Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odp: Nation Cup, Informację, Terminarz, Skład, Zasady  (Przeczytany 7176 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Odp: Nation Cup, Informację, Terminarz, Skład, Zasady
    « Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 02, 2010, 14:13:28 »
    Grają nieźle.. Największy problem będzie jednak z Angolami, chimp to klasa, nie wiem jak teraz walczy.. 22nd trochę słabnie, ale da się ich ugryźć. Einherjar nie tak grożny jak kiedyś, Ale Skandynawia będzie ciężka, ale jak mają takich pajaców jak WEe to sądzę że są do ugryzienia. Najtrudniej będzie z Anglią, Rosją, Skandynawia, Niderlandy.

WEe jest moim dobrym znajomym, więc proszę, nie obrażaj go.

Pff.. Widocznie mam swoje powody, i swoje zdanie i nie mam zamiarujego zmieniać, bez sensu bym nie rzucał słów na wiatr. Nie szanuje gości, którzy ciągle rzucają głupie komentarze, a ich cała kultura polega na pisaniu lolów, i omg wtf. Ale to akurat nie jest ważne po prostu zostawmy to i nie rozmawiajmy ;) Każdy ma swoje zdanie, a kwestia w tym żeby uszanować zdanie drugiego.

Co do części merytorycznej postu:

Co do tego jakich graczy ma dobrych Einherjar to nadal, mają strasznego ;p Ulfa, Argantyra, Coreya ale on to chyba z anglikami gra?. Chimp to rzeczywiście klasa.. ale sam meczu nie wygra, mają strasznie różnych graczy i może im nie iść gra w grupie. Ogólnie sądzę że mamy duże szanse, tylko trzeba się dobrze przygotować. Bałbym się też Rusków zwerbowali kilka "perełek" z DRZ.. Nie wiem tylko co z IG, to cholernie dobrzi gracz a nie wiem jak u nich stoi w Nation Cup biorą udział a jak tak to gdzie  Aha i żadnych dueli na końcu, gracze tacy jak Chimp w pojedynkę mieczykiem mogą z 10 pojechać.

A co do Turcji,

Zero zagrożenia, żadnych wybitnych graczy tam nie widzę.

Smuggler(kapitán)
    Lord Umeny čestný
    switchfoot
    Vallonzo
    Marvv

Co do Czechów, to jedyne co mogą zrobić to kuszami nam krwi napsuć.

USA+Kanada - tu nie mam dużo do powiedzenia, oprócz tego, że klan nK jest uważany za równie dobry lub lepszy od 22

Czy ja wiem.. sądzę że są na podobnym poziomie co my, ale na wyższych pingach niż 50 niezbyt świecą.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 02, 2010, 15:25:48 wysłana przez ^IvE »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 02, 2010, 14:16:15 »
    (...)
    USA+Kanada (...)
    Australia+NZ (...)
    Interesuje mnie kwestia jak rozgrywane będą mecze z tymi drużynami. Jeśli chodzi o drużynę amerykańską (USA + Kanada) to sprawa jest jeszcze nie tak tragiczna, ale chłopaki z antypodów mają przesrane... Według mnie żeby było sprawiedliwie mecze powinny odbywać się w systemie 'dom-wyjazd', gdyż wtedy szanse niejako się wyrównają i taka 'Oceania' będzie grała na "wyjeździe" z pingiem ~400, ale już rewanż będą mieli komfortowy, ale ping wtedy dokuczać będzie drużynie z Europy.

Offline Mulek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 02, 2010, 14:41:58 »
    Grają nieźle.. Największy problem będzie jednak z Angolami, chimp to klasa, nie wiem jak teraz walczy.. 22nd trochę słabnie, ale da się ich ugryźć. Einherjar nie tak grożny jak kiedyś, Ale Skandynawia będzie ciężka, ale jak mają takich pajaców jak WEe to sądzę że są do ugryzienia. Najtrudniej będzie z Anglią, Rosją, Skandynawia, Niderlandy.
    Uwielbiam Polaków i ich tendencję do rzucania, może nie od razu mięsem, ale inwektywami kiedy tylko mogą. WEe jest moim dobrym znajomym, więc proszę, nie obrażaj go.

Co do części merytorycznej postu:
    chimp jest świetny jeżeli chodzi o duelowanie, nie wiem jak wypada w walce w grupie. 22nd może nie słabną, ale zauważyłem że przestają odstawać od reszty. Einherjar rzeczywiście stracił ognia, ale nadal ma kilku członków, których należy się bać.

(...)
    USA+Kanada (...)
    Australia+NZ (...)
    Interesuje mnie kwestia jak rozgrywane będą mecze z tymi drużynami. Jeśli chodzi o drużynę amerykańską (USA + Kanada) to sprawa jest jeszcze nie tak tragiczna, ale chłopaki z antypodów mają przesrane... Według mnie żeby było sprawiedliwie mecze powinny odbywać się w systemie 'dom-wyjazd', gdyż wtedy szanse niejako się wyrównają i taka 'Oceania' będzie grała na "wyjeździe" z pingiem ~400, ale już rewanż będą mieli komfortowy, ale ping wtedy dokuczać będzie drużynie z Europy.

Rozgrywki międzykontynentalne będą prowadzone "wyjazdowo". Mapa tu, mapa tam. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, bo granie na pingu ~400 nie ma najmniejszego sensu.
    GG: 1.9.7.9.1.0.3
    Nie pisać głupot

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 02, 2010, 17:11:02 »
    Szczerze mówiąc zauważyłem że przy meczach 15 vs 15 i więcej bardziej liczy się taktyka ,zgranie i gra w grupie niż indywidualne umiejętności dlatego nie ździwie się jeżeli jakiś tam kraj wystawi samych 22nd czy Rosja RS.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 02, 2010, 22:51:09 »
    Sorka, ale jadę na wakacje w lipcu i cały lipiec mam z głowy. Przykro mi, proszę moderatora o skasowanie mojego posta, którego napisałem wcześniej i tego posta też.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 04, 2010, 12:58:17 »
    Limit grupy się trochę zwiększył. Maksymalnie można mieć 14 osób w składzie (6 rezerwowych).

Offline Libertine

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 04, 2010, 17:39:18 »
    Jeśli nadal brakuje osób, to ja z chęcią wezmę udział ;).

Offline Samowar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 10, 2010, 16:49:09 »
    Kurde, byłem pewny że już dawno się zgłosiłem! W takim razie czynię to teraz.

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 10, 2010, 18:47:53 »
    Wątek ze zgłoszeniami został wykasowany, nie wiem czemu...
    GG: 1.9.7.9.1.0.3
    Nie pisać głupot

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 10, 2010, 19:36:09 »
    Może dlatego że Pifcio wytypował swój uber , pro , hiper skład...

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 10, 2010, 19:46:45 »
    Może dlatego że Pifcio wytypował swój uber , pro , hiper skład...

A co ma wspólnego to, do tego że dałem swoje propozycje składu?? tzn nie mogłem tego zrobić...?? nie za bardzo rozumiem...

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 10, 2010, 21:55:16 »
    Ponieważ ty jesteś dowódcą armii reprezatncji Warbandowskiej i to raczej do Ciebie należy decyzja o tym kto zagra meczu , a jako że wytypowałeś swój skład reszta mogła by być zbędną , to jest tylko moja hipoteza niekoniecznie prawidziwa.

Zgłaszam się ponownie
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 14, 2010, 06:41:24 wysłana przez rozman »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 11, 2010, 07:50:54 »
    Ponieważ ty jesteś dowódcą armii reprezatncji Warbandowskiej i to raczej do Ciebie należy decyzja o tym kto zagra meczu , a jako że wytypowałeś swój skład reszta mogła by być zbędną , to jest tylko moja hipoteza niekoniecznie prawidziwa.

No jest nie prawdziwa, bo jakbyś później doczytał to napisałem, że ten skład jest tylko na chwile obecną, a skill z dnia na dzień niektórych osób się zwiększa i jak dla mnie (Mulek też decyduje) wystąpia osoby z największymi umiejętnościami w chwili rozpoczęcia meczy

Offline REF_Konrad

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • REF_Konrad
    « Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 13, 2010, 22:27:54 »
    Jeśli nie jest za późno to ja też się zgłaszam.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 13, 2010, 22:44:42 »
    Zgłaszam się również, słyszałem, że temat z listą przepadł tak więc zgłaszam się po raz drugi.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 14, 2010, 02:49:12 wysłana przez Oktawian »