Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam wszystkich forumowiczów  (Przeczytany 5089 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TenOdZygmunta

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Witam wszystkich forumowiczów
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 25, 2010, 20:36:52 »
    Mi się tam podoba od III do V :p wszystkie grałem i wszystkie są według mnie Good ;P

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 25, 2010, 21:48:04 »
    Witaj i do zobaczenia w grze

Offline daw790

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 26, 2010, 11:54:14 »
    Raczej się nie zobaczymy. Nie posiadam WB i nie zanosi się, abym w najbliższym czasie go kupił.
    Życie jest jak herbata, każdy słodzi inaczej.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 26, 2010, 12:04:41 »
    I nie kupuj. Totalna amatorka, zapytaj nifana jak wyglądają konie po nowym patchu (jeden mniejszy od jeźdźca xD Drugi za to wielki jak czołg.),  Na prawdę, niczego nie żałuj. TW myśli, że jak zrobiło multi to jest pr0.

« Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2010, 12:15:22 wysłana przez Trebron »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 26, 2010, 12:09:37 »
    oj Trebon, Trebon, jak nie masz pojęcia o polityce, tak nie masz pojęcia o WB

Polecam naprawdę fajna sprawa, szczególnie z multi, w singla nie grałem ;)

Edit@down: faktycznie Dedal miał rację, żeby nie wchodzić z tobą w jakiekolwiek dyskusje po szkoda na nie czasu.  W multi gram 2h dziennie, bez weekendów i mi się do tej pory nie znudziło, a ty trebon nie masz bladego pojęcia o czym mówisz, tak samo jak w polityce. I człowieczku, co to za argument z moją żoną, weź sie troche opanuj, z resztą olewam to ciepłym moczem
    « Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2010, 12:48:41 wysłana przez pwi7aaf »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 26, 2010, 12:24:01 »
    Lubisz WB bo podobno tam wymiatasz, pifcio pr00.

M&B to nędza, powiedz sobie szczerze. Gra na tydzień, multi to tylko dodatek, tak jak w wielu innych budżetówkach. Nie znasz się na grach, zamiast siedzieć przy czymś ambitnym, przez kilka godzin, siedzisz prawie cały dzień i olewasz żonę. Multi to lipa, szkoda czasu, który można poświęcić na coś ciekawszego w realu, po prostu strata życia. Co z tego masz?? No chyba, że zajebistość :D

daw790 nie kupuj WB!! Stracisz na multi wiele pięknych chwil z życia :) Chwyć jakąś grę na singli z dobrą fabułą, satysfakcja będzie znacznie większa. Bo jak już się przykleisz do multi, to w mało co innego będziesz grał.
    Pifcio nie znam się na WB, ale znam się na grach :P

EDIT: Znacie się tylko na M&B, a ta gra jest denna. Widzę, że nikt tu nie zna się na prawdziwych, nie budżetowych grach poza pr0 Trebronem ^^
    « Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2010, 15:51:39 wysłana przez Trebron »

Offline daw790

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 26, 2010, 14:11:03 »
    Słyszałem o tych koniach i uważam je za przykrą konieczność. Bo jednak takie multi od czasu do czasu może okazać się bardzo ciekawe (ta przyjemność zabijania nie zwykłych moobów a kogoś kto umie myśleć - bezcenne) . Zresztą ja nie jestem zagrożony, że multi mnie wciągnie bo z moim internetem na dłuższą metę jest to niemożliwe. Zresztą nawet na gry single jestem ograniczony bo aktualnie posiadam tylko i wyłącznie niezbyt ruchliwego laptopa, który raczej nie jest przeznaczony do gier, ale na szczęście M&B jakoś ciągnie.

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 26, 2010, 15:44:44 »
    Witamy na forum ! Polecam Ci szczerze WB , naprawdę wciąga. W dodatku wychodzą coraz ciekawsze mody , które naprawdę wciągają na długie wieczory. Nie rozumiem słów Trebrona , gram w WB od początku bety i stwierdzam że to nie jest gra na tydzień , a na lata ! Można skopać dupsko komuś myślącemu , a nie tylko NPC. Jeżeli podstawka Cię wciągnęła to multi w WB na 100 % też Cię wciągnie.

Pozdrawiam !

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 26, 2010, 15:48:19 »
    Trebron - nie znasz się na grach ani trochę. :D

Witam i pozdrawiam jeszcze raz.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2010, 16:02:33 wysłana przez MikiBar »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 26, 2010, 21:04:58 »
    I nie kupuj. Totalna amatorka, zapytaj nifana jak wyglądają konie po nowym patchu (jeden mniejszy od jeźdźca xD Drugi za to wielki jak czołg.),  Na prawdę, niczego nie żałuj. TW myśli, że jak zrobiło multi to jest pr0.

Wyjaśnij mi więc czemu ludzie wciąż w multi grają i grają? Nie jest ono złe:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline TenOdZygmunta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 26, 2010, 22:16:54 »
    pr0 ^_^ weź zacznij używać litery " O " albo zniknij? M&B multi hmm Gra na wieczory ponieważ w dzień mało kto ma czas wiadomo praca itp.  ale na wieczór to człowieku jak Pif gra po 2 h codziennie i jest taki emem "pr0" to jakby poświęcić 3-4 h dziennie tak jak ja na singlu (polecam singla od grona nowych opcji ;)) to będziesz mistrzem m&b warbanda? ale mniejsza o to Polecam grę świetna;)

Offline daw790

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 26, 2010, 22:25:49 »
    Ja się domyślam, że bardzo fajnie by się grało i padaki dostaje jak widzę jak ludzie umawiają się na spary jeszcze ten nation cup a ja w tym wszystkim nie mam nawet szansy uczestniczyć:/ Gdyby tylko jakaś praca na wakacje się znalazła a tak ciężko, ciężko. Pecha mam w tym roku bo jedyna możliwa praca jaka się przede mną otwiera to zbierania aronii lub tego typu gów.... a ja dziękuje bardzo za taką robotę.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 27, 2010, 10:03:01 »
    weź zacznij używać litery " O "
    Weź chłopczyku od Zygmunta, zacznij używać shifta na początku zdania :P Bo to chyba jakiś Arial Wieś, ta czcionka nie obsługuje wielkiej litery??
    Zniknijże! Zniknij! Przeklęta maro senna, coś se przyszła mnie przeszkadzać i głupoty gadać!

Widzę, że tylko ja zachowałem tu zdrowy umysł i nie dałem się oślepić przez WB. Ja się znam, Wy nie ^^ Niech Wam tam brakuje takich pr0, graczy wymiataczy jak ja.

A tak na serio, to jak już pisałem, nie kupuj daw. Ale jak chcesz, to cóż..... Twój wybór, obyś był bardziej pro od pifcia :) Wielu fragów (czy jak to się tam zwie).
    « Ostatnia zmiana: Lipca 27, 2010, 10:06:29 wysłana przez Trebron »

Offline Shadlley

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 27, 2010, 10:31:08 »
    Ja też uwielbiam HoMaM 4 i nie rozumiem dlaczego tylu ludzi tego nie cierpi. Przecież to świetna gra...

Offline TenOdZygmunta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 27, 2010, 18:00:24 »
    Trebron wiem, że chciałbyś się znać na grach ale niestety nic z tego :)