Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG&Strategus  (Przeczytany 222670 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • I tak Cie dopadnę!
    Odp: cRPG MOD
    « Odpowiedź #1260 dnia: Sierpnia 03, 2011, 21:33:10 »
    Dzieki argaleb, jeszcze tak dla pewnosci spytam, te pliki wklejam do glownego folderu z cRPG czy cos procz tego robie? bo mam jeszcze inny blad teraz jak wchodze dostaje komunikat wyrzucono servra a po tym w lewym dolnym roku ze mnie z banowali i tak na wszytkich serverach eu

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1261 dnia: Sierpnia 03, 2011, 21:45:46 »
    Wrzucasz do głównego folderu cRPG i nadpisujesz.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #1262 dnia: Sierpnia 03, 2011, 21:46:36 »
    no ok Yoda dzieki, czyli problem mam gdzieś indziej

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #1263 dnia: Sierpnia 03, 2011, 23:57:52 »
    Może masz 2 konta ? Ja nie mogę wejść ze starego bo cały czas mnie kicka. Na forum crpg pisali ze trzeba wyczyścić ciasteczka lub wprowadzić jeszcze raz klucz w rejestrze

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #1264 dnia: Sierpnia 04, 2011, 10:08:34 »
    No tak miałem w sumie 3 postacie 2 juz usunełam, tak jak i ciasteczka lecz teraz problem jest następujący:
    Wbijam na jakiś server crpg i widzę jak toczy sie walka ale zaraz wychodzi mi z servera i jest komunikat utracono polaczenie;/

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1265 dnia: Sierpnia 04, 2011, 10:55:18 »
    Też tak mam czasami, zdarzają mi się kicki nawet. Nie wiem czy to normalne ale jakoś gram

Offline Nixxx

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1266 dnia: Sierpnia 04, 2011, 17:15:13 »
    O co chodzi z tym, jak wchodzi koleś na server i piszę na fioletowo, że jest właścicielem zamku jakiegośtam? Słyszałem też o jakimś cRPG Strategus, czy jakoś tak.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1267 dnia: Sierpnia 04, 2011, 17:20:11 »
    To jest administrator serwera. Co do strategusa, ktoś już wspomina że mogą w to grać "wyżej" ustawione osoby, jest to dopiero beta.  Jest to coś na wzór kampanii w mount and musket . jeżeli się mylę prosze mnie poprawić

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1268 dnia: Sierpnia 04, 2011, 18:48:35 »
    Jak ktoś wchodzi na fioletowo, to znaczy, że jest właścicielem czegoś tam na strategusie.

Strategus to taki singleplayer w trybie multiplayer. Czyli po prostu gracze poruszają się po mapce z single playera, walczą o zamki/miast/wsie z single playera i takie tam.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #1269 dnia: Sierpnia 04, 2011, 20:22:58 »
    Ja dodam że sam cRPG jest tylko zapleczem dla tego właśnie STRATEGUSA który stanowi esencję tej gry i dla której został stworzony cRPG.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Nixxx

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1270 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:05:29 »
    A jak wbić na taki serwer? Trzeba ściągać coś jeszcze, posiadając tylko mod cRPG?

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #1271 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:41:10 »
    Nie, bitwa odbywa się na dwóch serwerach, zależnie od Twoich ustawień. Ale te ustawienia są w Strategusie. W każdym bądź razie są to serwery: "Eu_cRPG_3" oraz "cRPG_NA_Strategus". Są to serwery, które z niewielu wyróżniają się tym, że mają ustawiony tryb "Strategus - Duel". Niektóre serwery też mogą taki posiadać - ale są to zwykłe duele. Każdy serwer strategusowy jest normalnym duelem. Dopiero podczas bitwy zamienia się w prawdziwą rzeźnię. Co do Twojego pytania - nie potrzebujesz niczego, żeby na taki serwer wbić. Żeby grać musisz się na bitwę zapisać. Możesz to zrobić w zakładce "Battles" na Twojej stronie cRPG.

Pozdrawiam!

Offline BreakIn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1272 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:46:32 »
    No właśnie, propo tego.  Zapisuję się na bitwę, mam status: pending, potem wchodzę do tej bitwy i nie mogę dołączyć do drużyny, do której się zapisałem, do drugiej też nie. Co zrobić?
    (click to show/hide)

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1273 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:12:16 »
    Tymbark, widziałem Cię dzisiaj  na serwerze crpg - battle. Ładnie kosiłeś mieczem i tarczą. Ja tak samo używam tego zestawu mam miecz 102 prędkości ale zawsze jestem za wolny i każdy mnie trafia po odsłonięciu się tarczą , jak Ty to robisz że tak kosisz ?

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1274 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:27:11 »
    Tymbark, widziałem Cię dzisiaj  na serwerze crpg - battle. Ładnie kosiłeś mieczem i tarczą. Ja tak samo używam tego zestawu mam miecz 102 prędkości ale zawsze jestem za wolny i każdy mnie trafia po odsłonięciu się tarczą , jak Ty to robisz że tak kosisz ?

(click to show/hide)

A tak na poważnie to 35% sukcesu to dobry lvl + dobry build postaci. Na resztę składa się skill oraz polepszone [loomy] itemy...