Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG&Strategus  (Przeczytany 222037 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zib

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: cRPG MOD
    « Odpowiedź #525 dnia: Grudnia 24, 2010, 10:54:02 »
    Co sądzicie o przejściu w tym momencie na następną generację? czy lepiej nie ryzykować?

Offline leuthen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #526 dnia: Grudnia 24, 2010, 12:25:10 »
    Spokojnie możesz iść w kolejne geny, ja wczoraj zrobiłem kolejną - i ostatnią jak na razie - Falkę i wszystko jest ok. Teraz mam masterwork longsword, hehe :))

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #527 dnia: Grudnia 24, 2010, 12:38:40 »
    Hmm, teraz mam kolejny dylemat. Ostatnimi czasy zacząłem się zastanawiać nad tym, aby Flamberge, który mam obecnie sprzedać. Po tej akcji miałbym na koncie jakieś ~33 000. Następnie chciałem kupić konia (konkretnie Łowcę, Destriera) po czym zostało by mi 10 000. Kolejno kupić jeszcze Morgiego i Elitarną Tarczę Kawaleryjską (Morgi kosztuje coś około 1 000, a Elitka ~1 200). Biorąc pod uwagę moje Agility na poziomie 17 mógłbym spokojnie dobić do 3 Shieldingu (obecnie 1). Brakuje mi jakieś ~800 000 expa do lvl'a 31 - wtedy mógłbym używać destriera. Co o tym myślicie? Jest jakiś sens bić na to wszystko przed patchem, czy dać sobie spokój?

Łedit: Nieaktualne. Zrobiłem nowego gena - tarczownika.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 24, 2010, 13:49:37 wysłana przez Tymbark »

Offline FireCrix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #528 dnia: Grudnia 24, 2010, 21:44:34 »
    Po wielu przemyśleniach chcę być łucznikiem, jaki build polecacie, jaki luk itp.

Ja już o tym pisałem, a teraz, mając w perspektywie ten patch, tym bardziej to podtrzymuję.
    Królem łuków jest(a już z pewnością będzie) Strongbow(oczywiście jak już ktoś nabije 200wpf i 35 level to i stać go na luksus korzystania z longa i wara:). Bez sensu jest gubienie leveli na nabicie 18str, bo kary za Powerdraw nie niwelują, IMHO, większe obrażenia zadawane z  powolnego Longbowa czy tym bardziej z Warbowa.
    Lepiej te punkty zinwestować w Weapon Master(tym bardziej  jak po patchu będą takie problemy z dobiciem do 30lvl)
    Taki build nabijesz w 28 lvl, o ile mnie pamięć nie myli( konwertując też skillpoint'y)

Edit: Sprawdziłem i to powinno wyglądać tak-28lvl(można by to obniżyć  na niższe levele, konwertując skillpoints i  nie inwestując w ironflesha i power strike'a-tyle , ze wtedy dostajesz bombę w trąbę widłami od wieśniaka i padasz(tu uwaga-jak masz już wpf dla stronga powyżej 177p, możesz sobie pozwolić na armor o wadze 21, i wtedy problem słabych sił witalnych zostaje zniwelowany pancerzem);, a sam innych w meele możesz , co najwyżej, połaskotać pod pachami)
    Strength 15   
    Agility   24   

One Handed   1   [1 WPF cost]
    Two Handed   1   [1 WPF cost]
    Polearm               1   [1 WPF cost]
    Archery              200   [8 WPF cost]
    Crossbow   1   [1 WPF cost]
    Throwing   1   [1 WPF cost]

Ironflesh              5    2
    Power Strike   5   
    Shield   0   
    Athletics   0   
    Riding                 0   
    Horse Archery   0   
    Power Draw   5   
    Power Throw   0   
    Weapon master *   8

Piszę z pamięci( bo ja jednak jestem w innej sytuacji jesli chodzi o WPF-dziedziczenie)-trzeba by to było sprawdzić na kalkulatorze character builder, do którego link już kilkukrotnie podawałem.

EDIT1: Jeśli chodzi o ciuchy-zero nakrycia głowy, i jeśli już, to najtańsze/najlżejsze rękawiczki. Body armor to, po kolei, zależnie od wzrostu siłki i WPF- Gambeson/Light Leather/Lamellar Vest/ i na sam koniec(~200 wpf), coś o wadze bliskiej 21(teoretycznnie najlepsza jest Khergit Guard Armor=wysoka premia do ochrony nóg, ale ten szaliczek, ekhm... nie tenteges estetycznie i preferencyjnie;), buty to Sarranid Leather Boots/Sarranid Mail Boots i już jak nabijesz 220 wpf :),to coś w okolicach Khergit Guard Boots/Mail Boots.
    Dochodzi też kwestia, o której wspomniałem, estetyki, ale głównie chodziło mi o stopniowalność wymagań, pod kątem kar wagowych do WPF
    Broń to już kwestia tego, czy wolisz walczyć w półdystansie-wtedy jakiś Polearms( np słynny Dziób Kruka/Bec de Corbin;), ja wolę  walkę na styk, więc wybrałem2h/ katanę bo jest najszybsza.
    EDIT2:Można też wrzucić 100 weapon proficiency points  na konto swojej białej broni(żeby nie być tylko chłopcem do bicia), co da nam w efekcie 73 WPF  1h/2h/polearms i 188 WPF archery

_______________________________________ _______________________________________ ______________

Leuthen,
    Jeśli  stare rzeczy zostają z heirlooma, to , imho, opłaca się je do końca ulepszać(pomijając broń, np ciuchy, zwłaszcza dla łuczników, ze względu na kary wagowe), skoro później mają być takie obostrzenia ,żeby to osiągnąć.
    A kasa, rzecz nabyta, bo nie wyobrażam Sobie(i o tym chadz też nie wspomina) , żeby miało być pod tym względem gorzej, niż jest obecnie.
    Tym bardziej, że ja nic więcej kupować, praktycznie,  nie muszę, poza stadniną;) koni (obecnie mam Destriera w stajni), ale na to mam jeszcze dużo, dużo czasu.

EDIT: Aha, skoro jak piszesz , nie będzie restartu, to co z zachowanym WPF i zdobytymi Skillpointami?
    Przecież tu nie d się w żaden sposób przeprowadzić sensownej redukcji(tym bardziej jeśli ktoś wyląduje na pułpie i tak wysokiego levela, gdzie praktycznie żadne promocje i zmiany nie są możliwe, a przykładowo obcięcie choćby jednego punktu PowerDraw zmienia wszystko , to samo dotyczy np redukcji WPF archery, gdzie , przykładowo redukcja  tylko o 20p WPF  stacza łucznika do piekielnych kręgów:).

_______________________________________ _______________________________________ ______________

@down:Wesch96

Nie, nie, nie.

Stosuje się do tych zaleceń i mam pytanie chce przejść do 3 gen i nie wiem jaki item ulepszyć < jaką zbroje >

oraz czy powinno się najpierw do 24 agi a potem str czy jak?

EDIT1: Chcę być szybkim łucznikiem < chyba ninja > z jak największymi obrażeniami więc co mam do tego następnego gena przenieść bo się gubię.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 27, 2010, 19:47:49 wysłana przez FireCrix »

Offline leuthen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #529 dnia: Grudnia 25, 2010, 22:21:43 »
    Leuthen,
    Ty tu nie kręć, tylko gadaj mi tu zaraz jaki masz  ten feralny i niewyjściowy nick, bo przez Ciebie wszyscy kolesie w czerwonych brygantynach mają u mnie przechlapane(zwłaszcza ci z Dziobem Kruka) i cierpią za niewinność;)
    Przeglądałem ostatnie strony tematu i dopiero zobaczyłem ten Twój edit - to przez to, że zamiast spamować nowymi postami to Ty edytujesz ;-) Dziób Kruka nieużywany jest, teraz w użyciu tylko miecze u mnie są :) A nick to różnego rodzaju Falki/Cirille :)) Aktualnie "__Falka" :)

@FireCrix
    czy powinno się najpierw do 24 agi a potem str czy jak
    Najpierw jedziesz z siłą pod itemy, potem agi, potem na zmianę, zależy jaki build robisz :) Powiedz jaką chcesz mieć postać - łucznik, tincan, agi spamer, czy co tam innego - a coś będzie można Ci zaproponować :)

Stosuje się do tych zaleceń i mam pytanie chce przejść do 3 gen i nie wiem jaki item ulepszyć < jaką zbroje >
    To zależy kim chcesz być - ninja, tincanem, średniozbrojnym? Generalnie najlepsze (porównując masę - która jest zła bo spowalnia i obniża wpf - do ochrony) zbroje to te z kategorii 9 kg, dalej haubergeon, Sarranid Guard Armor - naprawdę świetna zbroja patrząc na relacje masa/pancerz (14 kg/ 46 pancerza) - a dalej wszystko jak leci od 19 kg, niewielkie różnice tu są i raczej kierowałbym się wyglądem przy wyborze niż czymkolwiek innym. Do tego rękawice - polecam jak najcięższe oprócz tych ostatnich. Co ciekawe zdecydowanie bardziej opłaca się brać ciężkie rękawice i lżejszy pancerz niż cięższy pancerz - Plate Mittens + Sarranid Guard Armor dają 56 pancerza a tną wpf z 200 do 184 (bez butów i hełmu), dla porównania Cuirass o pancerzu 55 tnie z 200 do 173 wpf. czyli przy pancerzu o 1 pkt lepszym obniżenie wpf jest o 16, a przy kirysie aż o 27. Nie mówiąc już o tym, że pierwszy zestaw waży 15,5 kg, a drugi 24 kg....

Liveon, Ty też to przeczytaj, bo ludzi w błąd wprowadzasz ;-PP
    EDIT1: Jeśli chodzi o ciuchy-zero nakrycia głowy, i jeśli już, to najtańsze/najlżejsze rękawiczki.
    Poza tym Tobie też bardziej opłacałoby się wziąć np Studded Leather Coat i Plate Mittens zamiast tego co nosisz ;) Oczywiście ważna jest też estetyka, ale same cyferki w takim zestawie są lepsze - z 200 miałbyś 195 (przy khergickich butach), a teraz masz 194, z pancerzem 40 przy Twoim obecnym 38 - zakładam że stosujesz się do własnych rad i masz skórzane rękawice :) A jeszcze lepiej Haubergeon + Plate Mittens - obniżenie wpf do 188, czyli tylko o 6 pkt więcej w porównaniu do tego co masz obecnie, a pancerz lepszy o 11 pkt. Pomyśl o tym!!! ;-) (żartuje łofkors, z radami nieproszony więcej się narzucać nie będę ;-) )

Tak na marginesie, ubrałem mojego ludzika z 23 lvlu i 15 agi w 9 kg ubranko, założyłem słomiany kapelusz (polecam, nic nie waży, a 2 pkt pancerza na głowie nie w kij dmuchał :D ), w dłoń chwyciłem masterwork longsword... WOW!!! Kurde bele, naprawdę niesamowicie się gra, jak z dopalaczem w tyłku po prostu, jednak masa pancerza robi ogromną różnicę, moja brygantyna waży niby tylko 16 kg, ale jednak różnica jest bardzo odczuwalna - jestem teraz duuuużo szybszy niż w brygantynie i z agi 18. A co to będzie jak dojdę do agi 24 i więcej :-DDD No i szybkość spamu... to jest broni chciałem powiedzieć ;) znacząco wzrosła - aktualny zestaw obniża mi wpf tylko o 10 pkt, a zestaw z brygantyną i armetem o 36/40. Tyle, że teraz każdy cios w łepetynę śle mnie do piachu, jednak armet to piękna rzecz.

PS Trochę późno, ale co tam, jeszcze się nie skończyły :) - Wesołych Świąt :)))
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 25, 2010, 23:07:01 wysłana przez leuthen »

Offline Zib

• Użytkownik
    « Odpowiedź #530 dnia: Grudnia 26, 2010, 16:25:59 »
    Ja znowu z kilkoma nubskimi pytaniami.
    Co lepsze Tears czy Cookies?I W co jak pakować żeby szybko machać i blokować? od tego są WPF , AGI  czy STR? Zostawilem flamebarga w koncie, bo za łatwo nim się zabija, ale jak mam ciasteczkowego potwora to od kilku dni to dopiero położyłem nim 3 gości.Inni wiadomo skill skillem ale radzę sobie już z koksami, ale tym jest znacznie trudniej. Kwestia treningu czy pakować musze w cos wiecej? Yo!

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #531 dnia: Grudnia 26, 2010, 18:24:55 »
    Ja znowu z kilkoma nubskimi pytaniami.
    Co lepsze Tears czy Cookies?I W co jak pakować żeby szybko machać i blokować? od tego są WPF , AGI  czy STR? Zostawilem flamebarga w koncie, bo za łatwo nim się zabija, ale jak mam ciasteczkowego potwora to od kilku dni to dopiero położyłem nim 3 gości.Inni wiadomo skill skillem ale radzę sobie już z koksami, ale tym jest znacznie trudniej. Kwestia treningu czy pakować musze w cos wiecej? Yo!

Lepszy jest Tears. Potrafi ranić pchnięciami w odróżnieniu do słabiutkiego cookesa. Po ulepszeniu jest jeszcze lepszy niż swój odpowiednik. Nie można "szybko" blokować. Nie ma umiejętności która odpowiada za bloki:) Co do szybkiego machania to tu trzeba pakować w two hand jeżeli chcesz by dwuręczniaki były lepsze. Niewiem czy agility też odpowiada za szybkość więc w tej sprawie się nie wypowiem.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline leuthen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #532 dnia: Grudnia 26, 2010, 19:45:20 »
    Nie można "szybko" blokować. Nie ma umiejętności która odpowiada za bloki:)
    No nie wiem, agi zwiększa szybkość poruszania broni - o 0,5 % za 1 pkt - i chyba odnosi się to zarówno do ataku, jak i do bloku. Ale fakt, nie jest to skill ;0 W każdym bądź razie agi jest tu bardzo ważny, goście z 30 agi mają już tylko z tego o 15 % szybszy atak, a do tego dochodzi premia do szybkości z wpf.

Jeśli chcesz szybko machać robisz build agi spamera, tak jak ja ;) Siłę musisz dociągnąć co najmniej do 15 i 5 power strike, to minimum. Ja mam 16 str, bo tyle potrzeba mi do itemów, w szczególności balanced tears tyle potrzebują. Ale można na dobrą sprawę wziąć zamiast tears great sword - po pierwszym upgradzie ma dif 15, a staty ma podobne do tears, trochę mniejsze obrażenia, za to trochę większa szybkość, jeśli chciałbyś zostać przy 15 str to ja bym brał great sword. Ja robię teraz build z 18 str, 6 power strike - 5 ps to trochę mało na tincany.

Tears generalnie jest lepszy od cookies - obrażenia typu pierce (kłute) zadają ogromne obrażenia ciężkozbrojnym, 34 thrust damage to jest sporo więcej niż 41 z cięcia. Tu: http://infinitum.dyndns.org/crpg/calc.htm można sprawdzić szczegóły. Na tej stronce jest też możliwość planowania rozwoju postaci, choć jest lepszy program do tego, ale ktoś inny musiałby Ci linka do niego podrzucić. Ja robię postać stricte od walki 2 h, żadnych punktów w riding, shield, itp. Na lvl 30, który będzie chyba "maksymalnym" po patchu, planuję mieć 18 str i 21 agi, a potem co się da to w agi.

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #533 dnia: Grudnia 27, 2010, 12:15:05 »
    Leuthen,

Chyba zaszło małe nieporozumienie:), ja pisałem o tym, jak rzutuje ciężar ubranka na WPF archery, a dodatkowo trzeba wiedzieć, jak ma się ubytek np 10 punktów archery do celności i szybkości(przeładowania), a ma się nieporównywalnie w stosunku do takiego samego upustu, jesli chodzi o  biegłość w posługiwaniu się bronią białą.
    No i ja patrzę i patrzę w ten calculator i mi wychodzi , że np  przy (przełomowym skąd inąd) archery 174 dla PD 6, rękawice  o wadze 1.5 daje mi zjazd o rzeczone 10p(czyli tak jakby jeden Weapon Master szlag trafił),a jeśli do tego bym sobie dorzucił  czapeczkę o wadze np 3, to, uwaga, uwaga- archery spada mi o...25 p(czyli następne 2 p WM idą się bujać).
    Do tego dochodzą graniczne/przełomowe momenty przyrostu/przewyższenia archery, jak już wspomniane 174 WPF(dla PD 6) ale to już rozważania czysto łucznicze i dla osób mocno drążacych temat.
    Krótko mówiąc i bardzo upraszczając sprawę; ciężar rękawic i nakrycia głowy w przypadku łucznika kończy się karą  z mnożnikiem  ca x3, natomiast samo body armor jest naliczane nominalnie(i tu sprawa jest jasna), no i te kary na każdym kolejnym pułapie/awansie WM wyglądają inaczej, więc trzeba sobie zawsze zerknąć w calc., czy to już ten moment, kiedy można sobie pozwolić na takie czy siakie penalty.
    Osobiście mieszczę się (prawie niezmiennie) w ubranku o łączej wadze 10.26(9 body, 1.25 foot,0.1 hand), poza ostatnimi/kluczowymi inkarnacjami na Siege, gdzie i tak nie ma strzelania, tylko jest ostre naparzanie na piąchy i sztachety pod flagą- wtedy wskakuję czasami w coś  konkretniejszego.  I jak widać to nie jest dobra/optymalna waga dla początkującego/średniozaawansowanego łucznika, bo w gruncie rzeczy, te wszystkie dywagacje powinny się odnosić do minimalnego przekroczenia łącznej wagi=5(czyli nie obarczonej żadną karą).
     Żeby jeszcze bardziej/poglądowo skomplikować sprawę- ja, obecnie, przy nominalnym archery 227(i przy powyższym ciężarze eq), mam efektywnie 301 arch.

PS Co do przełożenia się ciężaru zbroi na szybkość i efektywność walki, to masz całkowicie rację- dodam tylko, że np taki black armor itp, jest/są docelowo stworzony dla konnicy, IMHO(gdy brakuje punktów na ironflesha, a szybkość poruszania się i walki w parterze  nie ma większego znaczenia).

PS 1 W tej chwili Tears jest optymalnym wyborem, ale po patchu jego staty pójdą mocno w dół(a przynajmnie tak  było  to widać w betapatchu{to samo dotyczy np long espada eslavona z 1h-ogólnie  mocne kłujki zostaną znerfione}).

_______________________________________ _______________________________________ _________
    ze sztambucha operacyjnego Liveona- Falko, longsword... longsword, Falko.... zapamiętać, zlikwidować.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 27, 2010, 16:22:17 wysłana przez Liveon »

Offline leuthen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #534 dnia: Grudnia 27, 2010, 20:03:38 »
    Ok Liveon, faktycznie skopałem :-) Mój melee-centryzm sprawił, że w ogóle nie pomyślałem o tych przelicznikach dla archery i moje uwagi dotyczą tylko melee wpf. Ten kalkulator dla archery jest zresztą jakiś zakręcony troszkę, w ogóle nie wiem o co tam chodzi, ale nieważne, mnie to nie dotyczy ;) Co do przeliczników przy walce bronią białą to masz całkowitą rację, różnica 30 wpf jest dla mnie bardzo średnio odczuwalna - o ile tylko realne wpf (po odjęciu kary za zbroje) jest powyżej 130-140. Czy zatem mam 140 czy 170 wielkiej różnicy nie widzę. Więcej nie miałem więc nie wiem ;)

Tak swoją drogą pomyślałem, że jednak uderzę w kolejne geny mam bowiem nowy cel :) Zrobię sobie Luxery Brigandine dzięki czemu łącznie z plate mittens będę miał body armour 65 :D

Co do tears mam nadzieję, że nawet jak go osłabią to nie aż tak, jak to było początkowo, a najlepiej niech zwiększą jego cenę a zostawią staty :D

ze sztambucha operacyjnego Liveona- Falko, longsword... longsword, Falko.... zapamiętać, zlikwidować.
    Falko? FALKO????? Falka! (głupcze! ;-P) No nie mów Liveon, że sagi Wiedźmińskiej nie czytałeś... No proszę Cię, nawet nie próbuj... ;-) Moja postać to kobieta, więc Falka, a nie jakiś Falko ;)

PS Sorry, za zawartość nawiasa :) ale tak mi się skojarzyło z "gospodarka głupcze!" i nie mogłem się powstrzymać :)

PS2
    EDIT1: Chcę być szybkim łucznikiem < chyba ninja > z jak największymi obrażeniami więc co mam do tego następnego gena przenieść bo się gubię.
    No ale pomocniczo chyba jakiś miecz będziesz dźwigał? Jeśli tak to polecam longsword albo tears, ewentualnie katanę bądź nodachi - dla ninja (zwłaszcza klanowca) to fajna, stylowa rzecz ;) I wtedy upgradowałbym któryś z tych mieczy - pierwszy upgrade jest dla mieczy zdecydowanie najlepszy. Z łuków nie mam pojecia co warto brać, pytaj się Liveona :) Jak chcesz być łucznikiem to raczej nie warto Ci się bawić z upgradem zbroi. Podsumowując - zrób upgrade któregoś z mieczy, zawsze się przyda, nie teraz to w następnym genie :)

PS3 Co Wy macie z tymi editami, potem nie widać, że coś napisaliście i się gubię :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 27, 2010, 21:23:54 wysłana przez leuthen »

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #535 dnia: Grudnia 28, 2010, 07:40:09 »
    Leuthen,
    No, tak się jakoś uchowałem, że ani nie czytałem(robiłem 2 nieudane podejścia), ani nie oglądałem, ani nie grałem.
    O dziwo(albo i nie), to zupełnie nie moje klimaty.

Ze sztambucha operacyjnego Liveona: Falka, głupcze!

PS Bezkonkurencyjnym łukiem, gdzieś tak do poziomu 200 archery, jest Strongbow.No i  po patchu zdecydowana większość łuczników z niego będzie szyła- chcąc, nie chcąc, bo nikt raczej wyższego archery nie nabije.
    Mozna go też używać konno,ale to już taka wisienka na torcie...

PS 1 Nie wiem czy tylko u mnie jest ten problem, ale  adres z calculatorem od wczoraj nie odpala. Szkoda, bo to jedna z najbardziej przydatnych stron dla cRPG
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2010, 11:24:01 wysłana przez Liveon »

Offline Obi Wan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #536 dnia: Grudnia 28, 2010, 16:06:39 »
    A czy luczniczka Lamia jest ta Lamia z "Seksmisji" czy moze jakas inna zagraniczna?  Wiecie moze ktoz to? Pytam sie bo nie za bardzo widze nicki z forum, tylko wlasnie jakies inne. :D

Offline Kuba382

• Użytkownik
    « Odpowiedź #537 dnia: Grudnia 28, 2010, 16:31:40 »
    Mam jedno pytanie. Czy jest możliwość dostawania więcej pieniędzy na początek czy każdy dostaje 100 ?
    Jeśli można to bym prosił o wytłumaczenie jak to zrobić.

Offline safiron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #538 dnia: Grudnia 28, 2010, 17:16:50 »
    To ja mam takie pytanie: czy jest jakaś strona polska czy instrukcja bo wogóle nie mogę się w tym modzie połapać.
    (Sorry za takie pytanie ale dzisiaj dopiero ściągnąłem)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #539 dnia: Grudnia 28, 2010, 17:56:16 »
    Mam jedno pytanie. Czy jest możliwość dostawania więcej pieniędzy na początek czy każdy dostaje 100 ?
    Jeśli można to bym prosił o wytłumaczenie jak to zrobić.

Każdy dostaje po sto. Inaczej sprawa wygląda z przechodzeniem w nowy gen ale w przypadku pierwszej postaci dostaniesz 100.

To ja mam takie pytanie: czy jest jakaś strona polska czy instrukcja bo wogóle nie mogę się w tym modzie połapać.
    (Sorry za takie pytanie ale dzisiaj dopiero ściągnąłem)

Takiej pełnej instrukcji raczej nie ma. To znaczy jest ale po Angielsku jeżeli cię to interesuje. Możesz przejrzeć ten wątek w poszukiwaniu informacji lub ewentualnie wątek Grey Order w dziale Klanowym chociaż on raczej do tego nie służy:)

Liveon masz 301 archery? Przy którym levelu? Ja ze swoją 24 kilogramową zbroją mam 260. Tyle że mam 5 Power Drowa. Czyli dość sporo ta zbroja zabiera...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012