Jesteś piratem? Nie umiesz pisać po polsku? No to warn albo ban. Na tym forum panują łatwe zasady. Wkurza mnie jak ludzie się tłumaczą, że się śpieszą albo mają ruską klawiaturę, więc nie muszą pisać po polsku. Poza tym przed wysłaniem jest taka magiczna opcja "Sprawdź ortografię", błędy automatycznie są wytykane, więc nie wiem jaki problem mają dyslektycy.
To, że w tym wątku autor przyznał się do piractwa i jeszcze jest z tego zadowolony świadczy o jego głupocie. Zapewniam, że nie ma więcej, niż 12-13 lat. Lord_OF-AtoM, sam nie wyglądasz na więcej, nick pokemonowy i piszesz jeszcze jakieś głupoty, że jakby nie polowania na piratów to CD-Action nikt by nie kupował. Gdzie tu jakakolwiek logika? Logika jest jedną z cech wyróżniającą nas od zwierząt, u Ciebie jej jakoś nie widzę. Argaleb zrobił bardzo dobrze, podpuszczając tego gościa. Przecież już po jego trzecim poście widać, że jest albo baaardzo młody albo jest idiotą. I tak na koniec - czy Ty człowieku widziałem kiedykolwiek, żeby policja polowała na piratów na jakichś forach? Pomyśl chwilę, ich to w ogóle nie obchodzi. Czemu niby mamy jeszcze ułatwiać pracę złodziejom?