Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nation Cup Wystartował !!! - Info dla graczy, terminarz, zasady turnieju  (Przeczytany 23774 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mulek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Nation Cup Wystartował !!! - Info dla graczy, terminarz, zasady turnieju
    « Odpowiedź #180 dnia: Sierpnia 07, 2010, 23:31:50 »
    Oficjalnie 11-6, bo nie chce mi się o ten remis kłócić.

Newsflash:
    Turcy odeszli, UK drużyna się rozsypała i są raczej ciency.
    GG: 1.9.7.9.1.0.3
    Nie pisać głupot

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #181 dnia: Sierpnia 08, 2010, 11:04:34 »
    Jak UK przegrało z Portugalią to się nie dziwię, szkoda że na początku chciało im się grać..........czyli zamiast remisu mamy walkower ? ;)

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #182 dnia: Sierpnia 13, 2010, 17:50:15 »
    Jak by było z frekwencją na ewentualny mecz/e w ten weekend?
    Nie pisać głupot

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #183 dnia: Sierpnia 13, 2010, 19:39:55 »
    W sobotę mnie nie ma, w niedzielę gramy z DRZ.

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #184 dnia: Sierpnia 14, 2010, 12:50:45 »
    Jak już pisałem jeżeli będę potrzebny mogę się stawić.Napiszcie tylko PW.

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #185 dnia: Sierpnia 17, 2010, 13:02:21 »
    Terminy jeszcze nie są dograne na 100%, ale najprawdopodobniej mecze mamy:
    PL vs FR Środa, 18:30 - może się opóźnić
    PL vs ITA Czwartek 18:30 - jw.

Dni nie powinny się zmienić.
    Nie pisać głupot

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #186 dnia: Sierpnia 19, 2010, 18:28:49 »
    Mamy wystarczająco dużo ludzi na mecz dziś?
    Nie pisać głupot

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #187 dnia: Sierpnia 19, 2010, 19:07:38 »
    Nie ma dowódcy...nie ma składu...nie ma chęci. To tyle z mojej strony. Jeśli będzie potrzeba to zagram.

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #188 dnia: Sierpnia 19, 2010, 23:23:42 »
    Mamy kilku nowych dowódców w klanie ew. Chęci są, np. u mnie. Skład też by się znalazł, nie ma dnia, żeby na Naszym Tsie były braki, no ale nie wszyscy są z NC.
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Sierpnia 20, 2010, 08:33:57 »
    Jak już wcześniej mówiłem na waszym TSie to i o tym napiszę. U nas w klanie są też doświadczeni strzelcy,piechurzy ( chodź wy macie lepszych ), mamy też bardzo dobra konnice, a i dowódców nam nie brak. Więc chłopaki nie zapominajcie, że istnieją też inne klany :)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #190 dnia: Sierpnia 20, 2010, 11:22:56 »
    Ja również jestem do wynajęcia:)

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #191 dnia: Sierpnia 20, 2010, 14:53:35 »
    Mnie nie będzie od 23 przez 2 tygodnie, więc niestety nie liczcie na mnie w tym okresie.

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #192 dnia: Sierpnia 20, 2010, 16:51:26 »
    NEWSFLASH:
    Poprosiłem o przesunięcie terminu zakończenia tej rundy. Wszyscy kapitanowie którzy odpowiedzieli dali zielone światło na przedłużenie o jeden tydzień. Oficjalnej akceptacji jeszcze nie ma, ale nikt nie wyraził sprzeciwu.

Skład proszę o znaka na gg lub xfire, żebym miał do was wszystkich bezpośredni kontakt. Ułatwi to znacznie organizowanie ludzi i da mi czysty obraz co do potrzeby załatwiania rezerwowych. Numer w stopce.

Sobota 18:30 mecz z Bałkanami (SR). EDIT: Mecz się nie odbył w związku z prowadzoną dyskusją między kapitanami nt. patcha i przyszłości tej edycji NC.

Propozycja Arch3ra nt. kontynuacji (nie mam na razie czasu przetłumaczyć, sorry):
    Cytat: Arch3r
    It has come to my ears that many people got bored of the Nations cup and now after this patch that causes random disconnects it has to be postponed again, while overall it has been taking a quite long time already. Also the TW devs think it is time there was a winner.

Thus my idea is this: How about after all the currently planned rounds are played, the two top teams (probably RUM and DE as they both won all their matches) fight each other in a large final match, so TW can give their prizes and the Nations Cup can have a good final match (the winner of the match decides who wins the Nations cup).

Anyone is against this idea or has a better idea?

(@Big_Mac, since you were the old captain of team UK and captain lust is now on holiday I decided to add you to the list)
    anyone in the list that isn't captain could you please forward it to the (sub)captain?
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2010, 09:58:19 wysłana przez Mulek »
    Nie pisać głupot

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #193 dnia: Września 05, 2010, 11:44:25 »
    Mulku mógłbyś przetłumaczyć albo z grubsza wyjaśnić tekst który zacytowałeś w poście?

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #194 dnia: Września 05, 2010, 14:08:44 »
    Arch3r zaproponował, aby odpuścić sobie wszystkie pozostałe mecze, oprócz meczu między dwoma najlepszymi zespołam(RUM i DE)i, które zawalczą o zwycięstwo. Jak dla mnie to Taleworlds się wypiął na pomysłodawcę i samych uczestników olewając całą sprawę. To, że wygranym dadzą koszulki z logiem to żadna pomoc...