Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nasze pomysły na mody  (Przeczytany 4747 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Syron

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Nasze pomysły na mody
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 29, 2010, 02:32:54 »
    Myślę że ten pomysł z tarczą jest dobry ale bardzo trudny do wykonana owszem da się zrobić tarcze do rzucania ale żeby ona nas jeszcze chroniła to już trudniej dało by się zrobić tak że ją wbijesz ale nie wyjmiesz kiedyś z kumplem próbowałem ale się nie udawało czegoś takiego zrobić ale może ktoś znajdzie sposób

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 29, 2010, 13:07:22 »
    ja tez grajac w gre wpadlem na kilka ciekawych i dosyc prostych rozwiazan np kazdy by mial swoj sztandar tak, aby inni go widzieli, oraz zeby kusznicy mogli wbic tarcze w ziemie, aby ta chronila ich przed lucznikami w czasie walki, a potem mogliby ja znomu podniesc.
    @up  ... albo granie z botami wyglądało by to tak (jeśli znacie grę plemiona wiecie o co chodzi) Koszary by były i każdy klan/gracz mógłby robić boty przez forum np swiadiański zbrojny - 1h - 1 jednostka i w bitwie by się je traciło i od nowa je robić tylko jeszcze by trzeba było dopracować ten pomysł
    Myślę że ten pomysł z tarczą jest dobry ale bardzo trudny do wykonana owszem da się zrobić tarcze do rzucania ale żeby ona nas jeszcze chroniła to już trudniej dało by się zrobić tak że ją wbijesz ale nie wyjmiesz kiedyś z kumplem próbowałem ale się nie udawało czegoś takiego zrobić ale może ktoś znajdzie sposób
    To wszystko istnieje i działa :D
    Odpowiednie skrypty są, odpowiedni mod się robi i jest w fazie testów...
    Nic nowego :D
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Krzpl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 30, 2010, 19:55:36 »
    Co do Warband Campings to moja opinia jest taka, że to mogło by być na mapie Europy/Świata (czyli nazwy miast/wiosek/zamków) I nie na dwa państwa tylko na trochę więcej i dlaczego tylko dla klanów...

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 30, 2010, 20:01:51 »
    Co do Warband Campings to moja opinia jest taka, że to mogło by być na mapie Europy/Świata (czyli nazwy miast/wiosek/zamków) I nie na dwa państwa tylko na trochę więcej i dlaczego tylko dla klanów...
    Bo klany łatwiej zebrać i grać w kupie niż banda randomerów by miała grać razem...
    A mapa jest robiona pod dane uniwersum w którym toczy się gra (mapa jest zmienna).
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline kamiloptak1998

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 22, 2011, 21:17:24 »
    ja bym chciał żeby była możliwość wybrania Pracy w kampanii np farmer żołnierz itp. i jeszcze że król cię wysyła jako zabójcę i że jak podejdziesz do jakiegoś lorda to nie ma od razu dialogu tylko do wyboru " Porozmawiaj z lordem - Przeprowadź zamach"

Offline 4ECH

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Maja 17, 2011, 19:04:42 »
    ta to by było dobre ale też że można być dowódcą oddziału kuszników np. w armii jakiegoś lorda itd. :P
    a ja od siebie dodam że przydało by się silnik mm rusia dodać do dzikich pól :D  i oczywiście klimat ogniem i mieczem by pozostał :D a zostały by dodane jeszcze tarabany ( a z tego co mi się zdaje to to jest wykonalne) jaki w mm jest możliwość przyczepienia armaty do "specjalnego" konia tak taraban miał by taką możliwość :D

Offline BreakIn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 14, 2011, 12:45:48 »
    Ja bym chciał, żeby był taki mod(bardziej rozwinięcie), który by dawał więcej rodzajów jednostek do multiplayer w Warbandzie, np. U Vaegirów by był łucznik (łuki krótkie), strzelec(łuki długie), piechociarz(jednoręka i tarcza), gwardzista(dwuręka), jeździec(jednoręka i tarcza + koń), rycerz(dwuręka + koń). Czyli dokładnie jak w singlu :)
    (click to show/hide)