1. Nick w grze i wiek?
Nick w grze Sir_Michal. Lat mam 15, wiem nie spełniam wymagań (ale jak to Rozman ujął w pierwszej częśći swej wypowiedzi, druga jest tragiczna;p) jestem osobą przynajmniej w miarę inteligentną i nie tworzącą problemów (zależy kto ocenia). A co niepotrzebnego gadania na TSie to u mnie jest często odwrotnie, ale zazwyczaj choć w najmniejszym stopniu staram się rozmawiać.
2. Dlaczego chcesz do nas dołączyć ?
Po pierwsze posiadanie klanu daje możliwość gry taktycznej. A tu wiem, że z nią problemów u Was nie będzie. Po drugie granie samotne z czasem jest nudne i "już z tego wyrosłem". Po trzecie Was już znam no i czuję się przywiązany. No i ogólnie ta atmosfera jaka tam panowała- myślcie sobie co chcecie, ale mi się ona podobała. Zresztą to mój najlepszy klan w jakim byłem (inna rzecz, że był to również mój pierwszy klan gdziekolwiek). Choć i tak najbardziej pragnę z pewnym gronem osób: rywalizować, grać, a także wspomagać, osłaniać się, wrzeszczeć, wysłuchiwać wrzasków, wypełniać rozkazy... Ogólnie rzecz biorąc wcielić się w średniowiecznego rycerza. A każdy rycerz musi być do czegoś przywiązany, czegoś bronić i należeć.
3. W jakiej sekcji (konnica, piechota, strzelcy) się specjalizujesz?
Hmmm... Specjalizuję się główne w konnicy (oczywiście nachylona). Ale na odpowiednich mapach gram łucznikiem/kusznikiem. Oczywiście lepszy ze mnie kusznik aniżeli łucznik. A piechociarz ze mnie też jest całkiem dobry, ale najczęściej nie widzę potrzeby walki nim, z kilku przyczyn: konny bez konia to piechociarz, a na koniu dodatkowe fragi są. Za to dobry strzelca nie potrzebuje mieczy:D
4. Coś o sobie (hobby, zainteresowania)?
Interesuję się grami komputerowymi w głównym stopniu. Lecz nie stronię także od książęk historycznych, takich jak powieści Gemmela, Jack'a Whyte, Sapkowskiego czy Komudy (którego to obecnie czytam- część druga "Galeonów Wojny"). Interesuję się szeroko pojętą historią. Od dziecka interesowała mnie starożytność. Następnie dzięki serii Total War poznałem jakże ujmujące średniowiecze. W tym samym czasie kolega, który polecił mi tę grę zainteresował mnie I i II Wojną Światową, a także wszelki wojnami toczącymi się później (tu z nie wielkim wsparciem serii CoD). Dalej seria Total War rozbudziła we mnie ciekawość późniejszych dziejów świata, łącznie z bataliami morskimi. No i interesują mnie najbardziej bitwy, ale też historia życia sławnych generałów czy formacje piechoty. Ogólnie sprawa wojskowości. Oprócz tego sport. Uczę się języków obcych: angielskiego i...Русский язык. Nie to nie jest wcale żart. Uczę się naprawdę obu tych języków (i mieszkam w Polce!). Efektów nauki lepiej nie pokazywać, właściwie nie ma jak pokazać czegoś czego nie widać.
5. Jak długo grasz w Warbanda?
Email z pierwszą wersją bety przyszedł dokładne 10 września ubiegłego roku, a więc tegoż samego dnia zaczęła się moja przygoda trwająca do dziś.
Skoro chcecie by ktoś Was pytań zadał. Póki co mam dwa:
1. Od czego pochodzi skrót klany REF? Wiem, że nie jest to bardzo potrzebne, ale dobrze wiedzieć:D
2. Co z dotychczasowym serwerem SZ? Skoro SZ nie ma będzie pod opieką REF ma się rozumieć (przynajmniej by się nie marnował).
Jak wpadnę na jakieś pytanie przez noc to uzupełnię.
W czasie pisania posta, doszło parę nowych wiadomości:
Deadulus lepiej celować wysoko, aniżeli nisko, jak to zademonstrował Katsura:D Nikogo i nic nie obrażam, więc proszę się nie burzyć.