Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SRT] Sarmatians  (Przeczytany 42526 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Czarnoksieznik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Klan] Sarmatians
    « Odpowiedź #330 dnia: Listopada 24, 2010, 21:32:27 »
    To są screeny  brakujące w poście Lygryssa:

http://img155.imageshack.us/gal.php?g=mb285.jpg

Offline Arris

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • MAL Profile
    « Odpowiedź #331 dnia: Listopada 24, 2010, 21:53:27 »
    Dwie podstawowe sprawy.

Pierwsza:
    Ten temat nie służy do dyskusji o serverze.

Druga:
    Jeśli już koniecznie chcecie coś udowodnić to róbcie to za pomocą nie modyfikowanych "dowodów" bo żaden "sąd", którego się tu widać domagacie by tego nie uznał a jeszcze by was zjechał za fałszowanie "dowodów" tejże krwawej zbrodni.

BTW. Są o wiele lepsze metody ukrywania tekstu... dokładniejsze... tylko po co ukrywać to co zrobił server po TK?

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #332 dnia: Listopada 24, 2010, 21:57:01 »
    Nie dotyczy mnie to i nie zamierzam nikogo osądzać...ale czemu zawsze oskarżacie przeciwną stronę o sfabrykowanie dowodów ?

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #333 dnia: Listopada 24, 2010, 22:09:02 »
    Miałem w takich sprawach się nie wypowiadać ale krew mnie już zalewa jak czytam te wasze pierdoły... Powiedzcie mi, po cholerę wy się wyzywacie na tych serwerach? Tylko po to wam czat w grze żeby się obrażać? Jesteśmy jedną społecznością gry w Warbanda, wspólnie potrafimy się wszyscy bawić, brać udział w eventach a na co dzień żrecie się strasznie... Po co to? Pytam się po co? Czy naprawdę taką frajdę sprawi wam napisanie paru bluzgów i przekleństw? Tacy staniecie się męscy? Nie rozumiem tego... Chcecie po bluzgać sobie na piśmie to kupię wam zeszyty i sobie piszcie w nich co chcecie... Ale po kie licho zmuszacie innych do czytania tego? Po co robicie z samych siebie idiotów? Czy fundamentalne zasady współżycia w społeczeństwie i kultury osobistej przestają obowiązywać jak siadacie przed komputerem? Czy jeśli spotykasz, jeden z drugim, mamę czy sąsiada też rzucasz na przywitanie paroma przekleństwami?
    Ludzie, zastanówcie się... Jakoś na bitwach liniowych czy w czasie spotkań 4 pułku nie ma tej niechęci (żeby nie powiedzieć nienawiści), myślę, że na bitwach w strategusie również tego nie ma, a są to ponad klanowe inicjatywy. Rozumiem, że nie wszyscy za sobą przepadacie, ze nie wszyscy się lubicie, ale ludzi się szanuje. Za sam fakt ich istnienia należy się im to minimum szacunku, które zapewnia harmonijne współistnienie jednostek w społeczeństwie. I żaden internet z tego nie powinien, i mam nadzieję, że nie będzie zwalniał.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #334 dnia: Listopada 24, 2010, 22:35:21 »
    Osoby na bank zostaną upomniane, a słowem wyjaśnienia, to Mikibar po tym TK został wyrzucony z servera. Dyskusję chciałbym zakończyć na tym poście.  Chciałbym, aaby każdy kolejny na ten temat został usunięty.
    New_pLayer

Offline Arris

• Użytkownik
      • MAL Profile
    « Odpowiedź #335 dnia: Listopada 25, 2010, 03:15:12 »
    Nie dotyczy mnie to i nie zamierzam nikogo osądzać...ale czemu zawsze oskarżacie przeciwną stronę o sfabrykowanie dowodów ?

Ja nie oskarżam nikogo o fabrykowanie dowodów więc zanieś swoje tanie prowokacje gdzie indziej. Po prostu zaznaczam fakt, że zamazali komunikat, który świadczył o wykopaniu gracza z servera i nie rozumiem celu tej cenzury. Koniec, kropka. Tyle w tej sprawie i proszę nie próbować głupich prowokacji, na tą jedną pozwoliłem się złapać ale na więcej nie pozwolę.

Następnym razem takie rzeczy do mnie bądź New_Playera (Nikt_Ważny) ładnie na PM. Pozdrawiam i idę spać do kroćset.

Wygasło
    « Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2010, 17:03:13 wysłana przez Arris »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #336 dnia: Listopada 25, 2010, 11:42:02 »
    Jeśli już koniecznie chcecie coś udowodnić to róbcie to za pomocą nie modyfikowanych "dowodów" bo żaden "sąd", którego się tu widać domagacie by tego nie uznał a jeszcze by was zjechał za fałszowanie "dowodów" tejże krwawej zbrodni.

A to co ? Fałszowanie i sfabrykowanie to to samo http://www.sjp.pl/co/sfabrykowa%E6

Czemu od razu wyjeżdżasz z "tanimi prowokacjami", zamiast ładnie, kulturalnie i rzeczowo podyskutować ?

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #337 dnia: Listopada 25, 2010, 16:33:51 »
    Ja tak samo jak sir Luca się nie wypowiadam w takich sprawach , kilka razy miałem kogoś już upomnieć lecz się powstrzymałem , teraz już mi się znudziło patrzenie na bezmyślność niektórych osób...
    Jak Arris wcześniej zwrócił uwagę , tematy nie są miejscami na rozwiązywanie takich problemów Lygrys... Sam przecież narzekałeś na spam w w temacie Twojego byłego ( lub obecnego , nie wiem więc piszę dwie opcje ) klanu . Do tego Twoje wytłumaczenie :
    Nie wiedziałem do kogo się z tym zwrócić :)
    Powodują u mnie jak u tego niedźwiedzia   :
    (click to show/hide)
    Dobrze wiesz , że możesz napisać do Wamba lub do mnie , Argaleba , New_Playera , Arrisa czy po prostu wejść na naszego TSa i o tym pogadać . Ja nie widzę żadnego problemu...
    Ponawiam też prośbę o nie zaśmiecanie tematu naszego tego typu screenami lub innymi problemami bo nie wiem czy próbujecie zwrócić na siebie uwagę czy też ośmieszyć lub wymierzyć publicznie kare naszemu klanowi  . We wszystkich takich przypadkach nie udaje Wam się tego osiągnąć lecz tylko ośmieszacie siebie nie stosując się do zasad tego forum....
    Miałem w takich sprawach się nie wypowiadać ale krew mnie już zalewa jak czytam te wasze pierdoły... Powiedzcie mi, po cholerę wy się wyzywacie na tych serwerach? Tylko po to wam czat w grze żeby się obrażać? Jesteśmy jedną społecznością gry w Warbanda, wspólnie potrafimy się wszyscy bawić, brać udział w eventach a na co dzień żrecie się strasznie... Po co to? Pytam się po co? Czy naprawdę taką frajdę sprawi wam napisanie paru bluzgów i przekleństw? Tacy staniecie się męscy? Nie rozumiem tego... Chcecie po bluzgać sobie na piśmie to kupię wam zeszyty i sobie piszcie w nich co chcecie... Ale po kie licho zmuszacie innych do czytania tego? Po co robicie z samych siebie idiotów? Czy fundamentalne zasady współżycia w społeczeństwie i kultury osobistej przestają obowiązywać jak siadacie przed komputerem? Czy jeśli spotykasz, jeden z drugim, mamę czy sąsiada też rzucasz na przywitanie paroma przekleństwami?
    Ludzie, zastanówcie się... Jakoś na bitwach liniowych czy w czasie spotkań 4 pułku nie ma tej niechęci (żeby nie powiedzieć nienawiści), myślę, że na bitwach w strategusie również tego nie ma, a są to ponad klanowe inicjatywy. Rozumiem, że nie wszyscy za sobą przepadacie, ze nie wszyscy się lubicie, ale ludzi się szanuje. Za sam fakt ich istnienia należy się im to minimum szacunku, które zapewnia harmonijne współistnienie jednostek w społeczeństwie. I żaden internet z tego nie powinien, i mam nadzieję, że nie będzie zwalniał.
    Cytuje wypowiedź sir Luci , żeby każdy sobie głęboko zakorzenił jego wypowiedź...
    Pozdrawiam i mam nadzieję , że to takie zaśmiecanie naszego czy jakiegokolwiek klanowego tematu się więcej nie powtórzy .
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #338 dnia: Listopada 25, 2010, 17:10:20 »
    Wężyk z pretensjami do MikiBara i Treborna za to że, wszczeli awanture i z tego co słyszałem to sami "prosili" o umieszczenie screenów na tawernie...a skoro tak ładnie proszą to postanowiliśmy spełnić ich życzenie :] Mimo iż do świąt troszkę jeszcze pozostało...

A tak mówiąc wprost ja po prostu mam pretensje do dwóch szczeniaków z klanu Sarmatians którzy naprawdę nie umieją się zachować! To skandal że,  w taki sposób traktują Tajulka który nic im nie zrobił...To że miki bar kiedyś przegrał z nim pojedynek nie musi znaczyć że, cały czas atakuje tego gracza a na forum SRT piszę iż nie weźmie udziału w turnieju przez styl gry Tajulka...Mniejsza z turniejem zresztą...Wężyk tak pięknie nawołujesz by zastosować się do słów Sir Luci, dla mnie to jednak jest zbędny spam...napiszę dużo i nie na temat to dla mnie po prostu odwrócę kota ogonem....Nie traktuj tego jako mocny atak na siebie po prostu zwracam uwagę że, SRT powinno przeprosić Tajulka za zachowanie mikiego ( na dużą literę dzieciaczki muszą zasłużyć ) i treborna a nie prawić kazania...
    Co do Arisa twoje komentarze tak mnie załamały że, pisze leżąc na podłodze...by zrównać się z twym poziomem...Jesteś po prostu żałosny i nic więcej...Nie ważne co kto napisze wrzeszczysz że dowody sfałszowane...

Posłuchajcie Sarmaci pisałem tu by wyjaśnić szybko sprawę oraz by troszkę utemperować Mikiego który zachował się jak szczeniak nawyzywał a potem wręcz chciałby napisać " Trele morele i tak mi nic nie zrobicie" . A swoją drogą nie powinienem tego uczynić tylko wpaść tu z awanturą na temat i PW ( wstrzymało mnie to że, cenie dużą część waszego klanu) za obrażanie  klanu PF....
    « Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2010, 17:19:09 wysłana przez lygrys »

Offline Arris

• Użytkownik
      • MAL Profile
    « Odpowiedź #339 dnia: Listopada 25, 2010, 17:36:20 »
    ( na dużą literę dzieciaczki muszą zasłużyć ) i treborna a nie prawić kazania...
    Gratuluję pomysłu, wpadasz nam do tematu, robisz bajzel a teraz obrażasz naszych członków ale to my mamy przepraszać? Fakt, że to bardzo słabiutka obraza nie zmienia faktu w jakim celu została napisana. Zastanów się. Nie bronię takich zachowań bo są niewłaściwe ale zastanów się co teraz sobą prezentujesz.

Co do Arisa twoje komentarze tak mnie załamały że, pisze leżąc na podłodze...by zrównać się z twym poziomem...Jesteś po prostu żałosny i nic więcej...Nie ważne co kto napisze wrzeszczysz że dowody sfałszowane...
    Tym razem mnie próbujesz (chyba?) obrazić albo masz problem z interpretacją posta. Ewentualnie nie potrafisz mi powiedzieć czemu zamazaliście akurat tamtą linijkę (rozumiem zamazywanie linijek gdzie ktoś akurat podaje jakieś prywatne dane i nie chce by znalazły się na screenie) ale nigdzie nie zakwestionowałem uchwyconej treści. Po raz drugi zastanów się nad sobą. A tak swoją drogą to naucz się pisać poprawnie mój nick, ludzie, on nie jest trudny.

Posłuchajcie Sarmaci pisałem tu by wyjaśnić szybko sprawę oraz by troszkę utemperować Mikiego który zachował się jak szczeniak nawyzywał a potem wręcz chciałby napisać " Trele morele i tak mi nic nie zrobicie" . A swoją drogą nie powinienem tego uczynić tylko wpaść tu z awanturą na temat i PW ( wstrzymało mnie to że, cenie dużą część waszego klanu) za obrażanie  klanu PF....
    Po raz trzeci obrażasz członka naszego klanu w dodatku na forum publicznym, to że on kogoś od was obraził nie usprawiedliwia twojego zachowania. Zaczyna mnie irytować, że co zajrzę na tawernę to widzę, że ktoś pragnie zwrócić na siebie uwagę robiąc wielką awanturę w czyimś temacie mając do wyboru wiele innych sposobów załatwienia tej sprawy. Po raz kolejny odsyłam na PM, TS (który tajemnicą nie jest) bądź nawet steam jak ktoś już tak koniecznie chce to mogę mu na PM podać.

Tym razem to moja naprawdę ostatnia reakcja na głupie posty, kolejne mam zamiar ignorować bądź prosić o kasowanie/przenoszenie tego spamu (w zależności od uprzejmości administracji forum). I zanim ktoś wpadnie na ten rewelacyjny pomysł to nie, to nie jest żadna groźba. Pozdrawiam.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #340 dnia: Listopada 25, 2010, 17:49:58 »
    Lygrys i Czarnoksiężnik - nie wiecie o magicznym przycisku "L"? Na tych screenach przecież nic nie widać, czego mogłem się spodziewać. Następnym razem nie spamujcie tawerny i nie obrażajcie nikogo "szczeniakami". Ktoś tam już się odezwał - za zTkowanie Tajulka dostałem kicka. Następnym razem używajcie "L" a screeny wysyłajcie na PW. To jest zwyczajny spam i prowokowanie kłótni na forum w sprawie konfliktu który nie ma nic wspólnego z tym forum. To tak, jakbyś napisał na forum o Call of Duty w głównym dziale, że kupiłeś sobie nowe szafki. -.-

Kilka razy zrobiłem screeny Wam czy innym graczom, ale nie wrzucałem ich nigdzie, a tylko czasem posługiwałem się nimi do udowodnienia czegoś bądź rozwiązania konfliktu.

Tylko nie piszcie mi, że nie mam honoru, bo padnę ze śmiechu po raz setny ostatnimi czasy. :D

Aha, i co jeszcze mnie rozśmieszyło - zamiast odpisać mi w WB (oczywiście żeby przypadkowo nie znaleźć się na tych ssach) to ktoś z was odpisał mi kilkoma przekleństwami na TS'ie. :p Zastanów się, zanim nazwiesz kogokolwiek innego szczeniakiem. Ktoś wam coś dokuczy i od razu bum na tawernę jak do mamy. Żałosne.

PS. Stwierdziłem, że mam prawo się tutaj publicznie "obronić", skoro JacyśTam atakują właśnie mnie...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2010, 18:48:04 wysłana przez MikiBar »

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #341 dnia: Listopada 25, 2010, 18:39:30 »
    Ponieważ ostatnio w dziale zaczęły się dziać 'dziwne' rzeczy, to przygotowałem, dla przypomnienia kilka krótkich prostych zasad obowiązujących w tym subforum.

1. Każdy użytkownik ma prawo do założenia tematu o swoim klanie.
    2. Oczywiste jest, że w tym dziale, jak i na całym forum, obowiązuje regulamin wiec wszelki spam, wyzwiska, prowokowanie i inne oznaki debilizmu będą nagradzane.
    4. Tematy nie służą jako poligon do rozwiązywania spraw między klanowych tylko do prowadzenia dyskusji ściśle związanych z życiem klanu.
    5. Nie dostosowanie się do zasad działu i regulaminu poskutkuje otrzymanie warna lub bana.
    6. Użytkownicy, którzy nie przestaną łamać regulamin pomimo ostrzeżeń zostaną nagradzani banem, a temat może zostać zamknięty, lub usunięty.

A więc tak podpunkty 4, 5, 6 zostały złamane jesteście tego świadomi :S?

Jestem ostatnią osobą po której można było by się spodziewać że napiszę na ten temat. Wy chyba ludzie nie macie prawdziwych problemów i rozterek życiowych, chciałbym mieć takie problemy jak wy i żalić się w temacie komuś że ktoś mnie obraził w grze. Naprawdę! Jeden próbuje dokopać drugiemu, a ja się pytam po jaką cholerę? Razem tworzymy wirtualną społeczność i tu nie powinno być czegoś takiego jak wyzywanie obrażanie, rozumiem czasem w żartach ale to jest już po prostu ... .
    Dobrze wiesz , że możesz napisać do Wamba

Proszę mi łaskawie nie zawracać głowy takimi rzeczami bo z góry mówię że wyśmieję, nie interesuje mnie to po prostu, mam większe zmartwienia.

Pozdrawiam
    Wambo

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #342 dnia: Grudnia 02, 2010, 19:50:02 »
    Witam!

Postanowiłem odejść z klanu przez totalną olewkę ze strony najwyższej władzy i braku zainteresowania klanem przez wiele osób. Poza tym mam dość tego ,że ten klan olewa graczy i to co robią oraz ludzi którzy nie mają za grosz poczucia "obowiązku" w klanie. Miło było w klanie byłem od kwietnia zgrałem się z wieloma graczami tej grupy, mam nadzieje że z wami kiedyś jeszcze pogadam albo pogram w Warband'a albo w inną grę :-) Co do klanu to nie obchodzi mnie to co się z nim stanie, wszyscy którzy w nim są dobrze wiedzą co i jak więc nie będę tu się rozpisywał.

Pozdrawiam! Były członek klanu SRT, Krzyżak. 

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #343 dnia: Grudnia 02, 2010, 20:21:34 »
    Z dniem 02-12-2010 ogłaszam rezygnacje z pozycji lidera w klanie, oraz odchodzę z klanu.

Pozdrawiam
    Wambo
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 02, 2010, 21:58:33 wysłana przez Wambo »

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #344 dnia: Grudnia 02, 2010, 22:03:23 »
    Witam!

Postanowiłem odejść z klanu przez totalną olewkę ze strony najwyższej władzy i braku zainteresowania klanem przez wiele osób. Poza tym mam dość tego ,że ten klan olewa graczy i to co robią oraz ludzi którzy nie mają za grosz poczucia "obowiązku" w klanie. Miło było w klanie byłem od kwietnia zgrałem się z wieloma graczami tej grupy, mam nadzieje że z wami kiedyś jeszcze pogadam albo pogram w Warband'a albo w inną grę :-) Co do klanu to nie obchodzi mnie to co się z nim stanie, wszyscy którzy w nim są dobrze wiedzą co i jak więc nie będę tu się rozpisywał.

Pozdrawiam! Były członek klanu SRT, Krzyżak. 

Z dniem 02-12-2010 ogłaszam rezygnacje z pozycji lidera w klanie, oraz odchodzę z klanu.

Pozdrawiam
    Wambo

Czyżby to był koniec SRT?...Moje LK jeszcze żyje xD
    "Aut inveniam viam aut faciam"