Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spolszczenie !!!!  (Przeczytany 3047 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline djoscar

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Spolszczenie !!!!
    « dnia: Kwietnia 05, 2010, 22:22:58 »
    Nazwa mówi chyba za siebie ale chodzi oto aby podał ktoś dobre na 100% działające spolszczenie o ile takie jest

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: Spolszczenie !!!!
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 05, 2010, 22:34:04 »
    Problem w tym, że spolszczenie jest tylko do pirackiej wersji. Jak chcesz taką i spolszczenie to zgłoś się do mnie na PW.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 05, 2010, 22:34:42 »
    Nazwa mówi chyba za siebie ale chodzi oto aby podał ktoś dobre na 100% działające spolszczenie o ile takie jest

Steam automatycznie uaktualnia spolszczenia. Chyba że masz pirata, musisz tu o tym napisać bo to jest bardzo ważne!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline djoscar

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 05, 2010, 22:53:02 »
    mam piracką wersje.

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 05, 2010, 22:54:23 »
    Jeśli na 8 lvlu gra się zatrzymuje to nie masz pirackiej.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline djoscar

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 05, 2010, 23:01:15 »
    zatrzymywała ale skrakowałem i już mi dobrze działa

To się cieszymy w takim razie. :)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 05, 2010, 23:05:41 wysłana przez Alkhadias »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 05, 2010, 23:22:40 »
    Co za żal...... ma pirata i się z tym obnosi :P, jednak te polowania na piratów są żałosne, polujący sami lepsi nie są, masz pirata siedź cicho i nas tym nie zachwycaj, nie masz pirata to się ciesz i nie urządzaj żałosnych akcji.

Co do tematu może ktoś zakłódkuje??

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 06, 2010, 01:37:28 »
    Czemu? Polowania na piratów mi się podobają. Policja miałaby łatwą robotę, gdyby zajęła się czymś takim.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Mister MacPhisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 06, 2010, 11:14:07 »
    Polowania na piratów mi się podobają.

Mnie nie. Gry mają coraz więcej błędów. Pudełka, płyty, itd. - są wykonane z materiałów marnej jakości. Kupuję oryginalne gry, ale nie popieram polowań na "piratów". Skoro producenci i wydawcy, nie szanują gracz, którzy kupują oryginały.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2010, 11:15:50 wysłana przez Mister MacPhisto »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 06, 2010, 11:36:52 »
    No to sprawa jest prosta... Jak masz wrażenie że wydawca leci sobie w przyslowiowe kulki i próbuje zrobić cie w rownie przyslowiowego ch... tzn. wała :) to po prostu nie kupuje się jego gier, proste? Przykład. Idziesz do sklepu i widzisz kapuste (xD), ale jest ona lekko zepsuta. Co robisz? Kradniesz bo przecież próbują ci wcisnąć tandetny produkt, czy idziesz do innego sprzedawcy, który szanuje klientów?

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:13:59 »
    No Argaleb jeśli cię to tak podnieca, to na prawdę lepszy od polujących nie jesteś.

I za prawdę powiadam wam, wśród tych "Krzyżowców" polujących non stop na piratów są tylko ludzie z nadmiarem wolnego czasu, kompleksami lub sami są piratami i tylko się zgrywają grając porządnych na forach typu forum CD-ACTION.

Dodam jeszcze coś, to właśnie te żałosne CD-ACTION zapoczątkowało polowania, bo mało kto chciałby kupić ich pisemko ze "wspaniałymi" grami gdyby wszyscy je mieli w pirackich wersjach, oni sami za to lepsi nie są i wnerwia mnie postawa tych polujących, to zadanie dla policji a nie jakichś niewyżytych dzieci.

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:22:25 »
    Ależ mnie bawią ludzie (tak to nazwijmy) którzy chcą dyskutować na jakiś temat bez argumentów i jeszcze ze słabą znajomością ojczystego języka. Gdzie te czasy gdy na tym forum byłem jedynym trollem? ;(

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:36:58 »
    To samo co napisałem wcześniej, można napisać odnośnie myśliwych którzy piętnują nie potrafiących pisać normalnie.
    A jeśli ktoś jest dyslektykiem? Ci święci poloniści muszą się nawyżywać i powywyższać, nie zwracając uwagi na sens tekstu. A czy ktoś mi napisze, jest może obowiązek pisania idealnie? Jasne że nie, a te kropki nad ż, czy rz i ż sami wymyśliliśmy i utrudniamy sobie tym życie, to jest bez sensu, więc może dajcie sobie spokój z tymi polowankami na każdego, na prawdę jest to głupie gdy ktoś prosi na jakimś forum o pomoc (inne fora) a tu zamiast odpowiedzi "Masz błąd ty analfabeto!!! Cwelu!!!!! Lamerze!!!". Prawdziwa ludzka głupota.

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:46:18 »
    To samo co napisałem wcześniej, można napisać odnośnie myśliwych którzy piętnują nie potrafiących pisać normalnie.
    A jeśli ktoś jest dyslektykiem? Ci święci poloniści muszą się nawyżywać i powywyższać, nie zwracając uwagi na sens tekstu. A czy ktoś mi napisze, jest może obowiązek pisania idealnie? Jasne że nie, a te kropki nad ż, czy rz i ż sami wymyśliliśmy i utrudniamy sobie tym życie, to jest bez sensu, więc może dajcie sobie spokój z tymi polowankami na każdego, na prawdę jest to głupie gdy ktoś prosi na jakimś forum o pomoc (inne fora) a tu zamiast odpowiedzi "Masz błąd ty analfabeto!!! Cwelu!!!!! Lamerze!!!". Prawdziwa ludzka głupota.

W regulaminie tego forum jest wzmianka o piractwie o ile pamiętam...
    A ty masz dysmózg ? Jakieś inne dysfunkcje ?! Kolejne śmieszne określenia... wymyślane dla głupich ale cwanych bachorów by im przywileje dawać...
    To forum nie propaguje piractwa, a je potępia... czego się spodziewasz że piratom będzie pomagać ? jak złodziej przyjdzie do ciebie do domu to też mu powiesz co najlepiej wziąć i jest najbardziej wartościowe ? Czy powiesz mu że masz "dyscoś" i prosisz o więcej czasu na odpowiedź ?
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:48:07 »
    Na tym forum za usprawiedliwienie typu "mam dysmózgowie" otrzymuje się warna. W Regulaminie jest wyraźna wzmianka, ze na forum nie będą tolerowane osoby, któe zaniżają jego poziom. Poza tym w Regulaminie jest wzmianka na temat Cracków, Uniloaderów itp, więc rejestrując się na forum akceptuje jednocześnie jego regulamin - chyba oczywiste... Jeśli ktoś pojawi się z czystym sumieniem, to powie, że "nie mam cracka, bo mam oryginał" i zostanie jedynie upomniany, by pisał poprawnie.

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2010, 15:04:35 wysłana przez NIFN »