Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: CD-Key  (Przeczytany 3939 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Galik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    CD-Key
    « dnia: Kwietnia 25, 2010, 18:40:36 »
    Witam nie wiem do końca czy to dobry temat i czy nie było takiego pytania, ale szperając nie znalazłem, a wszystkiego się nie da przeszukać.

Moje pytanie:
    Mianowicie Czy można kupić Serial do Warbanda przez internet (Tak jak do podstawki) oraz jeśli tak to za ile i jaka stronka -poproszę link.

Z góry dzięki za pomoc ludziska :-).
    Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    Odp: CD-Key
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 25, 2010, 19:08:46 »
    Możesz kupić serial przez Steam'a oraz na http://www.taleworlds.com/main.aspx Tam wchodzisz w "buy" i "Click here to buy Mount&Blade: Warband from Taleworlds Webstore."
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 25, 2010, 19:11:33 wysłana przez Petters »
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.

Offline syo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 25, 2010, 21:46:11 »

Mianowicie Czy można kupić Serial do Warbanda przez internet

Tam wchodzisz w "buy" i "Click here to buy Mount&Blade: Warband from Taleworlds Webstore."

On nie chce gry, tylko seriala ;) Chyba raczej nie kupisz wyłącznie seriala, tylko musiałbyś zakupić całą grę  ;).
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 25, 2010, 21:48:32 wysłana przez syo »
    Mądrym pomagać nie trzeba, głupim nie warto

Nie uciekaj przed snajperem, umrzesz zmęczony ;p

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 25, 2010, 22:09:16 »
    Nie rozumiem... że niby on nie chce instalować WB? ;) Jeśli chciałby np. tym handlować, to mój błąd..

Taleworlds:
    Dostawa
    Elektroniczna
    To oznacza, że nie dostarczają mu pudełka, tylko serial... Na Steamie też sprzedają klucze.
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.

Offline Fafaron

• Użytkownik
    • Po prostu Pacman.
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 25, 2010, 22:26:32 »
    Najlepiej tu: http://www.gram.pl/sk5_9QPhJO7_Mount_Blade_Warband_klucz_online.html

Sam tak kupiłem i wszystko gra.
    Cytat: Konfederat
    Tak dla ułatwienia ja nie pisze przecinkow. bo się gubię gdzie je postawić.

Offline Chwalimir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 25, 2010, 23:13:24 »
    Najlepiej tu: http://www.gram.pl/sk5_9QPhJO7_Mount_Blade_Warband_klucz_online.html

Sam tak kupiłem i wszystko gra.

O i bardzo mi pomogłeś przy okazji, bo nie chciałem kupować przez żadne śmieszne paypale także duży plus dla Ciebie. Powiedz jeszcze tylko jak długo czekałeś na ten klucz i czy przysłali go na mail?

Offline Galik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 26, 2010, 06:40:14 »
    Wielkie dzięki wszystkim że pomogliście :).

Dla kolegi który się dziwił czemu chcę tylko seriala:
    Zazwyczaj jeśli ściągniesz grę to serial do niej jest tańszy niż wersja pudełkowa dlatego wolę serial niż wersję pudełkową, a przy okazji nie jest to piractwo :-).
    Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).

Offline Jonasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 26, 2010, 12:00:15 »
    Najlepiej trafić na okazję na allegro, ja kupiłem klucz za 69,99.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 26, 2010, 12:01:17 »
    Najlepiej trafić na okazję na allegro, ja kupiłem klucz za 69,99.

No fakt...okazja... tylko, żeby później się nie okazało, że będzie Cię wywalać podczas gry, bo ktoś inny na tym samym kluczu będzie grał

Edit: Proud, ja po prostu nie wierze żadnym okazjom:P chcesz...mam okazje...niskooprocentowany kredyt xD
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2010, 12:27:19 wysłana przez pwi7aaf »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 26, 2010, 12:15:24 »
    Po prostu patrz i uważaj od kogo kupujesz... Czasami możesz wyłapać bardzo tanio gry, ale musisz przy tym zachować czujność i sprawdzić trzy razy wszystko co możesz o osobie z którą chcesz handlować.

Ja tak kupiłem klucz do Bad Company za 59zł - zero problemów --- w sklepach ponad 100zł. Jeszcze parę innych tytułów wyłapałem (m.in. Dragon Age, Dragon Age Przebudzenie, Modern Warfare 2) nawet 40 zł taniej niż w sklepach, a co tu dużo mówić - forsy wydawać nie lubię i jeśli mogę mieć to samo taniej to wiadomo co wybieram. :D Wszystko ładnie w foliach, ale musisz po prostu uważać na sprzedawców, bo nieuczciwe osoby również się zdarzają choć na szczęście do tej pory jeszcze na taką nie trafiłem...

edit: Coś mi się przypomniało. :]
    No fakt...okazja... tylko, żeby później się nie okazało, że będzie Cię wywalać podczas gry, bo ktoś inny na tym samym kluczu będzie grał
    Warband integruje się z kontem Steam, więc jeśli on zarejestruje tę kopię i pobierze ją za pomocą programu, to nie ma takiej możliwości, żeby ktoś ten sam (już wykorzystany) klucz użył na innym koncie.

EDIT: No dobra nie wierz... Przecież ja nikogo do niczego nie zmuszam. Po prostu ja wolę wydać 60 zł zamiast 120 zł, na ten sam produkt, ale sprawdzając źródło z którego to kupuję. Do tej pory tak postępując jakoś nie miałem żadnego problemu. Wystarczy zobaczyć co sprzedający napisał w temacie, przejrzeć jego komentarze, zadać parę pytań w mailu i ocenić jak na nie odpowie oraz przed wysłaniem pieniędzy sprawdzić numer rachunku, etc.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2010, 12:42:20 wysłana przez proud »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 27, 2010, 07:28:35 »
    Proud ja nie mówię, że Ci nie wierze... ja po prostu nie kupuję niczego w ciemno i wole dołożyć pare groszy i mieć towar w ręku... może po prostu jestem mało ufny tej formie sprzedaży... raz tylko zamówiłem siłownie do domu przez neta... fakt przywieźli szybko i wszystko grało, do tej pory działa:P (nic się nie urwało:P) ale to był jeden przypadek, gdyż ani nie mam takiego sklepu w moim mieście ani nie mam tak przystosowanego samochodu, żeby zapakować tone żelastwa... ale powtarzam to był jeden raz... i wystarczy mi tego... takiego keya nie kupiłbym był z allegro... wole dołożyć 30 zł i mieć pewny towar z empiku...

Offline TenOdZygmunta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 13, 2010, 02:00:15 »
    Proud ja nie mówię, że Ci nie wierze... ja po prostu nie kupuję niczego w ciemno i wole dołożyć pare groszy i mieć towar w ręku... może po prostu jestem mało ufny tej formie sprzedaży... raz tylko zamówiłem siłownie do domu przez neta... fakt przywieźli szybko i wszystko grało, do tej pory działa:P (nic się nie urwało:P) ale to był jeden przypadek, gdyż ani nie mam takiego sklepu w moim mieście ani nie mam tak przystosowanego samochodu, żeby zapakować tone żelastwa... ale powtarzam to był jeden raz... i wystarczy mi tego... takiego keya nie kupiłbym był z allegro... wole dołożyć 30 zł i mieć pewny towar z empiku...

i masz racje kolega kupywał telefon (w sklepie : 220zł a na allegro : 115zł) dostał ziemniaka w pudełku :p a właśnie czy znajde grę w kerfurze?:D lub na internecie dostane grę w przęciągu max 3-4dni ?:)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 13, 2010, 09:23:02 »
    i masz racje kolega kupywał telefon (w sklepie : 220zł a na allegro : 115zł) dostał ziemniaka w pudełku :p

Po pierwsze, po cholerę z tak głupim postem odświeżałeś temat, który zginął śmiercią naturalną dwa miesiące temu? Po drugie, pisze się "kupował", nie "kupywał"... Po trzecie, jak jest tak głupi i nie umie sprawdzić osoby od której kupuje to jego sprawa. Mam na Allegro kupionych ponad 60 aukcji i ani razu nie miałem nawet problemów z przesyłką... Wystarczy logicznie podejść do sprzedawcy i całej transakcji, a nie wciskać od razu "Kup Teraz" i dostawać kartofel w paczce.