Grają nieźle.. Największy problem będzie jednak z Angolami, chimp to klasa, nie wiem jak teraz walczy.. 22nd trochę słabnie, ale da się ich ugryźć. Einherjar nie tak grożny jak kiedyś, Ale Skandynawia będzie ciężka, ale jak mają takich pajaców jak WEe to sądzę że są do ugryzienia. Najtrudniej będzie z Anglią, Rosją, Skandynawia, Niderlandy.
WEe jest moim dobrym znajomym, więc proszę, nie obrażaj go.
Pff.. Widocznie mam swoje powody, i swoje zdanie i nie mam zamiarujego zmieniać, bez sensu bym nie rzucał słów na wiatr. Nie szanuje gości, którzy ciągle rzucają głupie komentarze, a ich cała kultura polega na pisaniu lolów, i omg wtf. Ale to akurat nie jest ważne po prostu zostawmy to i nie rozmawiajmy ;) Każdy ma swoje zdanie, a kwestia w tym żeby uszanować zdanie drugiego.
Co do części merytorycznej postu:
Co do tego jakich graczy ma dobrych Einherjar to nadal, mają strasznego ;p Ulfa, Argantyra, Coreya ale on to chyba z anglikami gra?. Chimp to rzeczywiście klasa.. ale sam meczu nie wygra, mają strasznie różnych graczy i może im nie iść gra w grupie. Ogólnie sądzę że mamy duże szanse, tylko trzeba się dobrze przygotować. Bałbym się też Rusków zwerbowali kilka "perełek" z DRZ.. Nie wiem tylko co z IG, to cholernie dobrzi gracz a nie wiem jak u nich stoi w Nation Cup biorą udział a jak tak to gdzie Aha i żadnych dueli na końcu, gracze tacy jak Chimp w pojedynkę mieczykiem mogą z 10 pojechać.
A co do Turcji,
Zero zagrożenia, żadnych wybitnych graczy tam nie widzę.
Smuggler(kapitán)
Lord Umeny čestný
switchfoot
Vallonzo
Marvv
Co do Czechów, to jedyne co mogą zrobić to kuszami nam krwi napsuć.
USA+Kanada - tu nie mam dużo do powiedzenia, oprócz tego, że klan nK jest uważany za równie dobry lub lepszy od 22
Czy ja wiem.. sądzę że są na podobnym poziomie co my, ale na wyższych pingach niż 50 niezbyt świecą.