Faktycznie, KW1S jest czołgiem podstawowym w tym turnieju. Proud mógłby go poprowadzić jeżeli czuje się na siłach. Ja nawet jeżeli go kupię, choć szkoda mi kredytow, to raczej nie będę się nadawał do tego czołgu.
Ja mogę wystawić:
VK3601 H- w tym czołgu czuję się dobrze, chociaż ostatnio w ogóle nie gram. Załoga 100% chyba drugi perk rozdany.
Typ 62- Co prawda jeszcze go nie mam, ale czuję że na tym turnieju może zrobić spore zamieszanie. Lekki czołg wsparcia- 690 hp, dobre kąty pancerza, dzialo strzela co 6 sec z siłą do 200hp przy niezlej penetracji. Osobiście mam doświadczenie z prowadzenia jego starszego brata, dodatkowo sam preferuje zwinne czołgi. Na tym turnieju ma on potencjal. Zaloge wyszkole za zloto wiec z miejsca dobiore mu perki.
Rozumiem, że czołgi 5 tieru nie wchodzą do gry? Zawsze moglbym poza PzIV wystawić T-25.
Dodatkowo jeżeli zabraknie artylerii mogę wystawić Grille lub LeFh8.... cos tam cos tam, ale to tylko w ostateczności.
Kilka innych czołgów mógłbym wystawić, ale nie czułbym się pewnie za ich sterami.
Druga sprawa- jak ze złotą amunicją? Po parę sztuk na mecz warto byłoby dorwać, szczególnie umiejętna arta mogłaby zdziałać sporo za jej pomocą. Sam zabiorę trochę złotych pestek, by w kluczowych momentach jej użyć. Pewnie nie ma żadnego sposobu, ale mógłbym ufundować trochę złotego ammo dla drużyny. Ewentualnie jak ktoś jest w klanach niech poprosi o wydanie złota ze skarbca.
I niech każdy pamięta o sprzęcie typu apteczki, gasnice i zestawy.