Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jakie czołgi są według was najlepsze ( Którymi się wam najlepiej gra )

Niemieckie
    15 (44.1%)
    GP
    4 (11.8%)
    Chińskie
    0 (0%)
    Japońskie
    0 (0%)
    Amerykańskie
    5 (14.7%)
    ZSSR
    9 (26.5%)
    Francja
    1 (2.9%)

Głosów w sumie: 22

Autor Wątek: World of Tanks  (Przeczytany 192087 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: World of Tanks (zgłoszenia do turnieju Super 6 Cup, strona 69)
    « Odpowiedź #1155 dnia: Września 29, 2012, 13:28:28 »
    Moje wrażenia po nowym patchu. Cóż ogólnie wszystko na duży plus. Grafika wygląda ładnie, nowe opcje kamuflażu i innych bajerów (ale mi i tak szkoda złota na taki luksus xD) nawet drzewko rozwoju wygląda całkiem nieźle choć co prawda parę rzeczy bym zmienił. Jedynie dźwięki wystrzałów mi się nie podobają, działa brzmią jakby miały założone tłumiki. A i jeszcze mam drobne uwagi co do fizyki, niby ogólnie jest dobrze i praktycznie jest ona nieodczuwalna ale np. przy upadku z niewielkiego wzniesienia uszkodziłem gąski i straciłem parę hp i ok to jest dla mnie normalne no ale jakim cudem amunicję diabli wzięli  :/

PS. Alkhadias jakiego moda używasz na celownik ? 
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1156 dnia: Września 29, 2012, 14:25:17 »
    Bardzo mnie zastanawia to całe "psioczenie" na nowe drzewko technologiczne, co prawda nie ma wyświetlania ile doświadczenia potrzeba jeszcze uzbierać do konkretnego modułu czy pojazdu ale w końcu nie jest ono jednokierunkowe. Nareszcie aby zobaczyć moduły czołgu poziom niższego nie trzeba wracać do ogólnego drzewka tylko jednym kliknięciem cofasz się o tier. Czytelność też jest dużo większa, w układzie pionowym już się miejsce kończyło i niektóre czołgi były upychane na siłę.

Co do kamuflaży i personalizacji czołgu bardzo zastanawiał mnie fakt czemu do tej pory tego nie zrobili. Przecież to tak oczywista opcja zarabianie pieniędzy na graczach (sam wydałem już sporo "golda" na badziewne znaczki). Tylko czemu nie ma możliwości dodania własnych projektów? Nawet za dwa razy większe pieniądze sporo osób się na to skusi (w tym oczywiście ja) a chyba wykonanie tego, choćby przez głupie zgłoszenia na forum i potem ewentualną akceptację adminów, w PotBS tak działa właśnie personalizacja żagli i flag, system bardzo prosty a przyciąga naprawdę duże zainteresowanie.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #1157 dnia: Września 29, 2012, 14:55:12 »
    A ja mam pytanie.. Gdzie w nowej wersji jest kwadracik, w którym zaznacza się przyspieszenie treningu załogi kosztem zdobywania expa na elitarnym czołgu. Kiedyś było to umiejscowione w oknie wynalazków. Teraz tam tego nie widzę.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #1158 dnia: Września 29, 2012, 15:07:45 »
    W garażu nad załogą. :P

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1159 dnia: Września 29, 2012, 18:33:01 »
    Czy wie ktoś może, jak naprawić brak podłoża? W co niektórych grach znika mi trawa, wzniesienia itd, pozostają krzaki, drzewa, mosty. Błąd wcześniej się nie pojawiał, dopiero po wejściu 8.0 :(

Offline Theoden

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1160 dnia: Września 29, 2012, 19:27:21 »
    No to i ja coś powiem o tym jakże oczekiwanym patch'u.

Grafika... hmm, grałem u kumpla na średnich detalach (mój lapek za słaby) - i oceniam, że grafika "poprawiona" jest słaba. Czemu? Tak cukierkowa, że normalnie rzygam teraz tęczą... -_-
    Na swoim laptopie gram na najniższych, WoTtweakerze, i texturach 25%, które chyba nic nie dały... ;_;

Jak tu ktoś pisał, wystrzały z armat dla mnie są prawidłowe. Mi się podobają. Takie... prawdziwe, realistyczne.
    Drzewko technologiczne? Oczojeba można dostać. -_- Trochę takie "dzikie", ale z czasem się przyzwyczaję.
    No i ostatnie - fizyka.
    Hmm, wszystko ładnie wygląda jak czołg spada (widziałem jak jakiś pajac w M7 "chciał" przeskoczyć na drugą część rozwalonego mostu i skończyło się to upadkiem ^^ Beka!), czy inne pomniejsze detale.
    Co do "zawiśnięcia" - pff... -_- lipa! Oczywiście w większości przypadków jest okej, ale na El Haluf, czy jak to się pisze, czołg mi się zawieszał... sorry. :)

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #1161 dnia: Września 29, 2012, 23:36:12 »
    Dziwne, że oceniacie patch na minus jak gracie na tosterach. Sprzęt ten nie posiada zbyt specjalistycznego oprogramowania do udźwignięcia tekstury dywanu.

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1162 dnia: Września 29, 2012, 23:53:15 »
    Nie nazwałbym mojego kompa tosterem, gdy mam ponad 100 fps-ów, a trawniczek się nie wczytuje ... poczytałem i w poprzednich patchach tez występował taki problem.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #1163 dnia: Września 30, 2012, 00:08:26 »
    Cóż, to już nie moja działka. Nigdy nie miałem takiego problemu, instaluję mody, a mój komp jest i tak wpół tosterem. Jakoś daję radę. ;)

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1164 dnia: Września 30, 2012, 11:07:56 »
    Ja tam nie narzekam, mi się patch podoba. FPS'y w normie (może jak przesadzę z ustawieniami to trochę się tnie ale na rozsądnych chodzi płynnie) jedynie ping mi trochę skakał wczoraj ale to nie wina gry tylko mojego łącza które coś bzikowało przez cały dzień ;)
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein

Offline Theoden

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1165 dnia: Września 30, 2012, 14:25:51 »
    Wie ktoś może czemu nie mogę się zalogować do gry?
    Biorę wejdź czy jak to tam i te "synchronizacja...blalbla" i nic. Ciągle tak stoi w miejscu i się nie wiadomo co ładuje. -.-

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #1166 dnia: Września 30, 2012, 15:25:40 »
    Ja mam taki błąd od czasu do czasu. Wystarczy restart gry. ;)

Offline Theoden

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1167 dnia: Września 30, 2012, 15:58:08 »
    Wiesz Tymbark. Ten reset robiłem już ze trzy razy. :) Ciągle ten looping... -_-

EDIT:
    Dobra, WoT działa. Ale powiedzcie mi, jak instalować skompresowane tekstury? Gdy to się robi wszystko, to widać przelotem napis "Nie można odnaleźć pliku". Coś takiego.

NIEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dalej nie mogę się zalogować... co za &%&#^&#^% producent gry.
    « Ostatnia zmiana: Września 30, 2012, 18:01:59 wysłana przez Theoden »

Offline Michał Warszawiak

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • 4pp_XW_KprGr_WarszawiaK
    « Odpowiedź #1168 dnia: Września 30, 2012, 18:48:29 »
    Ja mam to samo, nie mogę się zalogować .
    Mi się wydaję że po prostu ich serwery nie wytrzymują .

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1169 dnia: Września 30, 2012, 18:59:26 »
    Ja wczoraj miałem cały dzień lagi, dzisiaj też ping co jakiś czas skakał że grać się nie da (no ale to mogę przeboleć bo coś net świruje) i tak w kółko a teraz i zalogować też się nie mogę. Ni wiem co jest ale mam nadzieje że to przejściowe problemy i te z logowaniem i z pingiem bo inaczej trzeba będzie WoT'a na jakiś czas sobie odpuścić :/