Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Turniej drużyn cz. 2 ... zapraszamy:)  (Przeczytany 16088 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Turniej drużyn cz. 2 ... zapraszamy:)
    « Odpowiedź #90 dnia: Maja 16, 2010, 21:16:52 »
    Jeśli tak samo to wygląda na jakiś poważniejszych spotkaniach to współczuję dowodzącym...
    Podczas poważnych spotkań niema randomersów i jest względna cisza...
    Teraz wszyscy się po prostu bawili :D Co prawda ilość fragów w takiej walce zbytnio się nie liczy bo to wszystko jest grupowe :D Bo np. jeden wystawia a dobija kolega ^^, niema tu punktów za asysty :D
    Dziękuję wszystkim za grę, grało się całkiem fajnie pomijając wchodzenie pod łuk przez nowych graczy... (gdzie czasami aż chciało mi się puścić klawisz strzału...)
    Jeszcze raz dziękuję za fajną grę !
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #91 dnia: Maja 16, 2010, 21:40:37 »
    Grało się naprawdę przyjemnie. Szczególnie w ruinach walki w formacjach były przyjemne. Dziękuję wszystkim za grę i pozdrawiam!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #92 dnia: Maja 16, 2010, 22:35:19 »
    Turniej bardzo mi przypadł do gustu, był bardzo przyjemny. Wyglądało to jak mecz klanowy i to było właśnie fajne. W pewnym momencie jakieś Ruskie, czy jakieś tam dzieci wbiły na nasz kanał i zaczęli nam przeszkadzać. Nie liczyły się fragi, przynajmniej dla mnie, liczyła się tylko zabawa, ale też wykonywanie rozkazów było konieczne. Choć, ja jako konny na ruinach, "dowodziłem" towarzyszem z IPL, to wychodziło nawet dobrze, bo Chidori nie mógł wszystkiego ogarnąć ;). Miałem wiele okazji, żeby nabić sobie fraga, ale wolałem pomóc komuś, niż sobie ubić jakąś "zbłąkaną owieczkę", bo lepiej mieć mniej strat, niż więcej fragów.

Na Port Assault(Szturm na port), też fajnie wyszło, armia kuszników robi swoje ^^. Tutaj nie mam jakiś większych zastrzeżeń, oprócz gadania niektórych o pierdołach ;].

Ogółem: Wszystko wyszło jak najbardziej na plus, zdarzało się komuś nie wykonać rozkazu, ale najgorsze było i tak gadanie. Więc jeśli nie macie jakiejś informacji, to nic nie mówcie, wtedy będzie o wiele przyjemniejsza rozgrywka ;).

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #93 dnia: Maja 16, 2010, 22:39:52 »
    Również myślę że grało się fajnie, a co do tego "gadania" to pewnie o mnie m.in. chodzi ;x ale przecież to była przede wszystkim zabawa, choć brałem to najpoważniej jak potrafiłem :).
    Myślę że się dużo nauczyłem i jeszcze raz dziękuje wszystkim za grę oraz Chidoriemu za b.dobre dowodzenie "Drużyną B" ;)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #94 dnia: Maja 17, 2010, 10:35:39 »
    Mam nadzieję, że z TS-em było wszystko w porządku ?

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #95 dnia: Maja 17, 2010, 12:42:42 »
    Dzięki bardzo za turniej, grało się fajnie...

szczególne podziękowania dla tych, którzy się nie pojawili... już wiem, że nie ma sesnu robić więcej takich spotkań, wyszło jedno wielkie nieporozumienie, bo pojawili się tylko gracze z klanów SRT, IPL i REF...

Mam nadzieję, że z TS-em było wszystko w porządku ?

Za wyjątkiem chyba dwóch rusków co wparowali do nas to było wszystko OK
    « Ostatnia zmiana: Maja 17, 2010, 12:47:09 wysłana przez pwi7aaf »

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #96 dnia: Maja 17, 2010, 12:46:54 »
    Niestety przez ten cały deszcz nie mogłem dojechać na turniej. Drogi były zalane, jechałem tak naprawdę 3x dłużej niż normalnie. Mimo wszystko mam nadzieję, że wszyscy dobrze się bawili.
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #97 dnia: Maja 17, 2010, 23:17:58 »
    (...) bo pojawili się tylko gracze z klanów SRT, IPL i REF... (...)

Czuję się pominięty. Chyba jako jedyny nie miałem tagu klanowego na liście obecnych i czułem się z tym taki... wyjątkowy:-P
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Maja 18, 2010, 00:30:15 »

Czuję się pominięty. Chyba jako jedyny nie miałem tagu klanowego na liście obecnych i czułem się z tym taki... wyjątkowy:-P
    Nie byłeś jedyny :D jeszcze jeden gość bez TAGu mi pod celownik właził więc nie byłeś jedyny :D
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #99 dnia: Maja 18, 2010, 12:27:51 »

Nie byłeś jedyny :D jeszcze jeden gość bez TAGu mi pod celownik właził więc nie byłeś jedyny :D
    Kalsiver masz pewnie na myśli tego botka ;)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #100 dnia: Maja 18, 2010, 14:04:11 »
    Ale z was lizodupy, prawda jest taka że turniej to gigantyczny niewypał, Miało to zrzeszyć nieznanych graczy którzy mieli okazję zagrać coś poważnego i zgłaszali wielkie chęci aby coś takiego zagrać.. A tutaj nic, mimo że zgłosiło się od groma ludzi nie przyszli. Przykra sprawa.. wg. mnie lepiej grać od razu sparingi klanowe.

Moja nieobecność wynika z posiadania życia realnego

Jedna gra i była o niej informacja miesiąc wcześniej kolejny który zasłania się rzekomy RL.. ale co prawda to prawda organizacja była dupna.
    « Ostatnia zmiana: Maja 18, 2010, 16:27:01 wysłana przez ^IvE »

Offline Volv

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Maja 18, 2010, 15:43:08 »
    moim zdaniem największym tutaj czynnikiem wpływającym na nieobecności było obsuwanie terminu ( 2 razy ? ... ) . Moja nieobecność wynika z posiadania życia realnego ... cóż 2 razy czy tam raz termin pasował ,lecz niestety w zeszłą niedzielę byłem już zajęty ...

Offline bartolomejek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Lipca 16, 2010, 20:23:01 »
    Dwa pytanka:
    1. To ten turniej? Bitwa pod Grunwaldem?
    2. Zgłaszam się broń i postać: dowolna. Wiek: 15 lat.
    Proszę o szybką odpowiedź!