Pod tym adresem, po zalogowaniu, możemy zobaczyć parametry/specyfikacje wszystkich itemek, oraz rozmiar redukcji naszego lvl:)
Chyba ważnie i chyba ciekawe, bo to już jest( prawdopodobnie) najbardziej zbliżone do tego, czego możemy oczekiwać po wprowadzeniu patcha.
PS Przekopiowałem swój tekst z wątka GO, ale ponieważ jest to na tyle ważny,IMHO, news w świecie cRPG, to mam nadzieję, że admini mi wybaczą ten multispamposting:)
A szkoda by było, gdyby takie info umknęło czyjejś uwadze- bo np pewne topowe bronie stają się mało skuteczne/grywalne po wprowadzeniu patcha(np
Long Espada Eslavona).
A to jest jeszcze czas na ekonomiczną wymianę broni(bo, jak tam widać, ceny większości interesujących rzeczy, np 2h, ostro pójdą w górę).
PS 1 Jak widać, w przypadku łuków, szybkość naciągu będzie spowolniona o ok 1/3, właściwie większość broni będzie wolniejsza, w mniejszym lub większym stopniu, co premiuje graczy z dobrym blokiem.
PS 2. Konie z diff 6(dla przypomnienia to wymagałoby 36 AGI!) , chyba są tylko dla ozdoby, przy ograniczniku lvl do 35, jest praktycznie niewykonywalne wejście na ten poziom, chyba że ktoś poświęci prawie wszystkie Skill Points (po przekonwertowaniu), z miłości do koni:)
EDIT:@down
VerinenOgólnie jeszcze nie do końca zrobiona ta strona. Najlepsze buty- 5000, najlepsze rękawiczki- 17000 :P
Wcale bym się nie zdziwił gdyby te ceny zostały utrzymane. Ochrona nóg stanie się(po wprowadzeniu patcha) b. ważna, ze względu na zmniejszenie wielkości tarczy, więc szybka dostępność, nawet dla niezbyt zasobnych graczy, do w miarę dobrych kapci ma sens( a i tak łucznicy/kusznicy będą teraz konsekwetnie pruli do tarczowników po nogach), natomiast rękawice to dobro luksusowe:) więc i cena może być, ekhm, luksusowa;)