Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 7 lat Imperium Polskiego Buhurt na warband oraz bitwy na medivalu 2  (Przeczytany 5624 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: 7 lat Imperium Polskiego Buhurt na warband oraz bitwy na medivalu 2
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 28, 2010, 10:33:50 »
    Dziękuje za grę ;) Było naprawdę, fajne chociaż nie obrażając nikogo zmieniłbym delikatnie dobór uczestników, do tych co mogę grać później..

Aha i zróbcie mniejszą mapę, ciągle mi wywalało do okna, albo miałem laga co 1,5 sekundy ;p.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 28, 2010, 13:04:49 »
    Byłbym tam gdybyście dali mi to ku*wa hasło!

Dostałbyś hasło gdybyś był na TS3 co było dokładnie napisane!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Nacjo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Zapraszam do JZ
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 28, 2010, 13:12:26 »
    Wielokrotnie pisałem, że nie mam TSa. tak samo uprzedziłem, że mogę wrócić do domu dopiero na chwilę przed turniejem. Używam tylko Mumble.
    Jakbyście nie mogli tego hasła rozesłać na priv.
    Sygnatura naruszająca pkt. 7 regulaminu forum została usunięta.

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 28, 2010, 13:22:42 »
    A co to za problem pobrać TSa , to zajmuje tylko minutkę.... Turniej bardzo klimatyczny , szkoda , że nie mogłem być dłużej :(
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 28, 2010, 15:23:29 »
    Wielokrotnie pisałem, że nie mam TSa. tak samo uprzedziłem, że mogę wrócić do domu dopiero na chwilę przed turniejem. Używam tylko Mumble.
    Jakbyście nie mogli tego hasła rozesłać na priv.

Zgadzam się z Wężykiem. Zamiast żalić się jak rozpieszczony nastolatek zacznij używać mózgu. To nie ty tu ustalałeś warunki bo nie ty organizowałeś ten turniej!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 28, 2010, 17:29:19 »
    Dziekuję za poparcie, wystarczy zassać ts 3 i niebyło by problemu oprócz tego jest steam
    Dzis na 20 druga cześć turnieju.
    Wieczorem udostępnimy  wyniki  z 3 kategorii
     Lanca                      Miecz                    Łuki

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 28, 2010, 23:31:50 »
    Dzięki panowie za dzisiejszy dzień, było wspaniale i klimatycznie, a ta muzyka podczas finałowej walki dawała fajną atmosferę. Mam nadzieję że więcej będzie organizowanych takich wydarzeń oczywiście my Sarmatians też spróbujemy podjąć się zadania zorganizowania turnieju. Póki co do zobaczenia w niedziele na turnieju strzelców ;).

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 29, 2010, 12:00:46 »
    Dnia 27 i 28 Czerwca roku pańskiego 2010 odbył się wielki turniej z okazji siedmiolecia zacnego klanu Imperium Polskie pod patronatem szlachetnego rycerza Weterana. Zjechał się więc na niego   kwiat rycerstwa Polskiego.  Najbitniejsi  wodzowie wraz ze swymi wiernymi zastępcami staneli do boju w celu zdobycia chwały która nigdy nie przeminie!
    I tak rycerską Gothie w walkach kawaleryjskich  reprezentowali jej lider Goliat i waleczny zastępca Wallace, potężny klan REF zaś jedni z najlepszych polskich graczy Chidori oraz Barbarian. Również bitni Sarmaci którzy słyną z tego iż kochają sparingi jak chyba żaden inny  Polski klan nie zawiedli! Waleczni i doświadczeni  Wambo i Argaleb doskonale reprezentowali ten silny klan! Tylko jeden zawodnik stanął do boju z ramienia Sarmatów Królewskich- udowodnił on jednak że nie liczy się ilość tylko jakość! Dzielny Andreuse bowiem w walkach kawaleryjskich czuł się równie dobrze i swobodnie jak w  Medievala II w którym to cieszył się dużą renomą! Na koniec tej listy wielkich mężów i klanów zostawiłem sobie walecznego przywódcę klanu Wielka Gwardia Killera223 i jego zastępcę Komara_PL. Podczas turnieju, ukazywali swój talent i przede wszystkim ochotę do walki! Kończąc już tę listę zaproszonych rycerzy chciałbym w imieniu klanu z całego serca im podziękować za to że wzieli udział w tym wspaniałym wydarzeniu. Pragnąłbym również pogratulować
    GOT_WALLENCOWI zajęcia trzeciego miejsca
    SRT_ ARGALEBOWI zajęcia drugiego miejsca
    SRT_WAMBO zajęcia w pięknym stylu i w pełni zasłużenie pierwszego miejsca!
    Dnia 28 Czerwca roku pańskiego 2010 odbył się również turniej piechociarzy. Zabrakło co prawda walecznych sarmatów królewskich i członków Wielkiej Gwardii. Bitni członkowie REFu, Sarmatians, i Gothi stworzyli jednak doskonałe widowisko! I tak Argaleb stoczył piękny pojedynek z Wallacem który mimo męstwa i ogromnej chęci do powtórzenia wspaniałego wyniku z dnia poprzedniego uległ doświadczeniu Sarmaty. Iwomir i Goliat także w piękny sposób reprezentowali swój klan, przyszło im jednak walczyć z jednymi z najlepszych rycerzy  jakich nasz piękny kraj a może i świat widział : Wambem i Chidorim z którymi po epickich walkach przegrali...Gdyby mój zacny klan przyznawał nagrodę za przyjaźń dla swych kompanionów bez wątpienia dostałby ją Antykaczor. Który wzbraniał się póty iskrzyła się w jego sercu nadzieja że jest inne rozwiązanie do walki ze swym druhem Samowarem...Gdy jednak już doszło do starcia, nie szczędził ten straszliwy wojownik potężnych ciosów i wyrąbał sobie drogę do półfinału.. Achh piękne to były starcia, jednak zaprawdę powiadam wam niczym są one wobec tego co działo się w półfinale i finale! I tak
    Trzecie miejsce zajął Argaleb
    Drugie miejsce zajął Chidori
    Pierwsze miejsce zajął Wambo

I tak kończy się ma opowieść o wielkich mężach i chwale jaką się okryli, mam jeno nadzieje że za tydzień w turnieju łuczniczym me oczy ujrzą więcej mistrzów i ich zastępców którzy uświetnią swą obecnością te wydarzenia!
    Chciałbym także podziękować wszystkim którzy wzieli udział w tym niezwykłym wydarzeniu! Naprawdę możecie być z siebie dumni bowiem niezależnie od pozycji jaką zajeliście widać było że daliście z siebie wszystko i swymi wysiłkami sprawiliście  że ten turniej wyszedł naprawdę świetnie!

Z przyjemnością więc w imieniu całego klanu Imperium Polskie przekazuje gratulacje wojownikom którzy staneli do walki w turnieju zorganizowanym z okazji siedmiolecia klanu Imperium Polskie!

Pozdrawiam Lygryss

BOGARODZICA!

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 29, 2010, 13:52:14 »
    Pomimo, że na początku mod podgryzł mi trochę nerwów (gra się crashowała, trzeba było zmienić język gry na angielski) to zabawa była naprawdę przednia :D Oby więcej takich eventów :) Oczywiście gratuluje klanowi IPL siedmiolecia istnienia i życzę im jeszcze z dziesięć razy tyle :)

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline Andreuse

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Lipca 01, 2010, 21:36:11 »
    Nom Ladny filmik
    Gratuluje Turnieju i wszystkim Rycerzom GF i GG :D