Proud, WG lubi robić ninja nerfy. Chociaż do 3 czołgów niemieckich zapowiedzieli nerfa - E-75, E-50 (w obu przypadkach skrzynia biegów przeniesiona do przodu, co w tłumaczeniu na język polski znaczy "walcie się na ryj, jak ktoś przebije się przez dolną płytę to płoniecie jak... jak... na to nie ma określenia.) oraz VK4502P (skrzynia przeniesiona na środek czołgu). Łorgejming w tej grze wykorzystuje na maxa fakt, że czołgi niemieckie nie miały silnika Diesela, a ruskie - owszem. Bardzo dawno temu widziałem płonący czołg ruskich, a był to chyba IS-7, który i tak pali się od święta. Tak więc - idźcie w czołgi Osi i cieszcie się faktem, że jako najsłabsza frakcja dostają ninja nerfy oraz palą się od każdego strzału w dolną płytę. Czekam tylko, aby moja jedyna nadzieja na karanie frajerów, JagdPz E-100 zostanie wykastrowany. Co z tego, że będzie to pierwsza bestia z takim działem, skoro prawdopodobnie NIE będzie się ruszał (ewentualnie będzie to odpowiednik T95), będzie palił się od przodu, a objechanie go jakimkolwiek medem nie będzie stanowiło ŻADNEGO problemu. Powodzenia! :)