Teraz wprowadzają zmiany TYLKO w drzewku rosyjskim. Publiczny test jest do 27 kwietnia, więc jeszcze chwile czasu jest. Ja np. nie mam Mausa w garażu, powoli od niego dążę, ale chciałem sobie sprawdzić jak się jeździ tymi tankami. Wchodzę na test serva, exp x10, srebro x10, 15k golda w bonusie + to co mam na koncie. I wszystko przetestowane.
Swoją drogą - ludzie mówili, że ponoć M103 to czołg jedyny w swoim rodzaju...Poczekajcie do patcha 7.3, dostanie porządnego konkurenta - IS'a-8. Super działo, mobilność niczego sobie, trochę lepszy pancerz niż w IS'ie-3. A co do IS'a-4...Czołg też ok, tylko nadal nie zlikwidowali tego weakspot'a na froncie (wizjer kierowcy)... Jak na X tier to trochę biednie z pancerzem, ze względu na to, że jak ludzie nauczyli się strzelać w niego na IX tierze, to na X też nie ma problemu.
Co do szwabów - nie słyszałem nic o przenoszeniu VK3601H na ciężki...obiło mi się tylko, że mają wprowadzać drugie drzewko niszczycieli. W którejśtam edycji "Wy pytacie, my oszukujemy", na amerykańskim serwerze, pisali że Stug E-100 ma być wprowadzony w sierpniu (na moje urodziny! :D). Jedna linia ma dotyczyć TD'ków z przedziałem bojowym z tyłu, a druga linia - z przodu. Jedyne co mi nie pasuje to to, że Stug E-100 ma mieć ten właśnie przedział z tyłu, wygląda jak miks GW Typa E z Ferdkiem, czyli brzydula jak ich mało, choć do artki i Kiepskiego nic nie mam. Na początku miał wyglądać jak Jagdpanthera na podwoziu E-100...
A tutaj mały obrazek:

Pierwszy plan to E-seta z działkiem 15cm, drugi to Stug E-100 w wersji jaką chciałbym pojeździć, a trzeci to ten który mają wprowadzić.