Uważam pomysł za wspaniały! Jestem z Was dumny! xD Przyszło mi do głowy, żeby pójść kroczek dalej i pożyczyć od 22nd ten wielki serwer na 222 sloty (jest jeszcze dużo czasu, da się zrobić, tak sądzę) i dodatkowo zaprosić poprzez TW ludzi z innych krajów ( nie tylko Rosji, Litwy, i Niemiec, ale z całej Europy – w końcu pod Grunwaldem było rycerstwo z prawie całego kontynentu) i zapełnić serwer po pachy. REF ,IPL i SRT to już około setki chłopa + mniejsze klany i gracze „niezrzeszeni” i bankowo mamy 111 ludzi (mimo wakacji). Uważam też, że cały „event” można by podzielić na część „teatralną” i nagrać filmik z inscenizacją oraz na część „bitewną”. Jeśli 22nd przyłączy się do zabawy, to frekwencja murowana, a przecież są jeszcze Ci wszyscy, z którymi REF grał mecze…. Do tego dochodzi aspekt popularyzacji tej wspaniałej bitwy wśród ludzi w całej Europie, który wcale nie jest bez znaczenia. Na serwerze REFu i/lub SRT można by poćwiczyć „ choreografię ” Może komuś przypadnie taki pomysł do gustu i zechce po modyfikacjach pociągnąć wątek. Było by super, bo to zupełnie realistyczny plan. Pozdrawiam, Harpag
Edit:PS: Pifcio, nie wykręcaj się od Jagiełły...
Edit2: Postaram się złapać Cię na TSie, i przekonać do tego, że jeśli ustawimy się z kimś poważnym, to plan ma szanse powodzenia (tylko poważne klany). Technologia: Kilka razy grałem na tym serwerze, gdy był w 2/3 lub nawet 3/4 wypełniony i było bez luksusów ale ok! Jagiełło, to robota w sam raz dla Ciebie, ale widzę, że będę Cię musiał ostro przekonywać, że warto spróbować. Najwyżej będziesz miał rację "jak zwykle" xD, co Ci szkodzi !