Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][TWCF] Total War Clan Federation  (Przeczytany 4947 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline X71

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    [Native][TWCF] Total War Clan Federation
    « dnia: Maja 30, 2010, 12:52:17 »
    Witajcie!
    Powstal nowy klan w swiecie Warbanda,a dokladniej federacja ktora ma na celu polaczyc srodowisko total wara w Polsce w jeden sojusz ktory bedzie razem trenowac i zarazem uczestniczyc w turniejach wieloosobowych.Oficjalnie do sojuszu wchodza trzy dobrze znane polskie klany-Sacred Company,Sarmaci Krolewscy i K4fun.W grze w pierwszej kolejnosci uzywamy taga sojuszu a nastepnie klanu z ktorego wywodzi sie dany gracz.Dla przykladu:
    TWCF_SK
    TWCF_SC

Kazdy klan prowadzi rekrutacje oddzielnie na swoich zasadach:
    http://sarmacikrolewscy.phorum.pl/
    http://www.sacredcompany.byethost17.com/forum/

forum dyskusyjne sojuszu:
    http://www.twcf.fora.pl/

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 22, 2013, 21:49:08 wysłana przez Rome »

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    Odp: [Klan] Total War Clan Federation
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 30, 2010, 15:19:44 »
    Superancka sprawa;) Fajnie, że się zgraliście w Warbandzie. Ilu macie członków?

PS. Rozumiem, że jesteście złączeni tylko w Warbandzie, czy w Total War też?

Offline X71

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 30, 2010, 15:52:46 »
    Superancka sprawa;) Fajnie, że się zgraliście w Warbandzie. Ilu macie członków?

PS. Rozumiem, że jesteście złączeni tylko w Warbandzie, czy w Total War też?

Sojusz powstal dokladnie wczoraj,czlonkow obu klanow jest oczywiscie wiecej od tych ktorzy posiadaja Warband.Dzisiaj mozna napisac ze gra nas dziewieciu(Czterech z SK i pieciu z SC),reszta z mojego klanu coraz bardziej jest zainteresowana kupnem gry.Sojusz powstal pod gre Warband gdzie liczba kompanow ma duzo wieksze znaczenie niz w swiecie Total Wara.Oczywiscie w turniejach Total War rywalizujemy miedzy soba :)

Offline Andreuse

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 30, 2010, 18:51:45 »
    Można dodac że sojusz powstał wczoraj i już wczoraj rozegrał pierwszy meczyk miedzy klanowy na M&B :D

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 30, 2010, 22:00:00 »
    W nawiązaniu do tego co napisałeś o liczbie kompanów w Warbandzie, mam dla Was taką  zupełnie luźną propozycję.  Kiedy odkryjecie, że w danej chwili jesteście w komplecie (lub prawie) , to zastukajcie do nas.( Verinen)  Jest nas na tyle wielu, że o normalnej porze (17-21)  zawsze zbierze się odpowiednia liczebnie grupka, zapewne chętna na jakieś drobny mecz czy trening.
    Tak na marginesie, to muszę powiedzieć, że gdyby nie istnienie tego zasmarkanego (moim zdaniem) Empire,  to nigdy bym nie „odkrył” M&B i Warbanda , bo zaczynałem jeszcze z Shogunem, tak, tak, stare dzieje…  poprzez większość modów do Roma i Medievala. Czekam na coś równie dobrego jak dawna Europa Universalis 2, chociaż są tacy, którzy mówią że Napoleon jest bardzo ok. Może niepotrzebnie się zraziłem. Tak czy siak, patrząc poprzez pryzmat własnej osoby, myślę że kumplom Warband bardzo przypadnie do gustu (miła odmiana) i wkrótce będzie Was sporo więcej.
    Do zobaczenia na ubitej ziemi!

Offline Feldmarshal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 31, 2010, 15:07:34 »
     hehe Empire to najewiekszy knot Total WAr zdecydowanie,  NTW juz jest zlepsze jednakze ja gram wzasadzie tylko multi a to chyba bez kitu najgorsze dwie czesci gdzie ETW jest praktycznie niegrywalna. za duzo bugow w poruszaniu sie odziałow oraz działania interface itp nie mowia o systemie walki ktory biorac pod uwage reszte bledow nie jest taki najgorszy :). wypada jednakze zaznaczyc ze gra jak i cała seriia TW wciaz jest jedyna w swoim rodzaju.

Co do Warbanda to Federacja jest w trakcie organizacji ale mysle ze jakos pod koniec tygodnia czy weekend mozemy spokojnie rozerac jakis sparing :)
    « Ostatnia zmiana: Maja 31, 2010, 15:19:41 wysłana przez Feldmarshal »
    TWCF_SK_Sorsha

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 31, 2010, 15:24:20 »
    Jak się zorganizujecie to piszcie do Verinena, albo do Wamba/mnie w ostateczności. Widzę, że Total War i metal music mają wiele wspólnego z M&B;)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #7 dnia: Maja 31, 2010, 17:25:05 »
    Na początku zapraszam na "1REF_SERWER_PL", jedyny poważny serwer Battle, a to właśnie Battle gra się na meczach.. Można się tutaj dużo nauczyć na początek ;p.

Offline Feldmarshal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 02, 2010, 15:21:07 »
    wiemy wiemy, ale czy to jedyny powazny server battle? mam pewne watpliwosci czy jedyny :) ale napewno czasem bedziemy zagladac.
    TWCF_SK_Sorsha

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 03, 2010, 00:46:05 »
    wiemy wiemy, ale czy to jedyny powazny server battle? mam pewne watpliwosci czy jedyny :) ale napewno czasem bedziemy zagladac.

Jedyny, Polski poważny serwer Battle..  to tylko REF ,Jeśli chęcie zajrzeć też na inne to tylko z 3 są godne polecenia.. IG_Battlegrounds, Deustechiser, 22nd_Battle ( Chodź tu bywa różnie)

Offline X71

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 03, 2010, 14:55:29 »
    Jedyny, Polski poważny serwer Battle..  to tylko REF ,Jeśli chęcie zajrzeć też na inne to tylko z 3 są godne polecenia.. IG_Battlegrounds, Deustechiser, 22nd_Battle ( Chodź tu bywa różnie)

Czy IG_Battlegrounds jest powazny to mozna by bylo duskutowac...

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 03, 2010, 15:28:06 »
    Jak najbardziej jest poważny bo można normalnie grać Ive chodziło pewnie że 22nd nie jest poważny bo np. grałem na 22nd musket i zbanowali mnie za to że nie byłem w tym teamie co chcieli ( 2 22nd było w franzuzach + 50 botów vs jakaś frakcja i reszta ludzi , chciałem też podowodzić botami i bez ostrzeżenia dostałem bana ).Polecam też servery wszystkie EU.

Offline X71

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 03, 2010, 16:28:23 »
    Gralem u nich sporo czasu,ostatnim razem wybralem kawalerzyste na stepach(khanat).Traf chcial ze mialem passe,po kilku drinkach scianalem jeden po drugim tak ze koniec gry wygladal bez deathu a oni posadzili mnie o kody...i jestem zbanowany.A przyznam ze nie robilem tam nic niezwyklego.I w ogole nie wiem nic o kodach,czy to poprostu jakis bug w grze typu "cav bug" Medievala2?

« Ostatnia zmiana: Czerwca 03, 2010, 16:30:03 wysłana przez X71 »

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 03, 2010, 17:55:20 »
    X71, dlaczego masz 0xxx kasy? Coś jest nie tak...

PS. Ile kasy się dostaje na starcie, na tym serwerze?

Offline killer223

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 03, 2010, 18:38:32 »
    A można wiedziec ilu was jest?
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2010, 15:52:39 wysłana przez killer223 »