Kolejne pytanie natury technicznej - jak zapisać teksturę w wings w formacie obj ? Model sam mogę zapisać, otwieram go w OpenBrf, wszystko cacy, ale nie ma tekstur. Co radzicie ?
EdiT: Dobra, mam ten program do konwersji, wszystko ładnie, odpalam, konwertuję, ale nie pojawia mi się żaden nowy plik o.O, co jest grane ?
EdiT 2: Dobra, konwersja udana, wszystko fajnie. Dodałem kopię do plików z gry, jak w poradniku, zapisałem, ale nie ma tego w grze. Czy przedmioty dodaje się innaczej niż budynki ? Jeżeli tak, to proszę link ,bo znaleźć nie mogę. Pozdrawiam.
Edit 3: Kopia dodana, ale mam jeszcze jeden problem. Nie mogę znaleźć jej w sklepach, to po pierwsze. Po drugie, nie ma jej z troop editorze. I po trzecie, pomieszał się zupełnie ekwipunek u poszczególnych jednostek, tak na przykład bandyta z gór jeździ na warhorsie ;/. Inny przykład - Polski rekrut, który w Troop Editorze nie ma ma rękawic, biega w rękawicach z kolczugi (nie wiem jak to sie nazywa, może kolcze rękawice ?). Wie ktoś co na to poradzić ?