Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Postawa Pana Szanownego Moderatora  (Przeczytany 2537 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Postawa Pana Szanownego Moderatora
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 16, 2010, 15:03:29 »
    No to za spam chyba powinienem dostać 3 osta, nie sądzisz? przecież pisze bezesensownie...

Proud kłamiesz jak z nut... to że nie byłeś na forum SZ (nie pisałeś napewno nic do Rady klanu??) czy chociażby to że nie miałeś TV (skąd znasz przy okazji nasze nowe hasło admina zmienione dosyć niedawno)... hmmm... mógłbym zrobić kolejną litanie ale dam sobie już spokój...

Chciałbym, abyś wyraźnie zrozumiał moje słowa: nie interesuj się klanem Ref poza tym forum, bo w nim nie jesteś, tu rób sobie co chcesz...

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 16, 2010, 15:06:36 »
    Sprawa nr.1 --- Po poście użytkownika Pwi7aaf widać, że hipokryzja goni hipokryzję... Otóż, to że pisałem po odejściu na forum ich klanu jest prawdą, ale nie obrażałem nikogo w sposób wulgarny. Do tego nie przypominam sobie, żebym napisał gdzieś, że zabieram sobie prawo do wypowiadania własnego zdania i słowa. Problem komplikuje się z tym, że ów użytkownik w prywatnych wiadomościach sam niejednokrotnie popierał moje zdanie - również to dość ostre skierowane do pozostałych członków rady w dawnym Sacred Band. Czyżby mała skleroza? Nie! Idźmy dalej tym tropem. Parokrotnie wspomniana wyżej osoba Pwi7aaf napisał w swoim poście wyżej, że, cytuję: "nie uszanowaliśmy jego pracy". O! czyżby zapomniał, że go już wówczas nie było w klanie i prywatne wiadomości jakie od niego otrzymywałem były w tonie: "Po cholerę ruszają coś co jest dobrze zrobione!" - jeśli tak skleroza doskwiera, mogę pogrzebać w mojej skrzynce i jest szansa na to, iż wiadomości te gdzieś w jej odmętach się zachowały.

Nie no oczywiście nikogo nie obraziłeś, bo przecież słowa takie jak "Debile" nie są obrazą.

Naturalnie nigdzie nie napiąłeś ze zabierasz sobie prawa do wypowiedzenia własnego zdanie i słowa bo po prostu to robiłeś. Jak byś nie usuną forum SZ to teraz posypały by się ładne skriny. Wiem, wiem  teraz napiszesz ze zapewne my też nie byliśmy święci. I owszem my także nie zostawiliśmy tego bez słowa ale przynajmniej tu nie kłamiemy w żywe oczy, naturalnie jest to że chcesz wykorzystać to iż właściwie mało kto widział nasze rozmowy. "Problem komplikuje się z tym, że ów użytkownik w prywatnych wiadomościach sam niejednokrotnie popierał moje zdanie - również to dość ostre skierowane do pozostałych członków rady w dawnym Sacred Band" Właśnie, tyle ze SZ już nie istnieje, klan się zmienił, system władzy i zgranie znacznie się poprawiło. Nie zaprzeczę temu bo nie wiem nie mam podstaw by nie wierzyć choć tak naprawdę przecież to nie jest istotne ze użytkownik którego wymieniłeś niegdyś pisał ostro po SZ (do tego sam potwierdziłeś to co niegdyś pisałem na forum SZ ale ty się zapierałeś ;p). No właśnie po cholerę ? po cholerę kłóciłeś się na forum o założenie nowego klanu skoro to nie była już twoja sprawa. Do tego napisał tak gdyż ten post jest ogólnikiem od klanu a nie od pifcia, post niżej jest od samego pifcia.

Następny przystanek... W tym zakłamanym poście wyżej jest napisane: "Kiedy klan REF zaczął działać i przyjmować nowych członków na forum zaczęły się dogrywki od jego strony. Szanowny Pan Proud skierował prośbę do Pif-Pafa o stworzenie nowego klanu, którego działalność miała być skierowana przeciwko REF. Kiedy Pif odmówił i przyłączył się do Chidoriego, Oktawiana i Xenona, pozytywne nastawienie do osoby Pif-Pafa zamieniła się we wrogość." Jak już pisałem wyżej, ta cała sprawa z powstawaniem klanu wyglądała trochę inaczej. Na dodatek dowiaduję się tego iż, moje nastawienie do Jego osoby zmieniło się we wrogość. Tylko tutaj mały hint! Otóż mogę zacytować prywatną wiadomość od tamtego Pana na to jak napisałem, że nie lubię tamtej trójki i ich klan będę dyskredytował. Tamten oto Pwi7aaf napisał wówczas:
    mam nadzieje że po mnie nie będziesz jechał...
    Następnie, po kilku dniach napisałem coś na forum w sprawie, bodajże Pucharu Narodów, gdzie w arogancki sposób Pwi7aaf napisał, że moje zdanie go nie obchodzi i mogę je zachować dla siebie. Odpisałem mu coś w podobnym tonie i dostałem wiadomość takiej oto treści:
    Ty jebnąłeś się czymś w głowe wczoraj??
    Tak więc, czy zasadne jest określenie, że na samą deklarację, iż dołącza on do REF'u moje zachowanie stało się wobec Niego wrogie? Otóż nie! To on pierwszy rzucił rękawicę, a ja może niepotrzebnie zniżając się do jego poziomu ją podniosłem.

Wiesz doskonale że bez przerwy wpierniczałeś się w rozmowy na temat Puchary narodów , pisząc "to nie moja sprawa ale..." i tak ciągle krytykowałeś wszystko i wszystkich. Było tam tyle twoich wiadomości  ze nic dziwnego ze temat został usunięty.

Zostawmy tę sprawę i przejdźmy do kolejnej. Cytuję: "Na forum Sacred Band pojawiła się wiadomość oczerniająca wszystkie osoby, które tworzyły nową radę...i jak to Proud powiedział: z taką radą nowy klan nie przetrwa miesiąca( jak widać pomylił się, klan ma się dobrze i nie ma nic wspólnego z SZ)." Ho! Ho! Wtedy na forum Sacred Band już nawet nie zaglądałem, gdyż nie miałem po co, a moją ostatnią wizytą gdy cokolwiek tam napisałem, był temat, w którym pisałem, żeby ktoś przejął władzę i wziął się za klan. Nie znalazł się nikt, więc forum zamknąłem za stosowną informacją, że klan dyszał resztka sił i nie znalazł się nikt gotów go podnieść z kolan. Następnie forum... usunąłem, ponieważ po pierwsze była awaria serwera - dostało się również Tawernie, a po drugie nie chciało mi się naprawiać uszkodzonej przez to bazy danych i po prostu forum wywaliłem.

Nie w ogóle nie zaglądałeś. Byłeś tam niemal co dziennie, miałeś dostęp jako główny admin do wszystkiego co mi się nie podobało bo w klanie cię już nie było. Choćby dlatego miało powstać nowe forum. Forum zamknąłeś zaraz po tym jak rozpoczęliśmy prace nad REFem, problem w tym ze w klanie SZ ciągle było bardzo dużo osób a ty bez słowa zamknąłeś forum.

Idźmy dalej...Sprawa ostrzeżeń. Albo mam luki w pamięci, albo początki Alzheimer'a mnie biorą... Czy Chidori nie dostał prawie tygodnia na zmianę sygnatury? Nie! Olał prośbę i dostał ostrzeżenie. Czy Ty Szanowny Najjaśniejszy Panie nie wyzywałeś się z Ozwanem? No co Ty! Przecież jesteś nietykalny i ostrzeżenie było bezzasadne! Reszty jakoś specjalnie nie pamiętam, ale jakoś nie było żadnych zażaleń, ani pytań ze strony pozostałej części administracji forum, która to chyba nie miała nic przeciwko, ponieważ jeśli coś jest nie tak to Soner wali pierwszy prosto z mostu.

Mój ost, nikt nigdy się nie przyczepił do mojego podpisu a miałem go od bardzo dawna, szybko po tym jak zaczołeś robić awanturę dostałem osta. Pisałeś że mam za duży podpis? u mnie był mniejszy od twojego... oktawian też wspomniał o tym iż to zależy od wielkości monitora (czy coś takiego już nie pamiętam ) .

Nie było zażaleń bo nam ciebie było żal, nie mieliśmy zamiaru z tobą się bez sensownie kłócić bo to jasne ze będziesz robił wszystko żeby pokazać ze ty jesteś niewinny a my wszystko wymyśliliśmy .  Postanowiliśmy ze zostawimy cię z twoim ego ale to co zrobiłeś ostatnio... tego po prostu nie można zostawić bez słowa.

Sprawy następnej wyjaśniać nie będę, ponieważ ten cały REF_Ky-cośtam-cośtam sam zaczął tę dyskusję, a widzę że logi zostały sprytnie spreparowane, gdyż nie ma otwierającego kłótnię zdania: "Co za kurewski noob". W moim kierunku oczywiści, gdyż raczej nie wiedział, że jestem z polski.

W logach nie ma czegoś takiego "Co za kurewski noob" . A do tego to nie daje ci prawa do wykradnięcia admina i zbanowania jakiegokolwiek użytkownika.

Piszesz ze logi zostały spreparowane problem w tym ze ty zrobiłeś to lepiej i je po prostu zlikwidowałeś ale na szczęście my przechowujemy zapasowe kopie logów.
    Sprawa kolejna. Post Kalpokora i zarzut o rzekomym usuwaniu jakichś plików z serwera. Już wczoraj zostałem tak bezzasadnie zaatakowany na forum TaleWorlds - pewnie próbował szukać następnej prowokacji, dlatego pisał tam, a nie tutaj. Odpisałem, że żadnych plików nie wywalałem, w niczym nie grzebałem, ponieważ... nie mam nawet po formacie tego śmiesznego programiku zainstalowanego. Cóż, obrzucać błotem bez dowodów każdy może, a Panowie z REF'u doszli w tym do perfekcji.

Prowokacja ? każdy kto był wtedy na serwie może potwierdzić ze serwer przez jakieś 30 min odwalał niesamowite rzeczy. Nie masz zainstalowanego ? sam przyznałeś się ze masz hasło  a inaczej się go zdobyć nie da chyba ze pif oktawian lub ja byśmy ci o nim powiedzieli.
    Do tego chciałbym napisać, że wszystko to co dzieje się poza forum raczej ma wpływ zerowy i np. na gg mogę pisać co chcę, kiedy chcę i jak chcę, gdyż sprawa dotyczy tylko tego serwisu, a nie całego świata.

To co się działo poza forum to tylko dodatki , jest tu sporo bajerów które działy się na forum, nie wiem ile ale już co nieco swoich postów gdzie wyzywasz i oczerniasz wywaliłeś z forum (myślisz ze nie widzieliśmy ich? )
    p.s. Co do moich nicków, w stylu "Mega_wypierdalacz" (czy jak to tam było), nie muszę się tłumaczyć, gdyż: A) nie dotyczy to spraw związanych z forum, B) wtedy jeszcze ów użytkownik w dobrej komitywie grał ze mną gdy używałem tego nicka, ponieważ było to... dobre dwa miesiące (może miesiąc) temu.

Nikt ci nie broni mieć takiego nicka ale właśnie sam się znowu przyznałeś ze jednym z twoich nicków to HoHo (a więcej żadne ID oprócz Prouda nie miało tego nicka)

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 16, 2010, 15:09:02 »
    Sorki, ale wiecie co... cholera... kiedyś tak nie było... siedze tu od 2008 roku i z nikim nie było zatargów, problemów na takiej płaszczyźnie...
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2010, 15:11:39 wysłana przez pwi7aaf »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 16, 2010, 15:23:53 »
    No to za spam chyba powinienem dostać 3 osta, nie sądzisz? przecież pisze bezesensownie...
    A wiesz, że to nawet teraz pod prowokację by podchodziło? Też muszę nad tym pomyśleć...

Proud kłamiesz jak z nut... to że nie byłeś na forum SZ (nie pisałeś napewno nic do Rady klanu??) czy chociażby to że nie miałeś TV (skąd znasz przy okazji nasze nowe hasło admina zmienione dosyć niedawno)... hmmm... mógłbym zrobić kolejną litanie ale dam sobie już spokój...
    To ja Ci udowodniłem twe kłamstwa i hipokryzję, a w swoim poście zaznaczyłem, że posta w stosunku do zmian w SZ napisałem na tamtym forum, ale tylko raz - w sumie to nawet poparłeś wtedy moje zdanie, a z tego co sam napisałeś w tym czymś powyżej, wynika iż zarzuty jakieś pisałem kilkukrotnie co jest perfidnym oczernieniem.

Chciałbym, abyś wyraźnie zrozumiał moje słowa: nie interesuj się klanem Ref poza tym forum, bo w nim nie jesteś, tu rób sobie co chcesz...
    He? Mam jeszcze taką propozycję, żebyś zakazał oddychać mi powietrzem, ponieważ w nim nie latam... Nigdy i nigdzie nie pisałem, że pozbawiam się wolnej woli i własnego zdania i tego mam zamiar się trzymać, tak więc na żadną deklarację nie licz w tej sprawie.

Nie w ogóle nie zaglądałeś. Byłeś tam niemal co dziennie, miałeś dostęp jako główny admin do wszystkiego co mi się nie podobało bo w klanie cię już nie było. Choćby dlatego miało powstać nowe forum. Forum zamknąłeś zaraz po tym jak rozpoczęliśmy prace nad REFem, problem w tym ze w klanie SZ ciągle było bardzo dużo osób a ty bez słowa zamknąłeś forum.
    Oj, ciągniemy dalej chamskie, bezpodstawne i wyimaginowane zarzuty - można rzec iż są to nawet kłamstwa! W temacie Pucahr Narodów napisałem dosłownie dwa posty! Pierwszy po którym zostałem zaatakowany przez Pwi7aaf - o czym wspomniałem odpowiadając na Wasze zarzuty i drugi jako moja niepotrzebna z dzisiejszego punktu widzenia odpowiedź na tę Jego zaczepkę.

(...) u mnie był mniejszy od twojego... oktawian też wspomniał o tym iż to zależy od wielkości monitora (czy coś takiego już nie pamiętam ) .
    Ja mu to chyba dość wyraźnie uświadomiłem, że się myli, gdyż rozmiar obrazka (liczony w px) nie zmienia się w zależności od rozdzielczości monitora, gdyż jest to dana stała, tak więc jest to kolejne oszczerstwo pod moim adresem z Waszej strony! Mój podpis wynosił 150px, tyle ile jest zaznaczone w regulaminie forum, Twój był za duży i dałem Ci niemal tydzień na jego zmianę, niestety olałeś tę sprawę.

A do tego to nie daje ci prawa do wykradnięcia admina i zbanowania jakiegokolwiek użytkownika.
    Aha... Czyli takie obraźliwe w moim kierunku słowa ("kurewski noob") nie dają mi prawa do zbanowania? Czyli na serwerze REF'u regulamin ich klanu nie dotyczy? Fajnie wiedzieć o istnieniu takich pokładów hipokryzji... Do tego hasła nie wykradałem. Chcesz pw?

Nie masz zainstalowanego ? sam przyznałeś się ze masz hasło  a inaczej się go zdobyć nie da chyba ze pif oktawian lub ja byśmy ci o nim powiedzieli.
    O! Wiesz co? Wczoraj o 21:30 była mała awaria serwera na którym stoi Tawerna Four Ways. To pewnie też ja zrobiłem... Mam gdzieś w odmętach skrzynki na prywatne wiadomości prywatną wiadomość od Pwi7aaf z podanymi danymi do TV, ale po formacie nie mam go na komputerze zainstalowanego! Ile razy mam jeszcze ten głupi zarzut oddalać? To jest nic innego jak zwykłe kłamstwo pod moim adresem!

To co się działo poza forum to tylko dodatki , jest tu sporo bajerów które działy się na forum, nie wiem ile ale już co nieco swoich postów gdzie wyzywasz i oczerniasz wywaliłeś z forum (myślisz ze nie widzieliśmy ich? )
    Mam powili dość tego oczerniania mnie bezpodstawnymi zarzutami, gdyż nie usuwałem swoich postów, ani dopisków, a Wy co chwilę mnie tym atakujecie, a jest to nic niewarte kłamstwo, które może mnie obrażać! Czy ja pisałem, że Wy na swoim forum mnie wyzywacie i się z mnie śmiejecie? Nie, bo nie mam na to dowodów, a "ja uważam, że, bo tak pewni jest" ma nic do gadania, ponieważ byłby to nic niewarte domysły, które Wy jednak w moim kierunku stosujecie!

Nikt ci nie broni mieć takiego nicka ale właśnie sam się znowu przyznałeś ze jednym z twoich nicków to HoHo
    Nie wiem, czy ja niewyraźnie piszę, ale powiedz mi gdzie ja zaprzeczałem temu, że jest to mój nick! Nigdzie!

p.s. Chidori z łaski swojej jeśli chcesz, żebym traktował Cię poważnie to zwracając się w swoich wypowiedziach do mnie, zwroty grzecznościowe - wraz z nickiem - pisz z wielkiej litery, gdyż ja Wam w ten sposób nie ubliżam i nie umniejszam Waszych osób takim prymitywnym zachowaniem.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2010, 15:25:31 wysłana przez proud »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 16, 2010, 15:31:40 »
    Ty wiesz swoje, ja wiem swoje... ja kończę tą wymiane poglądów... to co miałem napisać to napisałem i udowadniać więcej nic nie muszę, szczególnie Tobie.... sam proud wiesz jak było... szkoda gadać... jakoś nie my mamy coś na sumieniu tylko jest cała litania o Tobie... wiem, wiem... ubzdurałem sobie wszystko (oj, naszło mnie, coś sobie napisze)
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2010, 15:54:12 wysłana przez pwi7aaf »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 16, 2010, 15:54:07 »
    Mówienie, że logi zostały spreparowane są kłamstwem. Po co mielibyśmy strzelać sobie w stopę ? Logi to dokumenty. Uczciwość wymaga by ich nie zmieniać.
    Kiku nazwał Ciebie noobem, ale "kurevskim" już nie.
    Tu link do całego loga http://www.megaupload.com/?d=LAND95MU
    Nie wykradłeś hasła ? Tak, pokaż PW, najlepiej screen.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 16, 2010, 15:54:28 »
    Śmiechu warte..

Ustosunkuj się do złamania regulaminu forum, masz na poprzedniej stronie. A do tego to ma być dowód? :

(click to show/hide)

Gdzie masz tutaj napisane "Proud jest kretynem"?.
    Co do twojej wypowiedzi Alkhadias czemu przytaczane są  logi? Bo jest to bezpośrednio powiązane z banem Oktawiana.

Większego mydlenia oczu dawno nie widziałem :D

Hmm... Mógł mnie wyzywać od "kretynów" na Waszym forum, na gg, na serwerze, ponieważ to wówczas nie dotyczyłoby forum. Napisał to jednak tutaj, a logi forum nie dotyczą...

Gdzie masz tutaj napisane "Proud jest kretynem"?.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2010, 16:10:28 wysłana przez ^IvE »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 16, 2010, 16:03:01 »
    Mówienie, że logi zostały spreparowane są kłamstwem. Po co mielibyśmy strzelać sobie w stopę ? Logi to dokumenty. Uczciwość wymaga by ich nie zmieniać.
    Po co? Po to, że szukaliście na siłę jakichś chorych haków na mnie i widocznie posunęliście się do tak chamskiego zachowania jak podparcie się spreparowanymi logami, które ze względu na strukturę tekstową zmienić jest baaardzo łatwo. Właśnie! To dlaczego według Was grzebałem Wam w plikach skoro mogłem pozmieniać logi tak by pogrążyć Was jeszcze bardziej? No właśnie, dlatego że nie mam tego całego TV obecnie zainstalowanego - przed formatem miałem - a nie chce mi się szukać tego po skrzynce bo w WB i tak gram niezwykle rzadko, a nawet jeszcze rzadziej.

Nie wykradłeś hasła ? Tak, pokaż PW, najlepiej screen.
    Proszę bardzo...
    (click to show/hide)

A do tego nigdy nie napisałem, że wcześniej nie miałem TV i, że go nie włączałem. Nie mam go od około miesiąca, ale wcześniej z ciekawości zaglądałem w pliki żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda i wtedy również widziałem hasło, ale jak widzisz wyżej, dostałem je również swego czasu na pw, choć znałem je około 15 minut wcześniej po przejrzeniu plików - wtedy jeszcze REF nie istniał w obecnej formie, a serwer był Sacred Band.

Co do twojej wypowiedzi Alkhadias czemu przytaczane są  logi? Bo jest to bezpośrednio powiązane z banem Oktawiana.
    Hmm... Mógł mnie wyzywać od "kretynów" na Waszym forum, na gg, na serwerze, ponieważ to wówczas nie dotyczyłoby forum. Napisał to jednak tutaj, a logi forum nie dotyczą...
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2010, 16:05:20 wysłana przez proud »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 16, 2010, 16:09:00 »
    Faktycznie, miałeś konto admina na naszym forum, bo sam ci go kiedyś dałem, ale kto dał Ci prawo banować na naszym serwerze Refu jednego z członków Refu?!? banowałem kiedyś kogoś na serwerze mount&blade??! nie!! Natomiast Ty musiałeś pokazać jaki to mocny jesteś... fajnie było, nie?

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 16, 2010, 17:58:07 »
    Temat zamknalem, bo jak widać zaczął się legnąć spam i niepotrzebne obrzucanie się błotem. Ludzie z REFU obwiniają prouda, a proud obwinia REF i nawet jakby ta dyskusja ciągnęła się przez 30 stron, to i tak nikt nie wpłynie na zmianę zdania drugiej strony.

Myślę, że każdy ze mną się zgodzi, że to co działo się poza forum nie ma wpływu na to co dzieje się na naszym community. Ktoś może poza forum bluzgać, robić zamki z kupy i lizać się po jajkach, ale ważne, żeby na forum trzymał poziom i przestrzegał regulaminu. I co do tego nie ma wątpliwości.

Odnośnie banowania przez modów, to staram się szanować decyzje i administracji i tylko w ostateczności interweniować. Każdy kto dostaje ode mnie range moderatora dostaje również moje pełne zaufanie. W zamian oczekuje tylko i wyłącznie dobrze wypełnianych obowiązków, uczciwości i nie robienia mnie w jajo.
    Odnośnie prouda, to sprawa się jeszcze nie skończyła, a Oktawian juz mi napisał, że dla niego to koniec, wiec ...
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 16, 2010, 18:45:59 »
    Ja już sprawy samego prouda tykał nie będę, bo nie ma to większego sensu. Odniosę się tylko do dwóch zarzutów.

1. "Moderator powinien być obiektywny."

Nikt nie jest w stanie być w pełni obiektywnym. Ponadto gdybyśmy my, jako administracja tego forum, tacy właśnie byli, to sporo stałych użytkowników już dawno temu byłoby zbanowanych. Do tego grona z całą pewnością należałby Pifcio (za niemiłosierny spam, na który od samego początku przymykamy oko) oraz IvE (już nie pamiętam za co, ale wiem, że nieraz otarł się o bana).

2. Wulgaryzmy padające "z ust" moderatorów.

O ile dobrze pamiętam, to na tym forum jeszcze nikogo nie ukarano za napisanie wulgarnego wyrazu, czy dwóch, a przynajmniej ja tego nie zrobiłem. Jeśli już ktoś za wulgary oberwał, to było to za ich nadużywanie, czy stosowanie bez najmniejszej potrzeby - ot tak, by były.