańskie nowe czołgi? Chodzi mi o te z magazynkiem :)

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1316 dnia: Grudnia 18, 2012, 14:56:12 »
    Wg. mnie WG powinno wprowadzić wynagrodzenie za krytyczny strzał (czołgista/moduł), gdyż niektórzy gracze często wybierają tą ścieżkę wali z wrogiem - np. co z tego, jeśli jakiegoś td'ka wykryje twój kolega, ty spróbujesz zajechać go tracąc przy tym pół hp, niszczysz mu gąski, dzięki czemu niszczy go twoja arta... Zachowanie bardzo pozytywne i dobre taktyczne.. Ale, co ono daje dla ciebie oprócz możliwości zwycięstwa?.. Czasem bardziej się opłaca kampić z lunetę i strzelać do podjeżdżających wrogów, a w tym czasie inni okupują twoją bazę...

No ale niestety, z WG się nie gada i nie ma jak im zaproponować takich rozwiązań..

Offline Gedbard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1317 dnia: Grudnia 18, 2012, 20:32:26 »
    Cóż, w sumie dobry pomysł na ożywienie tematu :D
    Nareszcie się coś dzieje.
    Ja żadnych szczególnych statystyk co do ilości fragów w bitwie nie mam. Uważam, że liczy się damage, a nie fragi. ( to tylko taki mały dodatek )

Irytuje mnie jedna rzecz, otóż "Strzał w dziesiątke, Trafienie Krytyczne " gdy nie zabieram wgl. hp... Uważam, że powinni to usunąć i ustawić coś w stylu "Cholera jasna, prawie" 
    Wiem, że wtedy ginie czołgista, albo niszczy jakiś moduł... ale co mi to daje?

Czy może ktoś tu zamierza zrobić Amerykańskie nowe czołgi? Chodzi mi o te z magazynkiem :)
    Ja, chociaż jestem średnio zadowolony. Chciałem iść w Pershinga, no ale trudno. Obecnie mam koło 22 tyś doświadczenia na M7, więc niedługo będę mógł powiedzieć jak się nimi gra. Chociaż kilka razy walczyłem już z nimi i szału nie ma. Ogólnie dostają po dupci, Francuzy według mnie dużo lepsze. Ciekaw jestem jedynie jak spisuje się ten 10 tier, którego oznaczyli jako heavy.

Offline Blast

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1318 dnia: Grudnia 19, 2012, 14:55:46 »
    Gadbard :)
    Ja właśnie mam M7, ale nie mogę się doczekać VII Tieru. Ponieważ od tego Tieru czołgi zaczynają mi się podobać. Niestety muszę jakoś ten V i VI tier przeżyć :)
    Moim zdaniem Heavy może być porównywalny do tych francuzów ciężkich...

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #1319 dnia: Grudnia 20, 2012, 17:14:24 »
    Nowa amerykańska X jest całkiem przyzwoita, co prawda ja nie miałem przyjemności nią jeździć ale parę razy widziałem w akcji a i koledzy z klanu na testowym serverze trochę nią poszaleli i wypowiadali się dość dobrze. Ma całkiem przyzwoity pancerz a i działo całkiem dobrze sobie radzi do tego magazynek więc jak ktoś potrafi trochę grać to może sporo tym zdziałać.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5