Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: CD-Action  (Przeczytany 25704 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Covall

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Tawerna "Four Ways"
    Odp: CD-Action
    « Odpowiedź #45 dnia: Września 18, 2006, 17:26:06 »
    Hah no właśnie wieloletnia batalia Smugglera poszła na marne...ludzie nadal mówią "gazeta" :(

Co do prenemeraty to nie mam jej z 3 powodów:
    1. Nie kupuję każdego numeru. Jeśli w danym miesiącu dają 3 pełne wersje, które już mam to raczej sobie odpuszczam. Szkoda kasy tylko na pismo...
    2. 15 zl załatwi się zawsze, 153 raczej rzadko mam na wydanie ot tak
    3. Listonosz z reguły przynosi gazetkę kilka dni po ukazaniu sie jej w kiosku...a ja nie lubie czekać! Chodziłbym koło kiosku, patrzył na witrynę z nowym cda i mruczał pod nosem brzydkie słowa, złorzecząc na właściwie niewinnego pocztowca...

A podobno gazete dostaje sie jeszcze przed pojawieniem sie w kioskach, dzien czy cos

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #46 dnia: Września 20, 2006, 12:41:19 »
    Ok, zwracam honor, nie zastanowilem sie piszac tamtego posta, cda to czasopismo, magazyn, miesiecznik jak kto woli. Ale kumpel ostatnio mial zamiar zarejestrowac sie ale powiedzial ze "za bardzo sie plujecie". Nie wiem ile jest w tym prawdy ale caly czas ograniczam swoja aktywnosc na tym forum do minimum. pozdro

Yyy...A to co ten twój kumpel tu chciał robić, że sie boi zarejestrować? Forum jest w miarę liberalne, jednak pewne zasady ma, żeby sie nagle nie okazało, że zrobił sie z niego wielki śmietnik. Myślę, że spełnia ono swoja rolę i naprawdę nie wiem co to znaczy, że sie "plujemy" :D

Offline FoG

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Blackening
    « Odpowiedź #47 dnia: Października 02, 2006, 19:20:52 »
    no wlasnie, kurwą. Nie plujemy się, tylko Puzonix jest spamerem, ale tak ogólnie to spox!

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Października 02, 2006, 20:35:54 »
    To bylo dawno a moj kumpel jest glupi. Aha a jesli chodzi o cda to Assassin,s Creed zapowiada sie niezle.
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline Daq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Października 16, 2006, 20:29:39 »
    Cda?
    kupowałem jak byłem mały...teraz sie wstydzę...
    zresztą i kasy żal ,mimo wszystko 15 złoty ...lepiej zaoszczędzić i pozbierać na cos sensownego np. prawko.
    aczkolwiek(ręce!) chwile z lektura mile wspominam ,a poniektóre tytuły z coverka gram do dziś.

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Grudnia 06, 2006, 16:13:57 »
    FUCK, do dzisiaj oczekiwalem nr CDA a tu lipton. Nie ma i nie ma, az tu nagle dowiedzialem sie ze nr tzw. "SPECJALNY" nawet ludzie z prenumerata musza sobie dokupic. IMO this is big shit i jestem wkurzony :(.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #51 dnia: Grudnia 06, 2006, 19:03:33 »
    Ja mam już od 4 dni :). Fajny numer. jest w co pograc i co poczytać :P

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Grudnia 06, 2006, 19:07:30 »
    łłłłeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(. A masz skaner? :) Oplaca sie wydac te 15 zl czy nie? Podobno jest "ksiazeczka" o Gothicu 3.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #53 dnia: Grudnia 06, 2006, 19:16:12 »
    Taka broszurka jak była o Company of Heroes. Opłaca sie wydać 15zł bo Crashday to fajna wyżywka, a Project Snowblind naprawde dobry FPP. Oprócz tego masz gazetke...rozrywkę na przynajmniej 3 srania (o ile masz wygodny kibel :)

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Grudnia 06, 2006, 19:21:24 »
    Aha, to ok, gierce zaraz oblookam a jutro podlece do "bezruchu" :). Przy jakosci mojego tronu to moze nawet ze 4 kloce postawie :). THX

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #55 dnia: Grudnia 06, 2006, 19:21:51 »
    Nawet fajny numer, ale zdziwilem sie czytajac recenzje Medievala II:/ koles pisal tak, jakby nie gral w poprzednie czesci... podkreslal ze ma SPORO NOWOSCI (w tym momencie zaliczylem rotfla) oczywiscie nie wpomnial o zadnych problemach z polska wersja (fakt ze mial angielska ale polska byla juz w sklepach przed wyjsciem pisma). W ogole recka pelna "ochow" i "achow"... Ten obraz zupelnie nie zgadza mi sie z ogolnymi wrazeniami na totalwar.org... dziwne? Wg mnie to troche niedociagniecie, ze koles biorac sie za recenzje nie zorientowal sie w temacie... nie zajzal pewnie na najwieksze forum w Polsce... Koncowa ocena 8 sugeruje ze gra jest podobnej jakosci jak rome, w momencie premiery... jestem pewny ze ja tez bym byl ta gra zawiedziany gdybym mogl w nia pograc...

PS: Podobno wersja 1.0 (czyli taka jaka recenzowali, bo patch dopiero jest zapowiedziany) jest prawie niegrywalna - ogromne problemy z AI, ze stabilnoscia, brak rownowagi w grze i bezsens niektorych rozwiazan - krotko mowiac podobna sytuacja jak Rome v1.0... wtedy dopiero po patchu 1.2 dalo sie jakos grac...

ech ocena 8 lol

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Grudnia 06, 2006, 19:32:03 »
    Aha, przeczytam te recke to skomentuje bo jakies tam pojecie o medku mam ale bledow jest wedlug mnie wiecej niz w rome :(. A jesli chodzi cda, to z tego co wiem, dowiedzieli sie o totalwar.org ze stron CA i SEGI bo bylo troche tekstow o tej zmianie blednego godla polski.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #57 dnia: Grudnia 06, 2006, 19:41:15 »
    ykhm... czy masz na mysli ta "broszurke" cd-projektu dodawana ostatnio do kazdego numeru? Bo tak, owszem, wspomnieli o tym, tez smieszna sytuacja bo ta petycja powstala glownie po to zeby trafic do ICH zakutych lbow, zeby wywarli jakis wplyw na CA w sprawie godla... heh, tez powod do pochwaly... zreszta tytul artykulu (GRACZ TEZ MA GLOS) mowiacy jak to "dobrotliwe" CA wysluchalo prozby graczy jest zenujacy... prawda jest taka, ze oni zrobili nam łache(heh jedyny wyraz w ktorym urzywam polskiej litery;)) lub bali sie jakiegos "antypolskiego" skandalu... dosc powiedziec ze nazekan graczy od czasow shoguna stajaja sie chyba nie slyszec i maja ich w dupie... jednak to sa tylko reklamy, na ktore sama ekipa cd-action nie ma zadnego wplywu (podejrzewam nawet ze nie czytaja tego-.-). Ja czytam za kazdym razem, bo mozna sie posmiac, ta propagandowa paplanina...

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Grudnia 12, 2006, 00:18:42 »
    No, nareszcie mam cda :), znalazlem w 7 sklepie w "miescie" :). Bardzo podoba mi sie zawartosc, "podrecznik" do Gothica 3 moze byc, bardzo przydatne sa inf z 2 ostatnich kartek :). Crashday nie jest zly ale nie lubie sztucznej fizyki sterowania jak ja to nazywam. Reszty gierc jeszcze nie testowalem, a carbona mam full wiec.... Ostatnio podoba mi sie pomysl z tymi plakatami, moj pokoj byl taki jakis..... , a tak wreszcie moglem sciagnac ten stary plakat Harrego Portfella :). Aha, fajne sa jeszcze bonusy, i "dodatek" od cd-projekt.

Offline FoG

• Użytkownik
    • The Blackening
    « Odpowiedź #59 dnia: Lipca 22, 2007, 02:33:33 »
    już nie kupuje CDA, bo jakieś dupne się zrobiło, słabe gierki dla mnie i w ogóle klimat upada.
    Z 6 numerów już odpuściłem