będą gwoździem do trumny odrzucenia SRT ze światowej sceny WB
Do trumny? Czyli mamy już trumnę? Uważasz że nikt nas nie szanuje i wszyscy odrzucają a to tylko będzie gwóźdź? Jeżeli tak to srogo się mylisz. Zresztą co ma jakiś tam incydent do światowej sceny Warbanda?
Uważam, że wasza reputacja jest porządnie zszargana, a szczerze szanuje was już tylko JZ, jeżeli się mylę, to przepraszam. A waga incydentu jest wbrew pozorom dosyć spora jak na skalę światową, bo jeżeli okazałoby się to prawdą, to jeżeli poruszyłoby się wątek na TW, wiele klanów zagranicznych, po prostu by was zbojkotowało i uznało za ludzi nie dojrzałych, bo chyba nikt z nas nie lubi być robiony w bambuko.
Przypominam wam panowie, że WB to tylko gra, a zabawa w klany ma na celu danie świadomości należenia do jakieś społeczności w której są podobni pasjonaci tej gry, a należenie do owej społeczności daje możliwość rozgrywania także "sparów". Spary moi mili są rozgrywane, aby się... BAWIĆ, a widzę, że niestety wielu graczy o tym zapomniało. Mało tego! Szuka jakichś głębszych idei, oraz urojonych przeświadczeń w społecznościach do których należą! Ludzie, to jest tylko gra! Zapomnieliście o tym? Jeżeli SRT faktycznie brało udział w sparze JZ vs SZ, to po prostu świadczyłoby o infantylności członków owego klanu, oraz o dosyć sporych zaburzeniach umysłowych.
Szczerze to ja was nie rozumiem. Lygryss chcesz nas zniszczyć za wszelką cenę? Jak dla mnie to szukanie dowodów to zwykła ludzka zawiść. Dziękujemy, pięknie się nam odpłacacie za pożyczanie serwera na sparingi doprawdy nie ma sprawy! Po prostu wyzwijcie JZ na drugiego spara (tylko nie na naszym serwerze bo jak to ujął River jesteśmy żydy i masony) i sobie rozstrzygnijcie te wasze problemy które macie. Bo naprawdę rzucacie w nas mięsem jakbyśmy byli najgorszymi diabłami na świecie, proszę ludzie, proszę SICZ uspokójmy się. Nie rozumiem Lygryss co ci da ciągnięcie tej sprawy. Naprawdę będziecie się tylko dalej ośmieszać dlatego jeszcze raz apeluję, zakończmy ten spór!
Sprawa numer jeden- NIE CHCIELIŚCIE pożyczyć nam serwera na sparing z JZ, dopiero tuż przed sparingiem w cudowny sposób znalazł się serwer, a na sparingu z pCr byliśmy obrażani przez Gorna, a pod koniec meczu wyrzuceni przez niego z serwera. Spóźnione dziękuję za pożyczenie serwera.
Sprawa numer dwa- zauważcie, że początkowo przyjęliśmy porażkę z godnością, dopiero po zgłoszeniu domniemania oszustwa Lygryss zaczął się burzyć. Po prostu dąży do prawdy jak zrobiłoby większość domniemanie oszukanych ludzi.
Sprawa numer trzy- przepraszam, że ugodzę w czuły punkt, ale jak była jeszcze Gothia, to WY wiele razy chcieliście, abyśmy zniszczyli najpierw WG 20:0, aby się rozsypali, a później kilkukrotnie uwaga, uwaga...
JZ 20:0, aby się załamali i posypali, do sparingu JZ vs GOT nie doszło, ponieważ za pierwszym razem JZ oddało mecz walkoverem z powodu nieobecności graczy (czerwiec), a za drugim razem (sierpień) Nacjo odmówił umawiania sparingów, ponieważ wielu JZ'tów było na urlopie wakacyjnym. Jaki mieliście w tym cel? Nie wiem, ale wiem natomiast, że miały nam pomagać osoby z SRT pod fake nickami. Odpowiadać nie musicie, bo wtedy na 100% utwierdzę się przekonaniu, że jednak kręciliście z JZ. Nie tylko ja utwierdzę się w tym przekonaniu, ale i cała była Gothia. Nawet Goliat, który cały czas właził wam w tyłki. Co mnie interesuje Goliat!? Ważne, że ja sam będę wiedział z kim mam do czynienia.
Nie piszę nic jako członek SZ, piszę jako IvoMirce.
Edit: To mój ostatni post na temat JZ vs SZ. EVER! Definitywnie!