Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG&Strategus  (Przeczytany 222496 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    Odp: cRPG MOD
    « Odpowiedź #1005 dnia: Maja 09, 2011, 18:14:42 »
    Już zarzucam, ziomalu, joł, joł:

http://www.mbrepository.com/file.php?id=2247

Łapaj linka, rispekt. Joł.

Offline kamiloptak1998

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1006 dnia: Maja 11, 2011, 11:12:17 »
    Ten nowy wygląd moda mi się bardzo podoba. Estetyczne i łatwe w obsłudze. Niestety pewnie i tak nie skorzystam z generacji bo jestem słaby :D

Offline Sivlaryan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1007 dnia: Maja 11, 2011, 14:58:36 »
    Czołem Panowie,

Powiedźcie mi jak to jest możliwe, że gdy walczę z osobą, która ma dwuręczny miecz ona blokuje wszystko? On ręcznie blokuje te ataki czy to jakiś automat jest? Automatycznie blokuje mu kierunek atakującego? Samemu ręcznie choćbym na duelach ćwiczył po kilka godzin to nie ma szans blokować dłużej niż 5-6 ataków.

Siv.

edit: I jeszcze! Czy są jakieś Polskie serwery, na których mogę pograć z Polakami?

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #1008 dnia: Maja 11, 2011, 15:35:37 »
    1. Po prostu wyobraź sobie, że tacy ludzie istnieją. Nie ma tu żadnych kodów, auto-bloków, tylko umiejętności i ewentualne szczęście.
    2. Nie.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1009 dnia: Maja 11, 2011, 15:47:32 »
    1. Po prostu wyobraź sobie, że tacy ludzie istnieją. Nie ma tu żadnych kodów, auto-bloków, tylko umiejętności i ewentualne szczęście.
    (...)
    Niestety, na dzień dzisiejszy nie do końca masz rację...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #1010 dnia: Maja 11, 2011, 16:14:09 »
    Co masz na myśli, co wiesz, bądź czego się domyślasz?
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #1011 dnia: Maja 11, 2011, 16:15:08 »
    http://forum.c-rpg.net/index.php/topic,5165.0.html

Autor tematu miał ponoć kontakt z hakami (to znaczy "testował" je).
    « Ostatnia zmiana: Maja 11, 2011, 17:07:22 wysłana przez Dravic »
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline kamiloptak1998

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1012 dnia: Maja 11, 2011, 16:35:38 »
    ej co jest bo wyświetliło mi się na stronie "WHAT IS THIS I DONT EVEN..." i tylko tyle.

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #1013 dnia: Maja 11, 2011, 17:07:31 »
    0.o

Coś się dzieje:

a) chadz patchuje stronkę
    b) chadz patchuje stronkę i dodaje Strategusa
    c) fałszywy alarm, to tylko kolejna awaria strony
    d) coś innego, nie jestem w stanie wymyślić, co

EDIT

Już działa, ja osobiście nie widzę różnicy.
    « Ostatnia zmiana: Maja 11, 2011, 17:10:40 wysłana przez Dravic »
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #1014 dnia: Maja 11, 2011, 17:47:16 »
    Czołem Panowie,

Powiedźcie mi jak to jest możliwe, że gdy walczę z osobą, która ma dwuręczny miecz ona blokuje wszystko? On ręcznie blokuje te ataki czy to jakiś automat jest? Automatycznie blokuje mu kierunek atakującego? Samemu ręcznie choćbym na duelach ćwiczył po kilka godzin to nie ma szans blokować dłużej niż 5-6 ataków.

Siv.

edit: I jeszcze! Czy są jakieś Polskie serwery, na których mogę pograć z Polakami?

Nie ma szans blokować po 5-6 ataków? Nie rozśmieszaj mnie. Sam mogę blokować bez skończenia ludzi, którzy nie mają pomysłu na walkę i atakują jak popadnie, a nie uważam się za jakiegoś uber pro. W reprezentacji są ludzie, których manualnego bloku nie da się złamać, więc przestać pieprzyć jaki to "jesteś pewny" tylko spinaj poślady i postaraj się dojść do takiej samej wprawy jak czołówka cRPGa.

Offline Sivlaryan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1015 dnia: Maja 12, 2011, 11:31:28 »
    Kolego, spokojnie, po co ta spinka? Ta agresja? Zadałem normalne pytanie ponieważ stanowiło to dla mnie olbrzymią zagadkę , że w tłumie widzę kolesi, którzy blokują ataki 3-4 osób i jeszcze je zabijają. Grę mam od 3 dni i zastanawiałem się czy to rzeczywiście refleks rzędu 0,010ms kwalifikujący się do F1 czy coś może trzeba ustawić, żeby automatycznie blokowało mi kierunek wrogiego ataku. Jeszcze raz nie spinaj się bo się spocisz. Niepotrzebna jest mi tu agresja małego polaczka.

Ponadto nigdzie nie napisałem, że jestem czegoś pewny. Jeśli chcesz zabłysnąć to przynajmniej sobie niczego nie dopowiadaj.

Pozdrawiam.
    « Ostatnia zmiana: Maja 12, 2011, 11:51:22 wysłana przez Sivlaryan »

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #1016 dnia: Maja 12, 2011, 12:32:53 »
    To ty tutaj prowokujesz. Gleadr tylko stwierdza że po długim treningu można blokować w nieskończoność, i się z nim zgadzam bo nie raz poczułem na głowie jego młot bojowy. Chociaż bardzo możliwe że byli to cheaterzy, o ile autoblocker istniał od jakiegoś czasu (nawet był naszej rodzimej produkcji) był on ciekawostką używaną w wąskim gronie, i nigdy w czasie normalnej gry(bardziej zabawa programistyczna niż chęć cheatowania). Sam nie miałem okazji go testować ale słyszałem że działał. Ale podobno ostatnio ktoś wypuścił publicznie inny hack do WB. Miejmy nadzieje że TW zepnie pośladki i wymyśli jakieś sensowne zabezpieczenie.
    PS. Autora wymienionego wyżej w tekscie autoblockera nie podaje żebyście mu nie spamowali skrzynki.

Offline Sivlaryan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1017 dnia: Maja 12, 2011, 13:40:55 »
    Jestem już na tyle dorosły, że rozumiem co się do mnie mówi/piszę. Niemniej jednak ton Twojego kolegi opiewał sporo poniżej zera, choć merytoryczną treść jego notki zrozumiałem. Dostałem wcześniej odpowiedź na swoje pytanie i wciąż powtarzam, że po prostu nie wiedziałem co nie jest podstawą do zwrotów typu "więc przestać pieprzyć jaki to "jesteś pewny" tylko spinaj poślady", bo wydawało mi się, że na tym forum udzielają się ludzie dorośli i dojrzali. Kończę ten bezsensowny offtopic bo to do niczego nie prowadzi.

Pozdrawiam.
    « Ostatnia zmiana: Maja 12, 2011, 13:44:02 wysłana przez Sivlaryan »

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #1018 dnia: Maja 12, 2011, 15:16:21 »
    Jeżeli sądzisz, że po 3 dniach od nabycia gry będziesz w niej mistrzem to...powodzenia. cRPG istnieje nie od dzisiaj i także nie od dzisiaj wiadomo, że istnieje wielu wymiataczy, którzy grali w tą grę od początku, od bety. Sam grałem od bety i jakiś epicki w namualu nie jestem, ale na pewno umiem zablokować więcej niż te parę bloków. To naprawdę nie jest takie trudne...Wystarczy tutaj po prostu poćwiczyć...A, i jeszcze jedno. Od razu mówię, że stoję po stronie Glaedra - może nie jest bezkonfliktowy, ale jeżeli uważasz, że osoba, która blokuje 5-6 ataków (!) to cheater...hmm...pozostawię to bez komentarza...

Offline Obi Wan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1019 dnia: Maja 12, 2011, 16:09:42 »
    Panowie mi tez sie ton wypowiedzi Glaedra nie spodobal i zle go odebralem. Sivlaryan grzecznie sie przywital i zapytal jako nowy gracz o co biega... Moze z racji mojego podeszlego wieku tak to wlasnie odebralem...Tymbark Sivlaryan nigdzie nie pisal,ze twierdzi iz ktos kto tyle razy blokuje jest oszustem. Czesto sie smieje na moim forum totalwarowym jak ludzie zarzucaja sobie brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem, ale chyba czasami tak bywa...
    « Ostatnia zmiana: Maja 12, 2011, 16:17:20 wysłana przez Obi Wan »