To i ja się dołączę. 30zł na remis. Czemu remis? IPL gra dłużej i jeśli chodzi o strategie to Total War robi swoje, pewnie już mają od groma wykresów, rankingów, mapek... SRT ostatnio częściej gra no i przez najbliższy okres czasu grała kilka meczy, a IPL raczej nie. Zresztą SRT ma z czego skład wybierać. A nikogo z IPLa dawno nie widziałem. A najważniejsza jest sprawa ekonomiczna, gdybym postawił wszystko na jednego z nich to zarobię co najwyżej dwukrotność- 200 zł (tak przynajmniej zrozumiałem), a skala remisu wynosi 10. Płacąc 30zł mogę zarobić 300zł, a będę miał z czego obstawiać następny meczyk i jest szansa, że nie zbankrutuję.
@Down:
Najczęściej gram na Sacred Band i tam was dawno nie było. No chyba, że gracie bez tagu:P Pewnie się mijaliśmy, w każdym bądź razie Barbariana łatwo zabić. Jak masz go na Steamie to tylko przed walką napisz coś- zacznie mu dymić z kompa i wszystko gra:D A tak na serio to ostrzelajcie go na początku to od razu zdemotywuje cały team swoim "K... Czemu nikt nie ustrzelił tego cholernego łucznika!?" i oczywiście wina spadnie nie tylko na strzelców, ale i na zbrojnych^^
A jak będziecie mocno nalegać to i ja Wam pomogę:) W końcu Total Wara bez celu nie kupiłem;p