Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][TWCF] Total War Clan Federation  (Przeczytany 4956 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rozman

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Klan] Total War Clan Federation
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 04, 2010, 10:46:02 »
    Gralem u nich sporo czasu,ostatnim razem wybralem kawalerzyste na stepach(khanat).Traf chcial ze mialem passe,po kilku drinkach scianalem jeden po drugim tak ze koniec gry wygladal bez deathu a oni posadzili mnie o kody...i jestem zbanowany.A przyznam ze nie robilem tam nic niezwyklego.I w ogole nie wiem nic o kodach,czy to poprostu jakis bug w grze typu "cav bug" Medievala2?

Musiałeś trafić na jakieś dziecko admina i tyle , nie ma jeszcze czegoś takiego jak kody czy cheaty.

Offline Feldmarshal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 04, 2010, 16:05:47 »
     wszytkie 3 klany łacznie liczą kilkanascie osob ale nie wszsytkie te osoby posaidaja MB, mysle ze w chwili obecnej jest to 8-9 osob na Warbandzie. teraz jest okres sesji itp atrakcji w zwaizku z tym czesc osob wykazuje mniejsza niz zwkykle aktywnosc niewykluczone ze inne klany ze sceny TW niebawem przystapia do federacji.
    TWCF_SK_Sorsha

Offline X71

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 09, 2010, 13:25:50 »
    X71, dlaczego masz 0xxx kasy? Coś jest nie tak...

PS. Ile kasy się dostaje na starcie, na tym serwerze?

hm..nie wiem jak z ta kasa  i tez do konca nie pamietam jak tam bylo ustawione w opcjach,screen jest zrobiony na koncu gry.Mysle ze poprostu ktos malo odpowiedzialny tam dowodzi na tym serwie wiec dlatego uwazam go za malo powazny...A co do Twojego postu to chyba zartujesz ze moglbym uzyc jhakies kody czy cos w tym stylu :D

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 11, 2010, 13:45:56 »
    dawno nikt tu nie zaglądał chyba więc ja spytam jak wam idzie?:)
    i oczywiście oczekuje odpowiedzi ze dobrze a  wasza Federacja  się szybko rozwija xD

Offline Feldmarshal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 14, 2010, 16:32:42 »
     spokojnie sie rozwijamy ;)
    TWCF_SK_Sorsha

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 21, 2010, 20:05:05 »
    Czy mogę prosić żeby liderzy lub przedstawiciele wszystkich klanów spotkali się ze mną na TS (jeśli komuś nie pasuje to proszę inną formę komunikacji podać) w poniedziałek (23 sierpnia) ok. 18? Po jednym przedstawicielu każdego klanu żeby przyszło. Jak komuś nie pasuje to piszcie, chciałbym żeby wszyscy się pojawili bo potem będą pretensje jak coś nie tak się ustali...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline dzigi

• Użytkownik
    • Ingwar
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 22, 2010, 10:47:59 »
    Haha znam ciebie X71 ;p mam nadzieje ze bede mial wiele okazji nabic ciebie na moja lance po tym jak zaatakowales mnie w Ko Wko 27 !!! pozdro i powodzenia mam nadzieje ze spotkam ciebie na polu bitwy i skroce cie o glowe <zlowrogi smiech> xDD
    I ty staw sie na polu bitwy !!! : http://www.youtube.com/watch?v=fRqcbZsKVII

Offline Hector

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 29, 2010, 10:25:48 »
    co do bugow to jest ich pelno w tej grze, np moj kumpel znalazl buga, na dziwnego autoblocka tzn wali dwureczna a jak robi bloka to jakby mial niewidzialna tarcze, ktora zatrzymuje nawet strzaly, albo przechodzenie przez sciany na ruinach .Co do strzelania headow bez deda to zwykla wprawa. Wystarczy tylko oszacowac w jakim miejscu po chwili znajdzie sie makowa przeciwnika.
    Native: Hektor

Offline Ibran

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Września 06, 2010, 00:24:52 »
    Chciałbym w imieniu klanu Imperium Polskie złożyć najszczersze wyrazy współczucia w związku z tragiczną śmiercią Krzysztofa (X71) lidera klanu Sacred Company. Bardzo wstrząsnęła nami ta wiadomość. Mając wielokrotnie okazję do wspólnej gry i rozmów, poznaliśmy Krzysztofa i zapamiętaliśmy go jako wspaniałego gracza i kolegę współtworzącego scenę Total War oraz Warband.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #24 dnia: Września 06, 2010, 13:53:17 »
    W imieniu moim i mojego klanu również chciałbym złożyć najszczersze kondolencje. Pokój jego duszy...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #25 dnia: Września 06, 2010, 16:04:03 »
    SZ chciałoby się również przyłączyć do kondolencji. Nigdy nie byłem dobrym mówcą, ani nie potrafiłem w piękny sposób wyrażać swoich uczuć więc napiszę po prostu wprost: stała się wielka tragedia, mam nadzieje że, klan SC przetrwa te trudne chwile, jeśli potrzebujecie w czymś pomocy to piszcie...
    « Ostatnia zmiana: Września 06, 2010, 16:10:41 wysłana przez lygrys »

Offline killer223

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #26 dnia: Września 06, 2010, 17:16:55 »
    A ja nawet o niczym nie wiedziałem. Tak, to przykre i powinno się złożyć jakieś, nawet najprostrze wyrazy wspułczucia. Nie miałem z nim chyba okazji zagrać, cóż szkoda. Mam nadzieje że szybko wybierzecie nowego lidera i bedziecie dalej funkcjonować.