Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pozytywna pedofilia? Kurwa ja pierdolę!!! :/  (Przeczytany 7839 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tom

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Pozytywna pedofilia? Kurwa ja pierdolę!!! :/
    « Odpowiedź #15 dnia: Października 16, 2006, 14:17:55 »
    No w sumie masz racje :). Ale zauwaz ze akcje z  "Symetrii" nie zdazaja sie codziennie. A kiedys widzialem bujke humo i normalnego czlowieka :D LOL
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline Daq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Października 16, 2006, 20:41:53 »
    bo narkotykiem możesz równiez nazywać herbatę czy kawę
    rofl
    herbata akurat z narkotykiem niema nic wspólnego...kawa zreszta tez...
    to ze codzień ja pije nie znaczy że jestem uzależniony bo mogę nie pic rok i nie dostanę trzęsawki...

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #17 dnia: Października 16, 2006, 21:31:09 »
    Czyli rozumiem ze jesli nie bede palil zielska przez rok to dostane trzesawki? ROTFL

hmm wiesz przynajmniej co to jest uzaleznienie psychiczne?

a poza tym to kawa, bylo nie bylo, ma sporo wspolnego z narkotykami, chyba nie zaprzeczysz ze uzaleznie fizycznie? Zreszta to nie jest moje "jakies tam" zdanie tylko tych, ktorzy sie tym zajmuja.

Tak... no cuz chyba za duzo mediow sie naogladales.

Offline Daq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Października 17, 2006, 21:10:20 »
    hmm po koleji...
    Czyli rozumiem ze jesli nie bede palil zielska przez rok to dostane trzesawki? ROTFL
    nazwałeś herbatkę narkotykiem nie zielskiem ,a to róznica.
    btw. zielsko bardziej przypomina tytoń niż rasowy proch.
    hmm wiesz przynajmniej co to jest uzaleznienie psychiczne?
    z teorii :P
    a poza tym to kawa, bylo nie bylo, ma sporo wspolnego z narkotykami, chyba nie zaprzeczysz ze uzaleznie fizycznie? Zreszta to nie jest moje "jakies tam" zdanie tylko tych, ktorzy sie tym zajmuja.
    Kawa uzależnia? w pewnym stopniu ale duzo mniejszym niż narkotyk ,pomijając już to że także jest szkodliwa
    i kawę w przeciwieństwie do proszka możesz żucić stosunkowo łatwo ,aczkolwiek znam przypadki że człowiek nie wystartuje bez małej czarnej.
    Tak... no cuz chyba za duzo mediow sie naogladales.
    ;D
    skąd taki wniosek? zreszta czemu słowo "media" ma tu wydźwięk negatywny?
    a jeśli chodzi o tv to akurat nie oglądam wcale :]

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Października 17, 2006, 21:30:39 »
    Heh pytasz sie dlaczego media maja wydzwiek negatywny? Ja uwazam to za prawdziwe gowno bo ludziom (dziennikarza, ktorzy czesto nie maja wiekszego pojecia o tym o czym robia art.) nie zalezy na rzetelnych FAKTACH i PRAWDZIE tylko na sensacji... coz czasem puszczaja jakies tam wypowiedzi jakichs tam "znawcow" ale oczywiscie w polaczeniu z poprzednim zdanim nic dobrego z tego nie wynika krotko mowiac SENSACJA.

I dlatego wlasnie bardziej raczej polegam na wlasnym doswiadczeniu a nie "zaslyszanych od kogos" info... poza tym telewizji i tak juz nie mam czasu ogladac ale raczej dobrze mi z tym:)

A co do narkotykow ja wyznaje taka zasade - miekkie zalegalizowac (chociaz i tu niespecjalnie bo kazdy kto chce, moze ogarnac w 5 minut, a tak doszly by dodatkowe oplaty) ale za to do tych "ciezszych" juz mam niechec, raczej mnie nie ciagnie, faktem jest ze to juz nic dobrego z tego nie wychodzi.

Hmm a zielsko pale wtedy kiedy alko juz mi sie znudzi, i odwrotnie, traktuje to na rowni....

PS: a co do poprzedniego mojego postu to sorry nie sprawdzilem nawet w jakim kontekscie mnie cytujesz... po prostu takie mialem skojarzenie jak to przeczytalem (a co do tego skad mysle ze za duzo mediow sie naogladales poznaje po tym, ze nazywasz narkotyki "prochami";) heh wiem ze to nic nie znaczy ale tak jakos mam;))
    « Ostatnia zmiana: Października 17, 2006, 21:34:45 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Daq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Października 18, 2006, 19:09:18 »
    :)
    nazywam prochami bo niechę cały czas uzywać "narkotyk".

co do mediów to niemożna ich nazywać jednoznacznie złymi bo za dużo się w tym słowie mieści od tv przez gazety po radio ,owszem są stacje czy rozgłośnie które działają na sensacyjkach (np. opiniotwórcza [niestety] gazeta FAKT ) ,ale mozna znalezc (choc nielatwo) rzetelne inforamcje -bez zabarwien politycznych czy religijnych.
    hmmm...media mediami ,a tu offtop rośnie :P

Offline Camus

• Użytkownik
      • Suikoden
    « Odpowiedź #21 dnia: Października 20, 2006, 23:25:14 »
    Homo jakos obleci, ale dziwnie sie czuje gdy ich widze w poblizu :). Natomiast jesli chodzi o pedofili i innych zboczencow to nie powinno sie ich umieszczac w wiezieniach. Wystarczy ze inni przestepcy sa utrzymywani za nasze pieniadze, a kastracja moze i byla by jakims wyjsciem tylko ze wielu traktuje to na rowni z powrotem kary smierci

Ps. Camus, czy ty znasz kogos kto chcialby kochac sie z pedofilem ?! Wedlug mnie takie gadanie jest bez sensu, nie mam zamiaru cie obrazic tylko wyrazam swoja opinie. Pozdro

spoko....no moze pedofil z pedofilem..ale wiesz...mi chodzi o to..ze o ile TEHN pedofil nie robi INNYM krzywdy..to niech se nawet drzewa gwalci :D
    http://www.prawiczek25.pl/

$ouls of Di$tortion \m/

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Października 20, 2006, 23:45:20 »
    Ej ale sluchajcie, tolerancja i granice dobrego smaku MUSZA miec jakies granice rozumiecie? Bo np: psychopaci przeciez "musza" sobie od czasu do czasu kogos zabic, a zlodzieje cos ukrasc bo inaczej maja cisnienie...-.-

Rzecz w tym ze jesli to bedzie przez "ogol" spoleczenstwa uwazane za cos nienormalnego (zlego) to moze mniej bedzie tych "innych". A przemilczenie (lub co gorsza zezwolenie na to) uznaje jako otwarta furtke dla wszystkich odszczepiencow. Slyszeliscie ze w holandii pedofile maja juz swoja partie, i chca obnizyc granice wieku ktora wyznacza pedofilie? Do czego pozniej dojdzie? Do partii zlodziei i psychicznie chorych?

Offline Meliur

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Października 21, 2006, 23:07:33 »
    ja wtrace swoje trzy grosze ;]
    teina i kofeina sa alkaloidami (teina wystepuje w herbacie, kofeina w kawie) tak samo jak slynne THC, tez alkaloid, budowa sie nie wiele roznia, wiec i kawe, herbate razem z marysia mozna zaliczyc do uzywek, no ale jednak marysie traktuje sie jako narkotyk poniewaz...no poniewaz tak sie juz ubzduralo ze to be fe i wogole, sam nie pale no ale skoro lekaze zalecaja palnie trawy na przyklad przy leczeniu odmy plucnej to cos w tym jest ;]

dalej
    wracajac do tematu
    pedofilia, no coz nie popieram, ba nawet jestem przeciw, choc lubie sobie pozartowac z kolegow w robocie na temat pedofilii, tzn mam taka prace ze mam duzo kontaktu z ludzmi i na przyklad montujac domofon mowie do mojego pomocnika wskazujac na jakas dziewczynke, dziabnol bys se taka? swieze miesko i wogole... lubie patrzec na wyraz zgorszenia na jego twarzy ;] ale zarty zartami a pedofilia z pedofilami... of korz bym czegos takiego nie zrobil tak smao jak nie przelecial starej baby ktore tez sa czesto tematem moich zartow w pracy ;]
    to jest zle i tyle, na kazde dziecko przyjdzie pora, tzn juz mam na mysli wiek dojrzewajacy wiec zostawmy wszystko w rekach natury....i hormonow ;]

co do homo...no coz, stanowczo tak za lesbijkami :D
    a co do geji, tez nie mam nic przeciwko, serio to ich sprawa co robia ze soba, jak to mowia, milosc jest slepa (baa zebyscie widzieli moja bylą ;P)
    jezeli chodzi o adopcje przez taka pare homoseksualistow, tez jestem za, bo jezeli dadza dziecku duzo milosci to juz bez znaczenia czy ma dwie mamy czy dwoje tatusiow, liczy sie atmosfera jaka tworza, bo czesto taka para moze byc lepszymi rodzicami od par hetero, gdzie ojciec wraca napruty z roboty, leje zone a pozniej zneca sie nad dzieckiem albo na odwrot. a to ze cesto pozniej z takiego dziecka sie smieja w szkole ze ma dwoch tatusiow minie z czasem, wchodzimy w naprawde zakrecone czasy gdzie wieksozsc tego co jest (bylo) niemoralne kiedys bedzie na pozadku dziennym. przeciez homoseksualizm nie jest wymyslem 20 wieku tylko trwa od tysiecy lat tylko sie z tym kryli ludzie

dobra koncze bo mnie wena jakas wziela...zeby mi tak poszlo jutro na kolokwium :D
    pozdrawiam
    (nie)moralny Meliur ;]

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #24 dnia: Października 22, 2006, 00:02:31 »
    1. na pewno nigdy nie pozwole ci montowac u mnie domofonu...:(

2. chciałbys mieć dwóch tatusiów? :/

3. jestem pijany i nie wiem co pisze :P

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 06, 2006, 16:00:15 »
    http://conservativepunk.wordpress.com/2006/12/05/ojcow-dwoch
    Ja pierdo.., to jest chore. Co oni temu lepkowi zrobili? Jesli takie cos mialo by sie pojawc w polsce to nic tylko kupowac guna :(.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 06, 2006, 16:40:03 »
    Haha wlasnie w tym momencie chcialem wrzucic ten link "dla wszystkich fanow tolerancji"

...."Zaczepiaja mnie w szkole ale ja mowie ze jest w porzadku".... yo yo;)

PS: tez zagladasz na totalwar.org?

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 06, 2006, 18:56:01 »
    No pewnie :), nawet jestem tam zarejestrowany.

Offline Vierie

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 18, 2007, 17:16:50 »
    co do uzywek to ja wam powiem że wszystko może uzależnić;)

na codzień wpieprzamy w zupkach gałke muszkatałową, a jak wiadomo, gałka muszkatałowa, po spożyciu w odpowiedniej ilości (rozgryzione dwie gałki, lub zaparzone dwa opakowania sypkiej) powoduje halucynacje oraz reakcje amfetaminową.. a następnie trzy dni snow-white snu!

Koperek, ten sam który wtanżalamy wraz z ziemniaczkami bądz w postaci zupki po odpowiednim przyprawieniu (Wyciśnięte 25 kropel i spożyte) powoduje jeszcze gorsze halucynacje z możliwością zniszczenia wątroby, oraz nerek...

smażone kapelusze muchomorów powodują wpadniecie w transowy sen trwający nawet dwa dni, w którym można mieć wszystko (objawienia, homoseksualizm, sodomię, gomorię i jeszcze pare innych fajnych spraw)

czaj (czyli herbata z dużej ilości herbaty) działa z siłą narkotyków pobudzających, jest toksyczna dla żołądka

kawa <-- nie pije bo ciulowo działa na zęby ;P

Kocimiętka (polne zioło) można nabyć w każdym sklepie zielarskim, kosztuje grosze, a podczas z palenia z tytoniem działa jak marihuana ... btw jest całkowicie legalna ;P

i tak można  w nieskończoność wymieniać ;)
    NIE PRÓBOWAĆ W DOMU!!! (chyba że na własną odpowiedzialność :P )
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 18, 2007, 17:19:18 wysłana przez Vierie »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 18, 2007, 17:39:21 »
    Tja, tez swego czasu moja ulubiona strona byl hyperreal. Prawdziwa skarbnica wiedzy na kazdy rodzaj uzywek (natura, chemia itp). Ostatnio najbardziej sie napalilem z kumplem na extrakt z boskiej szalwi, podobno efekty przednie, tylko trzeba kase skombinowac. Oczywiscie ziolko jak najbardziej (jeszcze) legalne.