właśnie mam jeszcze jedno pytanie . ale nie musisz na nie akurat ty odpowiadać jeśli nie wiesz Dawo więc chodzi o to że wkurza mnie to że rhodocy mają te zjeb... tarcze!!! bez nich byli by skuteczniejsi. a więc przejdę do sedna. chcę usunąć pewną część ekwipunku od jakiegoś żołnierza i żeby nigdy po rekrutacji tej jednostki jej nie było w żadnej części drzewka ale nie chce jej usuwać z gry więc da się coś z tym zrobić?
To dobry pomysł nie jest bo wtedy jak rhodocy będą mieć wojnę z khergitami to po nich wystrzelają ich jak kaczki. Tak samo z vaegirami. Lub nordowie samymi toporami do rzucania i oszczepami ich wyrżną.
Edit: a ja bym dodał że jak się zbliżą do rhodoków na jakieś 2m to sami by tarcze na plecy brali i by się już bez nich bili to by było nawet dobre, a gdyby wroga nie było w zasięgu 10m to by znów brali. A ja mam pytanie co mam zrobić z skryptem który rozszerza drzewka rozwoju najemników aby działał bo jak narazie to wyszło mi że mężczyźni chodzili w babskich ciuchach a oberżyści tylko w bieliźnie. A kobiety w ubraniach mężczyzn.