Raz - nie używam kurcze 2h... Jestem dla twojej wiadomości polearmerem na 1 charze i miotaczem na drugim.
Dwa - Dobra, poszukam na innych serwerach.
Trzy - 2h nie latają sobie bezkarnie, wystarczy trochę skilla i zjedziesz takowego bez kłopotu, chyba, że on też ma skilla, ale tak jest w przypadku każdej broni.
Cztery - A ja jakoś nie mogę się przebić. Iks de. No cóż, jedynym wyjściem jest tak zwany Hold Penetrate - trzymasz cios z góry przez kilka sekund i walisz w łeb, ten cios, jak trafisz, nigdy się nie odbija.
Pięć - No okej, bije szybko, ale jakoś wolno zmienia broń. Iks de. Wiem, że to nie o tym tam pisałem, faktycznie stwierdziłeś fakt, że mi się tak wydaje.
Sześć - Jak polearm stun twoim zdaniem równoważy polearmy, to sorry, ale skomentuję to facepalmem. Polearmy są - dobre przeciw konnicy - szybsze niż 2h - nie mają zbytnio dużych wymagań w porównaniu do np. 2h - i jeszcze mają stunować? To, żeby dodać to każdej broni, to była tylko propozycja. Najlepiej w ogóle to usunąć...
Siedem - Takich noobków, jak opisałeś, jest stężenie 20/1000, przynajmniej ja nie widziałem więcej(a przez pół roku chyba bym zdążył, nie?).
Matim:
Raz - W nativa też gram sporo, człowieku.
Dwa - Sztych mieczem. Tak, oczywiście, jak gościu zygzakiem się na mnie pcha i ni to kopnąć(zygzakowe podchodzenie), ni to dźgnąć(jest za blisko).
Trzy - Kto ci nagadał że pchnięcie lepiej penetruje pancerz? Gram pół roku i moim zdaniem jest to tak zwany range attack, czyli to jedyny sensowny atak którym można dosięgnąć polearmera walczącego w półdystansie, ale na pewno nie penetrator pancerzy.
Ogółem - to tylko moje zdanie, nie było potrzeby się na ten temat wypowiadać...
Ale jak chcieliście, to ok. W każdym razie na cRPG nieczęsto mnie zobaczycie to raz, dwa - jak już, to możecie mnie rozpoznać po nicku brzmiącym TRH_Pure - miotacz z 11 PT :)
I na tym kończę tą dyskusję.
A tak z innej beczki - ostatnio zauważyłem, że rzucając czymś w coś, co jest w odległości max 5 metrów, trafi niżej niż widoczny jest celownik. Np. celowałem celownikiem w szparę między blankami, 18 rzutek rzuciłem = wszystkie wbiły się pod tą szparę, a nie przeleciały przez nią.