Eh...nawet jeżeli serwer przekroczy te 64 sloty to z pewnością nie dobije do 200. Jeżeli będzie więcej niż 64 ludzi to minimalnie więcej, nie wiem 70, 80 ale to jest według mnie maximum. Co do formacji, w tej grze takie formacje bardzo łatwo rozbić konnicą, chodź nie zaprzeczam że jakieś się pojawią ale to już zależy od dowódców.
W grze? A myślisz, że jak w realu, gupa rozpędzonych koni w ciężkich zbrojach wpadnie na kilku stojących obok siebie ludzi to wszyscy wyjdą z tego żywi? W Warbandzie konie i tak zadają zbyt małe obrażenia od samego staranowania wroga.
Co do samego rozbijania formacji to spróbuj w ten sposób rozbić rchodockich sierżantów wsopieranych przez grupkę kuszników ;)
Raddeo bardzo to ładnie wygląda jak tak piszesz o tej bitwie, ale uwierz mi na słowo, że wątpie, żeby setka ludzi przyszła. To raz. A dwa, jeśli chcesz formacji, to od razu Cię rozczaruje i na bank gdyby jakiś dowódca chciał to wprowadzić to mu się po prostu nie uda. Będzie jedno wielkie zamieszanie, jeden wielki burdel, ale i tak warto to zoorgaznizować.
Skoro ma przyjść tylko 70 osób to po co to wszystko? To faktycznie nie będzie epicka bitwa tylko podwórkowa bójka. Skoro mamy możliwośc obsłużeniea 200 chłopa, to nie wiem dlaczego jednak nie zaprosicie obcokrajowców (wiem, to ma być "polski" event, nie chcemy bałaganu, itp. A co poza tym?). Mając 70 osób nie urządzimy Grunwaldu! Toż to niecała jedna normalna chorągiew. 35 osób po każdej stronie. Aż głowa boli.
A tak z innej beczki, to mógłby ktoś pokazać te zbroje w grze na maksymalnych detalach? Bo, przepraszam, jeśli kogoś urażę, aktualnie to one są conajmniej straszne. Wyglądają całkowice paintowo, bez żadnych płyt (przeciez to zbroje płytowe mają być), bez blasku, w ogóle "bez".