Cześć, pomyślałem że przyda się taki temat :).
To może zacznę? xD
M&B Warband multiplayer jak go sobie wyobrażaliście za nim w niego nie zagraliście tylko usłyszeliście? Nie nie mówię że jest zły, ale jest inny niż w moich wyobrażeniach i myślę że z tym co za chwilę napisze zgodzi się wielu graczy.
Dla mnie, ba nawet tego nie podejrzewałem że będzie coś takiego jak deathmatch czy znajdź i zniszcz jak w fps, oblężenie bitwa no to przewidziałem, ale co było moim marzeniem? A no mianowicie ja spodziewałem się tego że rozgrywka będzie przypominać Single player, mianowicie mamy swojego bohatera jeździmy po mapie zdobywamy - budujemy nowe zamki, zawiązujemy sojusze z innymi ludźmi,lordami (graczami), podróżujemy ze swoją armią zakładamy państwa(klany? xD), wykonujemy zlecenia, handlujemy za co kupujemy wsie i zamki jeśli nie mamy wojska lub nie chcemy zabijać....
To jest mniej więcej moja pierwsza wizja M&B Warband za nim jeszcze w niego zagrałem....
Jeśli byłoby to możliwe byłbym rad za rok, dwa usłyszeć że taka modyfikacja czy patch do Warband wychodzą...Nie znam się więc nie wiem czy takie coś jest w ogóle możliwe, ale wolę się podzielić pomysłem niż trzymać go tylko dla siebie :).A nóż ktoś z tego skorzysta :).
Zapraszam do wyrażania opinii na temat pomysłu i dodawania własnych propozycji...