Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NPCty  (Przeczytany 18999 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dawid™

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: NPCty
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 12, 2011, 13:44:22 »
    Znajdz go w karczmie i obrzucaj toporkami... to go nie zabije a ty poczujesz się lepiej :D
    I'm hardcore - nic dodać nic ująć...

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" to wklej to do podpisu. :)

Offline Darkfault

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 12, 2011, 13:50:05 »
    O to chodzi, że nie poczuję ... Już go obrzucałem czym się da, włącznie z wyzwiskami przez mikrofon, ale to nie to...

Ja chcę żeby cierpiał! :|

Offline Dawid™

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 12, 2011, 13:59:09 »
    To nie wiem... Mam jednak wiem ale jest mały  problem musiał by być w twojej drużynie... atakujesz jakąś małą grupkę bandytów armie wysyłasz do ataku a go zostawiasz przy sobie... i bez światków strzelasz mu np. z łuku hedshota... on ginie i jesteś happy... :D
    I'm hardcore - nic dodać nic ująć...

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" to wklej to do podpisu. :)

Offline Darkfault

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 12, 2011, 14:08:36 »
    Tak! Doskonały pomysł ... zrobię tak, żebym nie był już znany i wezmę go do drużyny, a potem jak nikt nie będzie patrzył włożę mu topór w plecy i nasikam na zwłoki ...

Offline Shiroken995

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 12, 2011, 14:12:27 »
    Twórcy nie wzięli pod uwagę możliwości tortur na towarzyszach ani nikomu innemu i... chyba dobrze się stało...

PS: pkt. orientacji, biegania po mapie najlepiej walić w Borchę

PS2: swojego w zwarciu nie zabijesz, jak chcesz toporem tylko do rzucania, ewentualnie łuk, lub kusza, pociski, oszczepy...

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 12, 2011, 14:29:51 »
    Zainstaluj sobie Custome Command tam jest taka jedna opcja Obelga :D i... walczycie na arenie :D Ale jak zainstalujesz ten mod to save raczej nie będzie działało z Native ;)
    Ale mam takie pytanie ? Po kiego grzyba inwestowałeś punkty doświadczenia, w kogoś kto jest dobry zupełnie w innych dziedzinach ???

Offline Darkfault

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 12, 2011, 14:50:43 »
    Ja 2~ tygodnie temu w ogóle zacząłem w tą grę grać - nie miałem pojęcia o co w tym chodzi.
    Myślałem, że NPC to po prostu takie dodatki, worki na dodatkowe umiejętności i daję co mi potrzebne, nie zauważyłem że każdy już na starcie w czymś jest lepszy niż reszta :|
    Nizar miał konia, wyglądał mi na zwiadowcę więc dałem mu akurat te punkty :|

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 12, 2011, 14:56:36 »
    Ja zawsze kożystam z tego Bohaterowie NPC i wybór umiejętności Jak dla mnie to przydatny wątek.

PS. A tańczącego z wilkami nie widziałeś? :D Tam zwiadowcy szli piechotą, a wiesz dlaczego? Bo z konia nie dostrzegli by złamanej trawy lub odcisku buta :D

« Ostatnia zmiana: Stycznia 12, 2011, 15:16:38 wysłana przez Jagoda »

Offline Darkfault

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 12, 2011, 15:11:19 »
    Ale Ty marudzisz strasznie :| Nie oglądałem, oglądałem za to wiele innych filmów w których zwiadowcy latali na koniach :3

I u mnie też latają na koniach, bo tak jest przyjemniej dla oka :|

Offline Godfrey

• Użytkownik
    • SacredBand
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 13, 2011, 13:03:46 »
    Mam pytanie.Czy da się dodać do grupy  bohaterów postacie z własnej bitwy tj.Stavros,Borislav,Gamara,Usiatra i inni?Czy istnieje program do tworzenia własnych postaci i dodawania ich do gry?

Offline steifer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 30, 2012, 15:00:29 »
    Hmmm... znam kilku, mianowicie:

Alayen jest Veagirem,
    Bunduk, Beharust i (chyba) Borcha są Khergitami,
    Lezalit i... Nizar są chyba Rhodokami,
    Mathelda na bank Nordkom,
    Firentis pochodzi ze Swadii,
    Rolf jest zza gór,

Bunduk jest raczej Rhodokiem, pamiętam jak opowiadal o starozytnej rhodockiej demokracji i walkach ze swadiańskim rycerstwem.
    Nizar chyba jest Khergitem.

Offline BLyy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 03, 2012, 16:05:46 »
    Mam pytanie czy tak samo jak w podstawce npcty lubią się i nie lubią? Bo narazie mam Lezalita i Bunduka, niby się nie lubią ale jeszcze nie narzekali na siebie. Czy to jest spowodowane lekkim opóźnieniem?
    Może jest to czasochłonne trochę ale używam tej drużyny:
    Alayen
    Artmenner
    Baheshtur
    Borcha
    Firentis
    Lezalt
    Matheld
    Rolf

Zero kłótni, tylko pozytywy. A czemu czasochłonne? Bo nie mam żadnego lekarza, musiałem zacząć szkolić. Alayen został lekarzem dlatego, że ma najniższy poziom i umiejętności ma tylko do walki, a nie coś pobocznego jak handel czy inne marnotrawstwo; toteż mogę go wyszkolić na lekarza. Najpierw szkolę Alayena w sile i zręczności do 12 punktów(później do 14 by mógł nosić cięższe zbroje), a później tylko inteligencja i tylko lekarza.
    Od handlu i inżynierni jest Artimener którego uważam za najlepszego w tym. Od spraw tropienia czy szybszego poruszania to Borcha oczywiście. Lezalit to facetów głównie w szkoleniu. Reszta do walki.
    Najpierw szkole każdego do 15 punktów siły, i 12 zreczności. Później inteligencja by rozwijać cały czas szkolenie. Daje wszystkim tarcze i szable i najlepsze zbroje. I tak pokonują sami oddział nawet 50 bandytów w miare dobrze uzbrojonych. Tak ja gram.

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 03, 2012, 20:44:15 »
    @Up Ja nie używam NPC-tów do walki. Dałem im heraldyczne kolczugi, buty płytowe, żelazne rękawice, i jakieś dobre hełmy po to, żeby szybko nie ginęli. Używam takiego składu:
    Lezalit
    Bunduk
    Artimenner
    Deshavi
    Alayen
    Baheshtur
    Ymira
    Firentis
    Na początku nie obeszło się bez awantur, ale teraz nic nie mówię. Wszystkie punkty daję w inteligencję. Dla mnie to najlepszy sposób. Od walki mam żołnierzy.

Offline Dracko8989

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 06, 2012, 11:02:06 »
    A ja używam npctów do walk :) I radze wam też, można z nich zrobić naprawde tanki :D
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2012, 11:57:31 wysłana przez Dracko8989 »

Offline Prokoksó

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 12, 2012, 22:09:00 »
    Jesli bedzie sie chcial znowu przylaczyc to go pogon, a zeby mu lomot spuscic to czasami jest na turniejach.