Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Turnieje - NPC  (Przeczytany 4810 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lacha333

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Turnieje - NPC
    « dnia: Maja 17, 2010, 17:55:43 »
    Mam pytanie które męczy mnie od b. dawna, a mianowicie: Kim są Kradus, Dranton i Xerina pojawiający się na turniejach.? Można ich w jakikolwiek sposób spotkać, nie na arenie.?

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Turnieje - NPC
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 17, 2010, 17:58:14 »
    Tak, jednego [tego najlepszego] można spotkać na forum tawerny "four ways". KLIK! lub wprost do jego KLIK!

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Maja 17, 2010, 18:00:53 wysłana przez Kradus »

Offline lacha333

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 17, 2010, 18:05:35 »
    Bo Ci "stali bywalcy" to niezłe wojaki są, którzy mogliby namieszać w walce. ^^

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 18, 2010, 10:39:56 »
    Co ciekawe, pokonując tych niezłych wojaków dostajemy mniej doświadczenia niż za średnią jednostkę.
    Mnie ciekawi, czy gdy pozwolimy członkowi naszego oddziały wygrać turniej, to czy będą z tego jakieś korzyści. Np. W finale walczymy z Lezalitem. podłożymy mu się, i ciekawe co z tego będzie mieć.

Offline lacha333

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 18, 2010, 15:24:00 »
    Ale odbiegając od tematów NPC, to mało realistyczne jest to że w 2 półfinale gdzie walczy np. Król Yaroglek z Siostrą miecza, wygrywa ta druga, mimo iż jest zwykłą wojaczką, a on jednak królem veagirów. ^^

Offline Najemnik_001

• Użytkownik
    • Ale nuda...
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 18, 2010, 20:19:55 »
    Co ciekawe, pokonując tych niezłych wojaków dostajemy mniej doświadczenia niż za średnią jednostkę.
    Mnie ciekawi, czy gdy pozwolimy członkowi naszego oddziały wygrać turniej, to czy będą z tego jakieś korzyści. Np. W finale walczymy z Lezalitem. podłożymy mu się, i ciekawe co z tego będzie mieć.

Ja tak miałem w jedynce [przegrałem z kimś z mojej drużyny w finale] i nic się nie stało, ale nie wiem jak jest w Warbandzie.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 29, 2010, 13:15:08 »
    A mnie denerwuje, że taki np. Nojon Chaurka zostaje zabity w kolejnych 4 rundach turnieju a i tak przechodzi dalej choć nie walczy jakoś fantastycznie. Ale się musiałe wykosztować na łapówki....... A co do tej trójki, to jest to po prostu urozmaicenie.

PS. Ja szukałem, ale nie udało mi się znaleźć w becie tego Zendaru. :( Kradus, wiesz gdzie to jest?
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 29, 2010, 14:37:18 »
    O ile pamiętam to ostatnią wersją, w której Zendar występowało było 0.903. W 0.960 chyba było już zlikwidowane.

PS: Już drugi temat cichy od dwóch miesięcy, który odświeżasz el.macioro. Przystopuj trochę z archeologią.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2010, 14:42:52 wysłana przez Arcylisz »

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 29, 2010, 16:34:17 »
    A mnie denerwuje, że taki np. Nojon Chaurka zostaje zabity w kolejnych 4 rundach turnieju a i tak przechodzi dalej choć nie walczy jakoś fantastycznie.

Się ciesz, że to działa w obie strony, bo jak ty padniesz, to mistrz turnieju też może zadecydować, że byłeś na tyle dobry, że Cię nie wywali na zbitą skorupę.

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 29, 2010, 16:42:28 »
    Mi się ciągle wydaje że tak jest tylko wtedy gdy pokonamy dużą liczbę wrogów. No bo pewnego razu w Sargoth na turnieju były trzy drużyny (A, B i C, w A byłem ja). Były po czterech chłopa. B i C fajnie się na siebie rzucili, a nim by dobiegliśmy to już byli tylko dwaj z B. Zrobiłem sobie pro-berserka i z mieczem dwuręcznym poszedłem na pierwszy ogień, a że obrażenia normalne, jeden gość zblokował mój cios, a drugi zdzielił siekierą, potem ten z tarczą dobił i padłem. To byli zwykli wojacy, chyba doświadczeni wojownicy, a w mojej drużynie nastawiona na łamanie kości Matheld ze swoją ulubioną bronią (siekiera, tarcza), Król Ragnar i lord. Śmiem twierdzić że moja drużyna by ich zmiażdżyła, a tutaj - zostałeś wyeliminowany z turnieju.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Chaos, świnki i pijany grabarz - bo mrok nie zawsze jest poważny.:D

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 29, 2010, 16:55:32 »
    Tak mi się wydaje, że musisz troszku zabić, ale to nigdy nie wiadomo, jaki jest próg ;d Ja kiedyś zabiłem dwóch (na początku) i zostałem sam na dwie drużyny, więc mnie zabili, a jednak zostałem w turnieju..

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Lipca 29, 2010, 17:43:29 »
    No mi też się tak zdaje, bo w innym przypadku rzucę się z tarczą i mieczykiem to wybiję połowę wrogów, nawet jeśli moja drużyna jest na wybiciu.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Chaos, świnki i pijany grabarz - bo mrok nie zawsze jest poważny.:D

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #12 dnia: Lipca 29, 2010, 18:41:35 »
    Ale mnie bardziej chodziło o to, że lordowie przechodzą dalej chociaż lamią. A Degren ma rację. Zawsze, gdy ktoś z twoich ludzi  padnie, przechodzi dalej, jeżeli twoja drużyna wygra. A ty, nawet jeżeli masz w drużynie samych hardkorów, odpadniesz, jeżeli zginiesz nie powaliwszy nikogo.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Revix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #13 dnia: Września 02, 2012, 22:26:29 »
    To jest tak w Pierwszej rundzie musisz pokonać jednego w drugiej dwóch i tak dalej

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #14 dnia: Września 04, 2012, 08:26:47 »
    To jest tak w Pierwszej rundzie musisz pokonać jednego w drugiej dwóch i tak dalej

Przepraszam , że przeszkadzam ale odświeżasz post z przed 2 lat.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies