Może jeszcze chcesz usprawiedliwiać takie czyny ? Osoby, które dopuszczają się takich działań, niszczą pracę innych powinny kończyć swój żywot w obozach pracy.
A osoby, które zadają tendencyjne pytania, na które znają odpowiedź są dla mnie [...zachowam dla siebie...].
Takie pytania nazywają się pytaniami retorycznymi. Mnóstwo osób takich zbiegów literackich używa. naprawdę takie osoby są dla ciebie. "A osoby, które zadają tendencyjne pytania, na które znają odpowiedź są dla mnie
[...zachowam dla siebie...]".
Dla mnie to trochę dziwne.
Heh swoim temacie bardzo szybko reagujecie(admini), a w innych jest brak reakcji lub olewka zachowań bardzo dziwnych. Zamiast zajmować się swoim tematem skrupulatnie zacznijcie aktualizować np bazę danych o klanach lub tępić innego rodzaju patologie.
Pytanie retoryczne - figura stylistyczna i retoryczna; pytanie zadane nie dla uzyskania odpowiedzi, lecz w celu skłonienia odbiorcy do przemyśleń na określony temat, podkreślenia wagi problemu; ewentualnie pytanie, na które odpowiedź jest oczywista.
Sir michał
Oprócz tego są jeszcze bany ;)
Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.
No tak za zwrócenie uwagi adminowi, który wywodzi się z refu heh, hi pfff Nie dbam oto mogę dostać ostrzeżenie bana itd. To tylko będzie świadczyło o Głębokiej patologii tego forum. Można rzec, że będziecie jak PZP. Co ja gadam jesteście jak PZPN. (każdy chyba wie co ja mam na myśli)