Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Minecraft  (Przeczytany 95570 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sheep6665

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Minecraft
    « Odpowiedź #180 dnia: Sierpnia 15, 2012, 17:49:21 »
    Jakie to były "różne sposoby"? Z tego co napisałeś powinien wystarczyć update sterów do karty, więcej przy takim opisie powiedzieć się nie da.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #181 dnia: Sierpnia 16, 2012, 13:08:11 »
    Bad Video Card Drivers
    No nie wiem... Może zmień klawiaturę i pobierz najnowsze sterowniki do karty dźwiękowej?

Z doświadczenia wiem, że minecraft głupieje przy jakichkolwiek problemach z javą. Zainstaluj najnowszą javę 32bit i 64bit(obie!). Mi to pomogło gdy miałem duże spadki fpsów i dziwne bugi przy ustawianiu największego zasięgu widzenia.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #182 dnia: Sierpnia 18, 2012, 20:57:13 »
    Dlatego ja chodzę zawsze i tylko z normalną odległością rysowania.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #183 dnia: Sierpnia 19, 2012, 01:05:48 »
    A ja wolę dobrze widzieć okolice. Znalezienie fajnych miejsc pod budowę gdy nie widać nawet najbliższej okolicy bywa trudne. Po za tym rzadko gram sam a jak już coś buduję razem ze znajomymi to robimy to z rozmachem;]. Szkoda by było nie móc podziwiać skończonego dzieła bo jakaś mgiełka zasłania połowę budowli.

Offline seb0l11

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #184 dnia: Sierpnia 30, 2012, 21:07:44 »
    Minecraft o jeach. Klocki lego to było coś a tera mamy kloki w komputerze. Ta... Teraz dzieci porzucą lego i będą młóćić w minecrafta. Hell Yeach!

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #185 dnia: Sierpnia 31, 2012, 02:12:57 »
    Masz na myśli, że ty porzucasz lego na rzecz minecrafta O_o? Post na poziomi gimbazium a do tego absolutnie nic nie wnosi do tematu...
     Ja tam pół dzieciństwa spędziłem przy lego(genialna zabawka!) co w cale nie przeszkadza mi grać w minecrafta. Patrząc z drugiej strony mimo, że lubię minecrafta nie przeszkadza mi to siedzieć po parę ładnych godzin z chrześniakiem i lepić co tylko na myśl przyjdzie z plastikowych klocków(tak, dostał w schedzie moją kolekcję;d).
    Nie jestem pewien, czy to była jakaś nieudolna próba hejtu/trollowania czy na prawdę siliłeś się na jakąś mądrość. Tak czy siak z przykrością stwierdzam, że ni ch*ja ci nie wyszło.

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Piwa: -17
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #186 dnia: Września 13, 2012, 20:46:59 »
    Moim zdaniem ta gra to strata czasu.Nie wiem co ludzie w tym widzą.
    Prawdziwy Krasnolud Powinien:Zbudować fortece, ściąć dąb i regularnie chędożyć.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #187 dnia: Września 13, 2012, 20:57:06 »

Nie wiem co widzisz w pisanie tego typu postów w wątkach w tym dziale.

Offline Michał-Kruk

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #188 dnia: Września 13, 2012, 21:40:50 »

Może to że robisz to na co masz żywnie ochote (prawie) Budujesz co chcesz, możesz bawić się w polowanie, w górnika, drwala i w ogóle :D

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #189 dnia: Września 13, 2012, 22:48:37 »
    Może to że robisz to na co masz żywnie ochote (prawie) Budujesz co chcesz, możesz bawić się w polowanie, w górnika, drwala i w ogóle :D

Nie dziękuje grałem z ciekawości 15 i mi się znudziło ja wole starego dobrego romka ;D

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #190 dnia: Września 13, 2012, 23:46:09 »
    Nie dziękuje grałem z ciekawości 15 i mi się znudziło ja wole starego dobrego romka ;D
    Taaa... Nie ma to jak wyrzucić książkę po przeczytaniu kilku pierwszych stron. Tak to już jest z minecraftem, że potrzeba znajomych do wspólnej gry, żeby naprawdę docenić tą grę bo samotna gra rzeczywiście szybko nudzi. Zmień trochę to swoje negatywne podejście a może akurat ktoś kiedyś zgodzi się z tobą pograć.

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #191 dnia: Września 14, 2012, 15:25:41 »
    Możliwe... Ale ja wolę typ gier rpg lub strategie :) Zależy od gustu.

« Ostatnia zmiana: Września 14, 2012, 18:09:43 wysłana przez Taaj »

Offline Michał-Kruk

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #192 dnia: Września 14, 2012, 21:41:37 »
    Możliwe... Ale ja wolę typ gier rpg lub strategie :) Zależy od gustu.

Ja też xD

ale zawsze znajdzie się pare dobrych FPS'ów ;)

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #193 dnia: Października 07, 2012, 12:17:40 »
    Gra samemu bardzo nudzi.
    Na początku mojej rozgrywki siedziałem przy minecrafcie bez przerwy praktycznie (nie aż tak dosłownie) i jarała mnie ta gra. Miałem plany co niedługo będę robić, miałem wielkie wizje itd.
    Jednak po pewnym czasie zaczęła się monotonia i wielka nuda. Pozostało multi, na którym o wiele fajniej się gra.
    A teraz od czasu do czasu sobie wejdę do gry tak z nudów, po czym ją po prostu wyłączam.

Taaj: Każdy ma swój gust, np. mnie nie przeszkadza sobie pograć raz w minecrafta, raz w M&B, raz w CODa lub w coś w przeglądarce.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline xXWojo96Xx

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #194 dnia: Października 08, 2012, 14:28:19 »
      Mamejok

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej - miałem ten sam problem.
    "biegają sobie konikiem i wymachują rękami jak cepem"    "Kto jest najwspanialszym człowiekiem świata i dlaczego właśnie Lenin?"