Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][REF] Refesesesesferes  (Przeczytany 98596 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: Refesesesesferes
    « Odpowiedź #690 dnia: Listopada 27, 2011, 19:30:19 »
    Też chciałbym wiedzieć kto im podał hasło...
    Tu mogę zdradzić pewną tajemnicę o której powiedział mi "haker" - był to (były już) członek REFu :) Tak więc winnego szukajcie wśród swoich członków.

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #691 dnia: Listopada 27, 2011, 19:31:29 »
    Byłem na meczu z REF'em w składzie GSE i dobrze pamiętam że był wynik 20:0 dla REF'u więc nie rozumiem po co się czepiasz Blacha .

EDIT: Chyba mają pewność że to ktoś z PE http://refclan.com/smf/index.php?topic=1603.30
    « Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2011, 19:34:47 wysłana przez pysio955 »

Offline Voland_s

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #692 dnia: Listopada 27, 2011, 19:41:48 »
    Poproście o bany przez PW, nie trzeba psuć innym wątku.
    Pozdrawiam

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #693 dnia: Listopada 27, 2011, 19:46:52 »
    Wyjaśniając sprawę GSE, przejrzałem historię naszych meczy i sparingów i owszem, graliśmy z GSE ale sparing, nie mecz wiec wynik, zgodnie z naszymi zwyczajami, pozostaje nieujawniony.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #694 dnia: Listopada 27, 2011, 19:54:13 »
    Mamy pewność, a teraz wyjdź, bo zadajesz głupie pytania.
    Niema głupich pytań panie adminie są tylko głupie odpowiedzi.

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #695 dnia: Listopada 27, 2011, 20:04:02 »
    Oprócz tego są jeszcze bany ;)

Z związku z zaistniałą sytuacją uaktualniliśmy naszego CRa, przede wszystkim mecze. Podziękowania składać dla Rome'a.

http://calradianrealms.com/warband.php?id=28
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #696 dnia: Listopada 27, 2011, 20:04:57 »
    Pysio co ty ode mnie chcesz? Po prostu kiedyś jak na CR patrzyłem to był mecz GSE vs REF wstawiony, a dzisiaj patrze , go nie ma - no to spytałem
    (click to show/hide)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #697 dnia: Listopada 27, 2011, 20:46:02 »
    Niema głupich pytań panie adminie są tylko głupie odpowiedzi.
    Może jeszcze chcesz usprawiedliwiać takie czyny ? Osoby, które dopuszczają się takich działań, niszczą pracę innych powinny kończyć swój żywot w obozach pracy.
    A osoby, które zadają tendencyjne pytania, na które znają odpowiedź są dla mnie [...zachowam dla siebie...].

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #698 dnia: Listopada 27, 2011, 22:49:45 »
    Może jeszcze chcesz usprawiedliwiać takie czyny ? Osoby, które dopuszczają się takich działań, niszczą pracę innych powinny kończyć swój żywot w obozach pracy.
    A osoby, które zadają tendencyjne pytania, na które znają odpowiedź są dla mnie [...zachowam dla siebie...].

Takie pytania nazywają się pytaniami retorycznymi. Mnóstwo osób takich zbiegów literackich używa. naprawdę takie osoby są dla ciebie. "A osoby, które zadają tendencyjne pytania, na które znają odpowiedź są dla mnie [...zachowam dla siebie...]".
    Dla mnie to trochę dziwne.

Heh  swoim temacie bardzo szybko reagujecie(admini), a w innych jest brak reakcji lub olewka zachowań bardzo dziwnych. Zamiast zajmować się swoim tematem skrupulatnie zacznijcie aktualizować np bazę danych o klanach lub tępić innego rodzaju patologie.

Pytanie retoryczne - figura stylistyczna i retoryczna; pytanie zadane nie dla uzyskania odpowiedzi, lecz w celu skłonienia odbiorcy do przemyśleń na określony temat, podkreślenia wagi problemu; ewentualnie pytanie, na które odpowiedź jest oczywista.

Sir michał
    Oprócz tego są jeszcze bany ;)
    Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.

No tak za zwrócenie uwagi adminowi, który wywodzi się z refu heh, hi pfff Nie dbam oto mogę dostać ostrzeżenie bana itd. To tylko będzie świadczyło o Głębokiej patologii tego forum. Można rzec, że będziecie jak PZP. Co ja gadam jesteście jak PZPN. (każdy chyba wie co ja mam na myśli)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #699 dnia: Listopada 27, 2011, 23:15:21 »
    Jako dobry kolega sosna, mowie odpuść bo uwierz mi, nie warto. Na tym forum nigdy nie panowała sprawiedliwość,np w ciągu dnia złamań regulaminu są setki, a admini tylko czasami dadzą jakieś ostrzeżenie, ale w sumie można ich zrozumieć, gdyby za każde wykroczenie karali, to te forum oj dawno by już upadło....

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #700 dnia: Listopada 28, 2011, 08:13:19 »
    Bo Ty Sosna oczywiście wiesz, że to było pytanie retoryczne, prawda ? Ja tak nie uważam. To, że kiedyś byłem w REF-ie nie ma nic do znaczenia. Zareagowałem, bo ta sprawa dotyczyła również mnie.

Rozumiem, że Wy wiecie lepiej jak należy reagować na przypadki łamania regulaminu ? To ja wam coś powiem, jakbyście [ogół użytkowników] czytali regulamin i się do niego stosowali, mielibyśmy o wiele bardziej ułatwione zadanie. Ale nie, po co kogoś upominać, dołączmy się do trollowania, flame warów itp będzie super. Tylko czekam, kiedy Soner zmieni skrypt forum na nowszy. Wtedy nie będzie tylu banów. Dostaniecie "muta 100%" na jakiś czas i będzie spokój. A jak się komuś nie podoba, niech naciśnie przycisk "Wyloguj" i niech już tu nie wchodzi. Słów o PZPN nie będę komentował, bo to zakrawa na jakąś kpinę.

I mały przykład. Zobacz na Hitmenów, oni jakoś nie mają problemów z odpowiednim zachowaniem. Przypadek ? Nie. To teraz sobie to przemyśl.

Zamiast zajmować się swoim tematem skrupulatnie zacznijcie aktualizować np bazę danych o klanach
    Myślę, że nie zasługujecie na to...

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #701 dnia: Listopada 28, 2011, 09:36:22 »
    Skoro już wyjaśniamy tu drażliwe kwestie to i ja dorzucę coś od siebie.

Zastanawia mnie cały czas jak osoby nie wnoszące nic pozytywnego (spamu i trollingu nie zaliczam do grona działań pozytywnych) w rozwój tego portalu mają w ogóle czelność wytykać innym brak lub opóźnienia w działaniu? Wymagacie wiele ale czy któryś z was zadeklarował choćby chęć pomocy?

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #702 dnia: Listopada 28, 2011, 09:53:21 »
    Ja deklarowałem pomoc, chociazby w temacie o aktualizowaniu info o klanach, chociaż chyba nie skorzystacie, bo nie ciesze sie u was przyjaznym nastawieniem... Poza tym prosiłem o zrobienie porzadku w temacie SE na co Luca odparl że przecze sobie bo SE to nie klan, co z tego że nigdzie nie pisze że nie można zakładać grup, a regulamin jest do całego działu ale po co coś robić, w końcu to wadząco wam grupa
    (click to show/hide)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #703 dnia: Listopada 28, 2011, 10:00:30 »
    Blacha, nie dla tego nie mam zamiaru reagować na twoje wiadomości, że SE mi przeszkadza. Tą sprawę uważam za zamkniętą, zabroniłem klanowiczom REFu brać udziału w jakichkolwiek meczach SE i ufam, że mnie zrozumieli i nie zawiodą.

Sprawa jest dużo prostsza. Powiedz mi czemu mam jakiś temat sprzątać na twoje żądanie (słowa proszę chyba cię nikt jeszcze nie nauczył) skoro sami członkowie SE zaraz zrobią tam bałagan jeszcze raz (i będą robili syf za każdym razem jak tylko pojawi się ku temu okazja)? Po prostu mija się to z celem...

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #704 dnia: Listopada 28, 2011, 11:17:46 »
    Prawie sie uśmiałem, szczególnie że tylko ja tam z SE pisałem +3 posty Exodusa, a reszta to spam jakichś innych osób, ludzie od was niestety sie ciebie posłuchali, lecz nam to nie przeszkadza, szkoda że mnie oszukałeś a teraz mydlisz oczy ludziom gadajac coś o nieistniejacej umowie. Poza tym chyba twoim obowiazkiem jest dbanie o porzadek na tym forum i nikt nie powinien ci o tym przypominac. Poza tym jak juz wspomniałem, oferowalem wam pomoc wiec nie pisz wiecej ze nikt ci wam jej nie oferowal  

edit: Sosna dobrze gada, a skoro po otworzeniu tematu SE byłby tam bałagan to twoim obowiązkiem jest go posprzątać
    « Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2011, 11:30:34 wysłana przez Blachaaa »
    (click to show/hide)