No to za spam chyba powinienem dostać 3 osta, nie sądzisz? przecież pisze bezesensownie...
A wiesz, że to nawet teraz pod prowokację by podchodziło? Też muszę nad tym pomyśleć...
Proud kłamiesz jak z nut... to że nie byłeś na forum SZ (nie pisałeś napewno nic do Rady klanu??) czy chociażby to że nie miałeś TV (skąd znasz przy okazji nasze nowe hasło admina zmienione dosyć niedawno)... hmmm... mógłbym zrobić kolejną litanie ale dam sobie już spokój...
To ja
Ci udowodniłem twe kłamstwa i hipokryzję, a w swoim poście zaznaczyłem, że posta w stosunku do zmian w SZ napisałem na tamtym forum, ale tylko
raz - w sumie to nawet poparłeś wtedy moje zdanie, a z tego co sam napisałeś w tym czymś powyżej, wynika iż zarzuty jakieś pisałem kilkukrotnie co jest perfidnym oczernieniem.
Chciałbym, abyś wyraźnie zrozumiał moje słowa: nie interesuj się klanem Ref poza tym forum, bo w nim nie jesteś, tu rób sobie co chcesz...
He? Mam jeszcze taką propozycję, żebyś zakazał oddychać mi powietrzem, ponieważ w nim nie latam... Nigdy i nigdzie nie pisałem, że pozbawiam się wolnej woli i własnego zdania i tego mam zamiar się trzymać, tak więc na żadną deklarację nie licz w tej sprawie.
Nie w ogóle nie zaglądałeś. Byłeś tam niemal co dziennie, miałeś dostęp jako główny admin do wszystkiego co mi się nie podobało bo w klanie cię już nie było. Choćby dlatego miało powstać nowe forum. Forum zamknąłeś zaraz po tym jak rozpoczęliśmy prace nad REFem, problem w tym ze w klanie SZ ciągle było bardzo dużo osób a ty bez słowa zamknąłeś forum.
Oj, ciągniemy dalej chamskie, bezpodstawne i wyimaginowane zarzuty - można rzec iż są to nawet kłamstwa! W temacie Pucahr Narodów napisałem dosłownie dwa posty! Pierwszy po którym zostałem zaatakowany przez Pwi7aaf - o czym wspomniałem odpowiadając na Wasze zarzuty i drugi jako moja niepotrzebna z dzisiejszego punktu widzenia odpowiedź na tę Jego zaczepkę.
(...) u mnie był mniejszy od twojego... oktawian też wspomniał o tym iż to zależy od wielkości monitora (czy coś takiego już nie pamiętam ) .
Ja mu to chyba dość wyraźnie uświadomiłem, że się myli, gdyż rozmiar obrazka (liczony w px) nie zmienia się w zależności od rozdzielczości monitora, gdyż jest to dana stała, tak więc jest to kolejne oszczerstwo pod moim adresem z Waszej strony! Mój podpis wynosił 150px, tyle ile jest zaznaczone w regulaminie forum, Twój był za duży i dałem Ci niemal tydzień na jego zmianę, niestety olałeś tę sprawę.
A do tego to nie daje ci prawa do wykradnięcia admina i zbanowania jakiegokolwiek użytkownika.
Aha... Czyli takie obraźliwe w moim kierunku słowa (
"kurewski noob") nie dają mi prawa do zbanowania? Czyli na serwerze REF'u regulamin ich klanu nie dotyczy? Fajnie wiedzieć o istnieniu takich pokładów hipokryzji... Do tego hasła nie wykradałem. Chcesz pw?
Nie masz zainstalowanego ? sam przyznałeś się ze masz hasło a inaczej się go zdobyć nie da chyba ze pif oktawian lub ja byśmy ci o nim powiedzieli.
O! Wiesz co? Wczoraj o 21:30 była mała awaria serwera na którym stoi Tawerna Four Ways. To pewnie też ja zrobiłem... Mam gdzieś w odmętach skrzynki na prywatne wiadomości prywatną wiadomość od Pwi7aaf z podanymi danymi do TV, ale po formacie nie mam go na komputerze zainstalowanego! Ile razy mam jeszcze ten głupi zarzut oddalać? To jest nic innego jak zwykłe kłamstwo pod moim adresem!
To co się działo poza forum to tylko dodatki , jest tu sporo bajerów które działy się na forum, nie wiem ile ale już co nieco swoich postów gdzie wyzywasz i oczerniasz wywaliłeś z forum (myślisz ze nie widzieliśmy ich? )
Mam powili dość tego oczerniania mnie bezpodstawnymi zarzutami, gdyż nie usuwałem swoich postów, ani dopisków, a Wy co chwilę mnie tym atakujecie, a jest to nic niewarte kłamstwo, które może mnie obrażać! Czy ja pisałem, że Wy na swoim forum mnie wyzywacie i się z mnie śmiejecie? Nie, bo nie mam na to dowodów, a
"ja uważam, że, bo tak pewni jest" ma nic do gadania, ponieważ byłby to nic niewarte domysły, które Wy jednak w moim kierunku stosujecie!
Nikt ci nie broni mieć takiego nicka ale właśnie sam się znowu przyznałeś ze jednym z twoich nicków to HoHo
Nie wiem, czy ja niewyraźnie piszę, ale powiedz mi gdzie ja zaprzeczałem temu, że jest to mój nick! Nigdzie!
p.s. Chidori z łaski swojej jeśli chcesz, żebym traktował Cię poważnie to zwracając się w swoich wypowiedziach do mnie, zwroty grzecznościowe - wraz z nickiem - pisz z wielkiej litery, gdyż ja Wam w ten sposób nie ubliżam i nie umniejszam Waszych osób takim prymitywnym zachowaniem.