Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spolszczenie !!!!  (Przeczytany 3050 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: Spolszczenie !!!!
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 06, 2010, 14:51:18 »
    Jesteś piratem? Nie umiesz pisać po polsku? No to warn albo ban. Na tym forum panują łatwe zasady. Wkurza mnie jak ludzie się tłumaczą, że się śpieszą albo mają ruską klawiaturę, więc nie muszą pisać po polsku. Poza tym przed wysłaniem jest taka magiczna opcja "Sprawdź ortografię", błędy automatycznie są wytykane, więc nie wiem jaki problem mają dyslektycy.
    To, że w tym wątku autor przyznał się do piractwa i jeszcze jest z tego zadowolony świadczy o jego głupocie. Zapewniam, że nie ma więcej, niż 12-13 lat. Lord_OF-AtoM, sam nie wyglądasz na więcej, nick pokemonowy i piszesz jeszcze jakieś głupoty, że jakby nie polowania na piratów to CD-Action nikt by nie kupował. Gdzie tu jakakolwiek logika? Logika jest jedną z cech wyróżniającą nas od zwierząt, u Ciebie jej jakoś nie widzę. Argaleb zrobił bardzo dobrze, podpuszczając tego gościa. Przecież już po jego trzecim poście widać, że jest albo baaardzo młody albo jest idiotą. I tak na koniec - czy Ty człowieku widziałem kiedykolwiek, żeby policja polowała na piratów na jakichś forach? Pomyśl chwilę, ich to w ogóle nie obchodzi. Czemu niby mamy jeszcze ułatwiać pracę złodziejom?

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 06, 2010, 15:19:59 »
    A u was widać że lepiej nie jest. Nie pisałem żeby pomagać piratom, u Argaleba witać też przyduże zainteresowanie tym polowaniem. Jeśli policja nic nie robi, to co my zdziałamy? Kick z forum koleś dalej robi swoje. Po prostu bany, warny a nie jarać się tym do końca świata. Co do nicku nic lepszego do głowy mi nie przyszło :-) no a jak się już zarejestrowałem co mam zrobić?
    Jeszcze o Agralebie, widać że podpuszczał tylko dla swojej chorej przyjemności.
    Z tekstem o ortografii i czepianiu się może nie mam racji co do tego forum ale np. forum gram.pl, ktoś poprosił o pomoc odnośnie sprzętu a tu do gardła o ortografię, pomocy nie dostał.

O CD-ACTION to była trochę przeginka, może, ale utrzymują się głównie na grach dodawanych do pisemka, już nie kupuję bo ich poziom pisania, spadł w zastraszającym tempie.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2010, 15:27:15 wysłana przez Lord_OF-AtoM »

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 06, 2010, 15:27:39 »
    A czy ktoś mi napisze, jest może obowiązek pisania idealnie? Jasne że nie,

Nikt nie jest w stanie pisać cały czas idealnie, czego przykładem może być prof. Jan Miodek, który wypisując dedykację dla mojej koleżanki zrobił dwa błędy w jednym wyrazie. ;) Jest natomiast, przynajmniej na tym forum, obowiązek pisania (w miarę) poprawnie po Polsku. Jak ktoś szacunku do ojczystego języka nie ma, to i my takiej osoby z szacunkiem traktować nie będziemy.

a te kropki nad ż, czy rz i ż sami wymyśliliśmy i utrudniamy sobie tym życie, to jest bez sensu

Oczywiście. "Po co mi język polski? I tak mie wszyscy rozumiom..."

Temat zamykam.